Ирландия - пета тема

• 36 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Ехаааа, Prid, чакаме тееее! Hug
За СиВи-тата (без да съм много компетентна) - за неквалифицираните длъжности, тук подават на хартия.
За АйТи и другите специалисти в различните области не мога да кажа.
Лека ви нощ от мен, аз утре пак съм на три места на работа!   ooooh!

# 646
Джу, забравих да благодаря за подробностите около FÁS.  Peace Не знаех, че трябва да си "клиент " на социала, за да се запишеш на безплатен курс. При нас няма никакви вечерни, та и аз съм пас.  Peace Може би на пролет.  Grinning
prid, стегна ли багажа вече?  Hug
СВ-та отдавна не съм разнасяла, но мисля, че тези на хартия ще са винаги актуални.  Peace Е, освен в случаите, когато кандидатстваш онлайн.
Благодаря за пожеланията и на теб!  Hug
Лек полет и късмет!  Hug
Нем за събота още не е ясно.  ooooh!

# 647
Забравих да се похваля, че днес най-после дойде документът за мотопеда. Утре ще направя застраховка и ще мога да го подкарвам.  Peace Вече имам каска, ръкавици, ботуши и покривало за дъжд за мотопеда. Само чакам да пристигнат якето и панталона.  Sunglasses
Лека нощ от мен! Hug

П.С. И тъй като вече е утре ето го и обещаното уиски.  Grinning

# 648
Лем, миличка, Ч.Р.Д! Hug   bouquet
Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана! Hug
С това уиски може и да не отида на работа, а да се катурна обратно в леглото. Joy

Желая ви хубав ден. Hug

# 649
Честит Рожден ден Лем!Пожелавам ти от сърце да си здрава и много,много щастлива!  bouquet
Радвам се за документа и че вече си изцяло моторизирана Sunglasses
Благодаря за уискенцето!Добре ще се почерпим в къщи,че днес и домашния ни любимец е рожденик! Mr. Green
Желая на всички усмихнат ден!

# 650
  • Cavan, Ireland
Честит Рожден Ден Лем! Не се отървай от здраве и късмет, и бъди много обичана и уважавана!  Hug

Нямам време да пиша, хубав ден на всички и много усмивки!

# 651
Лем честит рожден ден!
Здраве и много късмет ти желая
.

При нас пак мрачно днес. Един ден добре, 5 зле.
Аз най после почивам, но в къщи няма нищо. Дори мляко за кафе. Та се уговорих с една приятелка да отидем в кефето на Теско на закуска. После шопинг ме чака.
Да ви кажа, че в Аргос има намаление на филтрите за Брита- 4 за 18 евро.

# 652
Честит  рожден ден

Аз лично сед снощи пиене не искам да видя... поне докато не изтрезнея.  Опивахме едно новородено  та малко се удавихме... така лекичко с кило и канче.

# 653
Лем, пак черпиш, супер! Simple Smile

Честит Рожден Ден!  nbirthday Желая ти здраве и на теб и на близките ти, мноооого успехи и сбъднати желания! Каквото било- било, от тук на татък само хубави неща да ти се случват и всички много да те слушат! Наздраве!  Hug

Свекърва ми идва за постоянно тук. Пенсионираха я тази година и остана съвсем сама в България, няма какво да прави. Не зная дали ще се чувства добре тук. Тя и миналата година много искаше да идва и като я взехме за празниците се побърка тук, защото е от малък град и толкова народ по улиците не й понася, английски грам не говори... не зная, времето ще покаже.

Погледнах писмото заедно с което ми върнаха документите, но няма отбелязан срок до който трябва да се върнат. И все пак за да спра да ги мисля тези неща си ги попълних сутринта и ги пуснах по пощата. Simple Smile

За HRC и аз реших да не пиша роднините в България да не стане това повод за отказ както при Джу. Благодаря ви за съветите, много ми помагате момичета!   bouquet

# 654
Кажете ми тези тикви, които продават за Хелуин стават ли за печене?
Иначе купих торби със сладки, запасих се добре. Миналата година свърших всичко.
Някой ако си е украсил къщата за Хелуин да пусне снимки да се порадваме. Мен нещо не ми се украсява тази година. Директно ще почна с коледната украса.
Да ви се оплача телевизор Сони на 3,5 години отива на боклука. Цветовете му станаха много странни. Обадих се в Сони 100 евро да го вземат и отворят и 400 да го поправят. Че аз за тези пари ще си купя нов. Поне да го бяхме пускали, а то със седмиците никой не се сеща да гледа телевизия. 

# 655
Като видя ей такива обяви и веднага се сещам за Чоси.
Това би било една добра възможност за начинаещи, мисля.
И в свободното време да си търсят нещо стабилно и постоянно.
Ама айде де, Чоси още го няма, те за това излизат такива обяви.  Crossing Arms
Ох, а аз приключих с две от работите за днес, сега отивам на третата.
Хайде, до после. Wink

П.С. Гилти, стават за печене със захар, ако това питаш.  Peace

# 656

Честит рожден ден с пожелание за здраве,
истинска любов и хубави моменти!
Наздраве, Лем!

# 657
Момичета благодаря ви отново за хубавите и сърдечни пожелания!  Heart Eyes  Hug
Толкова е приятно! Още рано-рано сутринта телефонът ми започна да звъни. Много приятно изненадана останах от две колежки от старата служба, с които сме работили заедно преди повече от 10 години. Издирили ми телефона и ми се обадиха да ме поздравят.  Party Изредиха се всичките ми близки и приятелката ми която днес също е рожденничка, но ме изпревари тази година с обаждането.  Grinning
От два дни всички в къщи тайно(е, колко тайно може да е) заговорничат, надписват картички, крият цветя и опаковат подаръци- кой каквото успял да купи или направи.  Heart Eyes
Докато бях на работа мама цял ден се вихрила в кухнята и приготвила всякакви вкусотии. Гости не бях канила, но много приятно ме изненада моята приятелка-рускинята, която дойде с децата си да ме поздравят.  Heart Eyes Много, много приятна вечер!

# 658
Гилти, намалението в Аргос за всички филтри ли е? Ние сме с по-стария модел. Аз от Теско ги купувам по 3 бр.
От тиквите, които ги пускат за празника правим тиквеник. Опитвали сме да печем, но все твърдички остават, а аз предпочитам когато тиквата остане по-сочна.
Аз още не съм украсявала - може би в неделя. Ще трябва да разровя какво има от миналата година и да купя някоя друга паяжина.  Twisted Evil Още не съм купувала десертчета, но утре и тази работа ще свърша.
Джу, ще накараш май Чоси да се пресели по вашия край. С тези работи, дето му ги намираш.  Simple Smile  Май не е чак толкова задръстен вашия град.
Роси, ако се разбирате със свекърва си и ако на нея й хареса тук, да знаеш че си ударила джакпота.  Peace Тя може да ти е от голяма помощ, а самата тя да се чувства щастлива, че е  полезна.  Peace На майка ми много й харесва тук. Дори и прословутия кофти климат й харесва.  Wink
Гилти, тези от Сони са луди.  Shocked 

# 659
два вида филтри са на намаление- квадратните и цилиндричните.
Лем благодаря ти за ариела. вчера ходих до теско и си купих.
И аз това им казах на тези от сони. и повече не си давам парите за скъпа техника. преди 3 години всичко скъпо купувахме.  микроволновата панасоник се счупи зимата, купих си една за 40 евро от DID, сега телевизора. всичко е направено да работи 3-4 години и след това да купуваме ново.

Общи условия

Активация на акаунт