Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 057
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
не ма. Вожда каза "нямаш нужда". Каза само да ме щракне иска и той. Друго не.
за мен който трябва всичко знае, ай не се пръй сега. hahaha

# 616
  • СОФИЯ
И аз съм със закъсняваща Леля....за протокола hahaha

Сигмеееее чИтеш ли  newsm78 а записваш ли  newsm78 Какето е със закъсняваща лелка  hahaha hahaha hahaha
ох това откакто забременя и не чува вечИ  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

абе това ли ни чака и нас .... ох .....

# 617
Каке голямо мерсаж камък ми падна от сърцето  Hug ooooh!

и кво ся ша си мълчим всички и накрая вкупом ще си покажем коремите или бебоците  hahaha   hahaha hahaha няма лошо кой както го усеща  Naughty то верно че много народ зяпа от балкона Shocked

# 618
  • София
и да се мълчи все тая, аз нали уж си мълчах, веднага ме докладваха от друго място  Crazy
разбират се тия работи  Mr. Green

# 619
  • София
Каке голямо мерсаж камък ми падна от сърцето  Hug ooooh!

и кво ся ша си мълчим всички и накрая вкупом ще си покажем коремите или бебоците  hahaha   hahaha hahaha няма лошо кой както го усеща  Naughty то верно че много народ зяпа от балкона Shocked
Rolling Eyes Rolling EyesЩо?

не ма. Вожда каза "нямаш нужда". Каза само да ме щракне иска и той. Друго не.
за мен който трябва всичко знае, ай не се пръй сега. hahaha
е паа супер и това съм го изпуснала....
и аз ще изпадна в нелегалност тогава кат дойде време за процедурата Crossing Arms

# 620
Записвам  smile3523
Ванчето пред мензис
Друг?

# 621
  • София
Записвам  smile3523
Ванчето пред мензис
Друг?
Виката и тя. Титка със закъснение.

# 622
  • СОФИЯ
и кво ся ша си мълчим всички и накрая вкупом ще си покажем коремите или бебоците  hahaha   hahaha hahaha няма лошо кой както го усеща  Naughty то верно че много народ зяпа от балкона Shocked

ха ха това е идея  hahaha правим сбирка след 2-3 месеца и гледаш всички с томбаци като за предродилното  hahaha hahaha hahaha

# 623
Миеринке, ма тя Лотхен бременее по бавно  Joy

# 624
  • София
Слънчо, Вие с кола ли пътувахте Shocked Shocked Shocked
простено ти е отсъствието за последната седмица #Crazy #Crazy

# 625
Каке пак си опуснала инфо  Naughty вземи си бележка  hahaha hahaha hahaha- доки ме стерсира че ща са готови като се явя на първи преглед от стимулация на 6 ден и ми беше странно ако не са добри резултатите кък тъй ще почваме #Crazy

Сигме пиши и мен че чакам лелка  hahaha hahaha hahaha на Миеринка любимата дума  Joy

# 626
  • София
Каке пак си опуснала инфо  Naughty вземи си бележка  hahaha hahaha hahaha- доки ме стерсира че ща са готови като се явя на първи преглед от стимулация на 6 ден и ми беше странно ако не са добри резултатите кък тъй ще почваме #Crazy

Сигме пиши и мен че чакам лелка  hahaha hahaha hahaha на Миеринка любимата дума  Joy
Иви, незнам в Щерев може повече да ги бавят, аз оттам не съм пускала... ама ти звънни в Геника и питай дали са готови...
Ти с Елонва ли ще си, та преглед на 6-ти ден чак newsm78

# 627
с кола, не видя ли вече hahaha Що седмица бе? два дни е пътя  Rolling Eyes на отиване го направихме 3, щото спирахме много, а на връщане ден и половина ама карахме двамата и спахме само в Германия.

# 628
  • София
с кола, не видя ли вече hahaha Що седмица бе? два дни е пътя  Rolling Eyes
#Crazy #Crazy #Crazy къ два дена ма душко.....аз два дена пътувах до германия- спреспиване де...
малии, това си е убийство #Crazy #Crazy
Видях аз, ма не ми се вярваше...затва да питам #Crazy #Crazy

# 629
ми толкоз. 3200км. са. ми ние сме свикнали ма Ванче. не е убийствено. на- живи сме си hahaha

Общи условия

Активация на акаунт