Ирландия - пета тема

• 36 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
author=Dzak link=topic=679684.msg23049873#msg23049873 date=1348269628]
Момичета 2 градуса е навън...не знам септември ли сме или януари...

ПП Иванчо, носи си и ушанки  Mr. Green

Мислех с коженото само да лъзна ма като ви гледам как зъзнете

# 16
 Малко хилаво ми стои това ирландското. И защо не се вее? Май под снимката ще стои по-добре. Или направо го махни, ако не ти е омръзнало от толкова редакции.

Съгласна съм с Guilty за местожителствата. Въпреки, че на мен не ми пречи- аз моето съм си го сложила, но май всички други са скрити и сигурно си имат причина за това.

Dzak ,зимата идва май. Дано да е като миналата и само да не е като по-миналата.   Praynig

# 17
Лем, няма проблем, не ми пречи да редактирам, стига бутоните да са си по местата, щото иначе влизам и излизам по 100 пъти, докато ги излъжа да се появят. Mr. Green
За знаменцето - нямам идея що не се вее.
Както си ми го дала, така съм го копнала.
Сега май наистина е по- добре - под снимката. Simple Smile

Хайде, стига толкова редакции за тази вечер, утре може пак. Mr. Green

За местожителството - ок, щом не искате - няма, макар че лично според мен едно каунти по никакъв начин не дава инфо кой къде живее, но както кажете - аз съм ЗА. Wink

За колите - хаха, стана ми смешно, че Гилти каза И от ирландци да не се купуват коли.
Че то от кой, бре девойки?!
Не от поляци, не от литовци, не от ирландци...
Ми, то други няма в тая държава, бре! Joy

За времето - тук не е чак такъв студ.
Вярно, доста е хладно, ама са 9 градусите, не знам що при вас са само 2.

За работата и квартирите аз чух следното (миналата година): ако живееш в град с университет, не търси работа през лятото и квартира през Септември.
Или няма изобщо, или са на абсурдни цени.
Това заради студентите де. Simple Smile

Хайде, лекичка от мен. Hug

# 18
е не е точно така със студентите. при този проперти бум къщи под наем винаги има. и наемите леко паднаха заради намаленото търсене. много поляци се прибраха по родните места. по скоро никога не си вземайте къща под наем близо до студенти. не може да се живее при денонощно парти. при нас стане ли септември и в квартала със студенти се строява полиция.

# 19
Ехо, къде сте?
Тук е слънчево и много приятно!
Малко по- късно отиваме целокупно на тренировка, синковецът иска да отидем да го гледаме. Wink

Добавих едно леприконче на първа страница, дано ви хареса и да носи късмет на всички нас!

Желая ви слънчев и усмихнат ден! Hug

# 20
  • Cavan, Ireland
Джу, ами така де...детето толкова се стаае да играе, как няма да отидете да го гледате Wink хубаво нещо е спорта само желание да има човек

Лем, ирландците казват, че тежките зими (разбирай последната) са в период 2-3 години и после идват леки пак, досега 3 тежки, като последната не чак толкова...лято нямахме като свят дано зимата и тя да не е като свят...по дъждовно и без да пада под нулата Simple Smile

# 21
Привет и от мен!  Hug Честит празник на всички!  bg

Аз бачках днес. Утре ще почивам.
Джу, добре се получи първия пост.  Peace И при нас беше слънчево и топло, но рано сутринта е било 0 градуса и мъжът ми е стъргал скреж от стъклото. #Crazy

Онзи ден синът ми ходи с класа си в Дъблин на някакво университетско изложение. Успял е да се срещне с представители на 7-8 университета и да вземе проспектите им. Гледам, че и за Кеймбриджкият университет си е взел. Mr. Green  Така че за следващите няколко дни ще имаме интересно четиво.  Wink 

# 22
Здравейте момичета и момчета! Simple Smile

Кате, ние се прибрахме във вторник още и сега си зъзнем. Simple Smile

Много приятна стана първата страница, браво!

Да се оплача, че вчера мислихме да излезем с мъжа ми за по едино гинесче и малката вдигна температура. Sad Дано ми се оправи, мисля че може  да е от смяната на климата+ зъбки.

Няма нищо ново и интересно около нас, пак сме се впуснали в ежедневието си.

# 23
  • Cavan, Ireland
Лем, да кажеш за синковеца какви отзиви има от книжките и брошурите Simple Smile

Ей този единствен почивен ден не го виждам бе момичета, това да направиш онова, като през седмицата нищо не пипам, Джон се оправя съвсем сам...ама си е друго аз като си пипна де...набързо да сготвя и да простра прането и да изгладя няколко парцала и да поизчистя и половината ден минал....неделите да ги направят по 40 часа не по 24... Naughty

# 24
И аз не мога да си почина. Sad
Днес бях няколко часа на работа, докато се прибера, моите се видели с едно бг семейство (и те с три деца), та хайде в парка, хайде при езерото с лебедите, и ей го - сега се прибираме, а той денят свършил. Sad
Уф, уморено ми е.

П.С. Дзак, изчисти ли, душко?
Айде, не се мОтай, че найш к'ви бири размятаме с твоя Джон във Фейса!  hahaha Joy

Hug

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 22:22 от Джуличка

# 25
  • Cavan, Ireland
Видях аз, той обича да си хортува с мойте дружки Simple Smile пък и щом е за наздраве никога няма да откаже  Mr. Green

Изчистих, даже едни мъфини забърках вечерта, сега кротувам на диванчето...чета вестник и слушам мач  ooooh!

# 26
И аз съм от тези дето са им нужни недели с повече часове. То докато стане човек и деня минал. Да почиваш ли, да чистиш ли или да ходиш някъде?

# 27
Днес някои работили, други чистили, а аз помързелувах.  Blush Неделята е свещен ден за мен и гледам да си почивам. Не че ми се получава всеки път, но се старая.  Wink

Dzak, вчера и днес попрегледах повечето проспекти. Много добре оформени и изчерпателни от към информация. Всичко за което се сетиш и не се сетиш го има написано, за да се ориентират бъдещите студенти по-лесно и да направят правилният за тях избор. Синковецът вече е отсял от цялата камара 3 университета, от които по нататък да избира и на които между другото и аз се спрях. Кеймбридж нещо не ме изкефи  Whistling Mr. Green - шегувам се разбира се.

Роси, да се оправя малката сладурана по-бързо.  Hug

Пожелавам лека и спорна седмица на всички!  Hug

П.С. Нем, къде се изгуби? Драсни някой ред!  Hug

# 28
Добавих едно леприконче на първа страница, дано ви хареса и да носи късмет на всички нас!

Много добро Леприконче, подпряло са на кинти с бира в ръка, наоколо жена не виждам - доволно значи.
:*

# 29
Тук почнаха проливни дъждове.
Зимата наближава. Sad
И в тая връзка, да питам тези от вас, които имат Булсатком - как се справяте с прекъсването на сигнала?
Бях чела някога някъде за някакви предпазители (или нещо подобно), но даже не си го и представям.
Над чинията ли се монтира, нещо подобно на чадър ли е и въобще има ли някакъв такъв вариант или това са само приспособения в стил направи си сам и резултатът е нулев?  newsm78

П.С. Иванчо, радвам се, че леприкончо ти харесва. Wink

Общи условия

Активация на акаунт