Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 081
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ми и на мене ми е мъчно, че няма да си в любимата ни Варна, и няма да пишеш тъй често като днес.

Ще се местят когато завали първия сняг, сигурно в края на ноември или началото на декември.
На две спирки посока Красно село, на бул. Житница.

Миеринче, аз съм те орисала да не идваш при биопсиите  hahaha hahaha hahaha

# 571
  • София
Тя Миеринката с единия крак у наща клиника беше, ама си остана вярна на док  Wink

Фели за сега е така мила  Hug оставям вярнa на Щеревите  Hug Hug за в бъдеще ще видим ...
аз имам едни предчувствия за близкото бъдеще  Laughing
досега винаги са били верни  Rolling Eyes

# 572
  • София
Фели, бива, поотминаха най-адските болки. Щъкам си свободно из къщи. Обаче някаквa температура ме тресе 37,6 дето много ме мори.

В четвъртък Док ще ми маха бродерията, не знам дали боли?!

Гугенце, сори че не те отразих вчера душко. Звънни днес като се освободиш.

Hug за всички!

Слънчо, welcome back!

# 573
  • СОФИЯ
Миеринче, аз съм те орисала да не идваш при биопсиите  hahaha hahaha hahaha

ихаааа  dancing dancing dancing dancing kiss kiss

# 574
ще пиша бе. просто този път имах много работа, а малко време. не си бях ходила няколко месеца и всичко беше с краката нагоре. Rolling Eyes
Не знам кой къде и в коя клиника е, ама ади вече да ни приключват мъките- да забременяваме, да износваме и да раждаме здрави деца, че взе да ми писва #Cussing out

Бамба, и ти ли бе? Я дай тук някакви прогнози, ма гледай да са хубави де все пак Rolling Eyes

# 575

леко ма, ще ти хвръкне корделата от толкоз фръцкане  Whistling Whistling Whistling

# 576
  • София

Бамба, и ти ли бе? Я дай тук някакви прогнози, ма гледай да са хубави де все пак Rolling Eyes
то са предчувствия и като дойдат дойдат, насила не става  Mr. Green

# 577
  • София
Eee, а за мене няма ли някой някакви...Аз проверих за Русия за СМ и на сумата 70 хилки в евро мъж ми каза - Забрави!

# 578
  • СОФИЯ

леко ма, ще ти хвръкне корделата от толкоз фръцкане  Whistling Whistling Whistling

Фелито ма душко глей как се връткаме убу  hahaha hahaha  hahaha hahaha

Бамби  Hug какво е предчуствието  newsm78 ох звучи ми нещо хубаво  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 579
Шарки, аз за теб си мисля, че ще си заБременееш пак спонтанно без АРТ.
Помни ми думата.

# 580
  • София

Бамби  Hug какво е предчуствието  newsm78 ох звучи ми нещо хубаво  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Лошите си ги премълчавам  Mr. Green

# 581
  • СОФИЯ

Бамби  Hug какво е предчуствието  newsm78 ох звучи ми нещо хубаво  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Лошите си ги премълчавам  Mr. Green

ох сега пък и ти  Mr. Green лошо ли е  ooooh! ooooh! ooooh!
е това е един ден ще си умрЪ от любопитство  hahaha hahaha hahaha

# 582
  • София
Тите, ти реши да сменяш Владимиров ли? Какво стана с твоите хормони. Пусна ли ония за яйчниковият резерв дето после ще си ги биеш в главата.

Аз решението за Владимиров го взех още април - май (имам си притесенения за там и се отказах от него).
Хормоните ще ги пусна на следващия цикъл, щото тия дни много нанагорно ми идва всичко. 7 дена закъснение на госта, нощес от 4 до 5 часа вих като куче от болки , а утре ще ми разказват играта в офиса  Sad
И за да не съм капо с изследванията , правя опит да запиша любимия за СГ и ДНК фрагментации, ама днес свързването не ми се получава  Mr. Green

# 583
Врачките кат сте почнали мног ва моля подред карайте  hahaha hahaha
Миеринко не става - довечера ще пробвам пак  Rolling Eyes

# 584
  • СОФИЯ
Тите, ти реши да сменяш Владимиров ли? Какво стана с твоите хормони. Пусна ли ония за яйчниковият резерв дето после ще си ги биеш в главата.

Аз решението за Владимиров го взех още април - май (имам си притесенения за там и се отказах от него).
Хормоните ще ги пусна на следващия цикъл, щото тия дни много нанагорно ми идва всичко. 7 дена закъснение на госта, нощес от 4 до 5 часа вих като куче от болки , а утре ще ми разказват играта в офиса  Sad
И за да не съм капо с изследванията , правя опит да запиша любимия за СГ и ДНК фрагментации, ама днес свързването не ми се получава  Mr. Green

Тит  Hug Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт