Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справим с прекъсването на сигнала при Bulsatcom?
Какви са възможностите за пътуване между Русе и Букурещ?
Какви са цените на билетите за полети с Blue Air?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справим с прекъсването на сигнала при Bulsatcom?
-
Какви са възможностите за пътуване между Русе и Букурещ?
Възможностите за пътуване между Русе и Букурещ включват използването на таксита, автобуси или лични автомобили. Такситата предлагат различни тарифи, като някои таксита таксуват 79 лв за пътуване до Букурещ. Освен това има автобусни компании, които предлагат транспортни услуги между двата града. Някои хора споделят своя опит при пътуване с лични автомобили, като посочват, че такситата вземат около 50 евро за пътуване до Русе и 75 евро до Силистра от Отопени.
-
Какви са цените на билетите за полети с Blue Air?
Цените на билетите за полети с Blue Air варират, като има споделени примерни цени от 70-80 евро в една посока, плюс 17 евро за куфар с тегло до 32 кг. Някои потребители съобщават, че са успели да закупят билети на по-ниски цени, като например цена от 265 евро за билети за трима души в двете посоки, което е значително по-ниско от алтернативните авиокомпании.
-
Какви са възможностите за намиране на работа в Ирландия, особено в град Корк?
-
Какви са възможностите за детски градини в Ирландия?

И при нас беше слънчево и топло, но рано сутринта е било 0 градуса и мъжът ми е стъргал скреж от стъклото. 
Дано ми се оправи, мисля че може да е от смяната на климата+ зъбки.
Неделята е свещен ден за мен и гледам да си почивам. Не че ми се получава всеки път, но се старая.