Ирландия - пета тема

• 36 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Ехааа, аз докато бачкам вие се накъркахте с Бейлиса на Лем, разгледахте снимките на Гилти, че даже и договор за детегледач с Нем подписахте!  hahaha
Аз пък ходих до FÁS, нали имах час.
Та, ситуацията е следната:
ако получаваш някакъв Соушъл пеймънт, можеш да ходиш БЕЗПЛАТНО на фул тайм курсовете, а освен това да ТИ ПЛАЩАТ, за това, че ходиш!  ooooh!
Ако не получаваш нищо (като моя милост), имаш право на безплатни фул тайм курсове (които не стават за мен), но не получаваш пари за това или да посещаваш вечерни курсове и да си плащаш.
Демек, пак идваме на мойта - за едни майка, за други мащеха!  Crossing Arms

О, и май не съм ви казвала - оня ден получих отказ за back to school дрехи и т.н.
Айде после не се ядосвай де!  Twisted Evil

# 631
Лем, Честит Имен Ден! Желая ти здраве и много сбъднати мечти!  Hug

Гилти и аз разгледах снимките, наистина доста хора и внушителна зала!

Еееех Джу! Направо така се ядосвам за теб, честно! Може би работиш много и не смятат, че имаш нужда от допълнителни средства. Давай го по- така по ирландски. Бавно, бавно- тя работата няма да избяга, а после ще плачеш пред соушъла, че няма пари. Може би това е цаката, знам ли?!

В крайна сметка избра ли си някакъв курс или още се чудиш?

# 632
Ами, Роска, аз това пропуснах да уточня - по- готините курсове са фул тайм - от 8.30 до 15.45, което е невъзможно за мен. Sad
А вечерните са нЕкви смотани, то не си заслужава да плаща човек.
С две думи, за сега курсовете се отлагат. Sad

# 633
Уф, бутонът пак изчезна, не мога да редактирам.
Роска, а с твойте детски какво стана?

# 634
Джу, аз съм много несериозна, още не съм им ги върнала документите. Но просто си имам нещо на ум, не е само несериозност. Ей сега свекърва ми идва другата седмица и аз ще започвам да си търся работа. Вчера дадох две сиви- та в аргос и много се надявам да ми излезе там късмета. Та ако започна работа ще трябва пак да им пращам формата, а от HRC няма да има нужда. Та стиснете по едно палче моля, че остана ли вкъщи със свекървата дълго...  #Crazy
Ами при теб какво стана? Подаде ли ги отново?

# 635
Не съм, то при мен няма смисъл, аз просто трябва да пратя копия от пейслипсите в Дъблин, щот нали при changes in circumstances трябвало да ги информираш. Tired
Я кажи, ти за парт- тайм ли в Аргос?
Аз от вчера съм се зачудила дали да не подам и аз. newsm78

# 636
Джу, ще ме съсипеш  Joy Още една работа ли? Ти си машина!

За Коледа си търсят персонал.
https://www.argoscareers.com/jobs_argos/careers/christmas.aspx

Само парт тайм предлагат.

# 637
Тук при нас освен Коледния, търсят и фул тайм стаф, та аз реших, че може и при вас да е така,
Ох, а имаш ли идея какъв точно им е парт тайма?
Дали ще мога да го комбинирам с другите неща?
То не е една беля при мен. Joy

# 638
Нямам информация. Предполагам, че ще е по пиковите часове. Във формата за кандидатстване имаше въпрос колко часа минимум и колко часа максимум можеш да работиш седмично.

Много свободни работни места има при вас май. Трябва да се замисля дали да не се преместя. Simple Smile

# 639
Ами, изпотрябвало ти е тва тъпо село тук.
Ок, мерси за инфото, ще помисля още малко и току- виж съм кацнала и там.
То всъщност дали в магазина аплайваш или онлайн?  newsm78

# 640
В магазина отиваш и си даваш си- ви или формата за кристмас стаф. Ако си по- нахална може да питаш за мениджър и на него да му го дадеш. Хайде успех!  Simple Smile

# 641
Мерси, Роска, златна си! Hug

# 642
Ето ме и мен!  bowuu
Благодаря на всички за хубавите пожелания!  Hug  Hug  Hug
Името, ах името! Не една, а цели две плеймейтки го носят, а с едната от тях дори имаме съвпадение на двете имена.  Twisted Evil Даже "професия" вече има в България с нашето име.  hahaha Как да не го харесваш?  Joy
Катя, честит имен ден на майка ти!   bouquet Да ти е жива и здрава и много да я слушаш, че мама винаги е права!  Heart Eyes
Роси, стискам палци да те вземат в Аргос!  Peace Свекърва ти само до Коледа ли ще остане? Относно детските според мен е трябвало да върнеш формата, а чак като/ако започнеш работа да ги уведомиш, че има промяна в положението ти. Нямаше ли някакъв срок за връщане на документите?
Джу, казвай за теб да стискам ли палци за Аргос-а?  Wink Мислиш ли наистина да опиташ? Тогава наистина няма да ти остане време да живееш. 
Сериозно. Вие с Дзак наистина много работите. "Открадвайте" си малко почивка когато имате възможност, защото умората и стресът се натрупват, а след това човек се "скапва" не само физически, но и психически.  Peace 

Аз отивам да правя торта, че утре остарявам с още една година и ще трябва да почерпя.  Flutter

# 643
Лем, не знам, още мисля.
Ако реша да аплайвам, ще ви кажа да стиснете по едно палче. Wink
Притеснява ме това, че не знам колко точно парт им е парт тайма.  Rolling Eyes

# 644
  • England
Аз много сериозно следя всяка ваша публикация,а старите теми вече по два пъти ги прочетох LaughingДокато ви чета доста въпроси изникват в главата ми и затова все ви притеснявам.Сега ми хрумна,че аз въобще не съм наясно в какъв вид се представя CV на евентуалния работодател-напечатано на  хартия,на флашка,на диск или как newsm78Моля ви помогнете,да не се изложа пред чужденците Laughing
Честит празник на именичките и на бъдещата рожденичка,каквото си пожелаят да се сбъдне  bouquet
И пак да се похваля:след 4 дни ще бъда в Дъблин!

Общи условия

Активация на акаунт