Нашите second hand находки- част 12!

• 57 220
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Аз бански съм купувала и бельо също. Едни боксерки с лазерно рязани краища (супер са, бяха в опаковка) и 1чорапогащник, също с опаковка. И чорапи съм купувала, и те нови с опаковките.
Покривки редовно си купувам.
Но спално бельо, нищо не ми е хващало окото, все са някакви супер износени.

# 46
Мерси за новата тема  bouquet

Аз лично купувам за себе си най-много неща. За детето бих взела, само ако е с етикет, иначе не знам... За ММ обикновено нищо не мога да избера Laughing Аз също не бих купила - бельо, спално бельо, бански... за обувките нямам проблем да ги нося. Ама сега съм решила да си купя чанта, дано да си намеря. Нямам търпение да дойде края на другата седмица и да почвам обикалянето Laughing

# 47
здравейте и от мен да се запиша в новата тема ....като вляза в магазина и първо се лепвам на детското   ако ми хареса нещо и е по голям размер пак го вземам то ще му дойде времето .  после гледам дамското дънки ризи панталони от всичко имам  дори сега като казвате за покривки се сетих за едни детски завеси с мечо пух , които направих на чаршафи за детското легло . не съм си купувала бельо

# 48
  • София
Много неща съм вземала на детето като беше бебе, то ми идваше да изкупя целия магазин, всичко е като ново, без следа от употреба, а за момиченца какви красоти имаше... Но тогава ходех в Мания в Х. Димитър. Сега не знам защо се получава така, може би защото на тази възраст повече си износват нещата ли, или пък Манията се развали нещо, нали я преместиха на по-оживено място и вече дори и в петък да отида нищичко не харесвам за детето. Всичко е старо и износено, което е неговият размер, а и хич не излиза евтино.
А иначе все се оглеждам в дънките като за мен, винаги са висок клас, вече често има и слим модели, поне това не може да им се отрече на тези магазини, нямат нищо общо с китайските боклучаци по горе-долу средния клас  молски магазини като Кенвело например.

# 49
  • Варна
Дали може да постне някой календарчето/графика на Бултекст? Къде коя седмица тече в момента? Аз не намитам в нета  Praynig

# 50
  • София
запис  bouquet

# 51
а някой може ли да ми каже каква е цената на кг в хумана РУСЕ  и има ли детски дрешки .
и за  мъпет маг  ми е интересно  същото  newsm78

далече са ми и затова дали си струва да ходя

# 52
  • Карлово
Благодаря за темата.   bouquet Чудесно оформена, както винаги.
Най-често купувам тениски, блузки, че лесно се мерят. Имах нужда от панталони и дънки и пробвах някои, видях, че кройката им няма общо с тази на другите магазини и сега панталони и дънки взимам от ВУ. Поли и рокли рядко намирам да ми харесат. Сега търся дънкова права, до коляното, но......нямам късмет.
Яке си бях взела миналата година, но като го изпрах и ватата му се събра. Голямо разочарование, пък не беше евтино 16 лв. Cry

# 53
  • София
аз в хуманите, където съм влизала само на бройка съм виждала и то повечето цени доста високи спрямо  качеството на артикула...

# 54
  • Варна
Дали може да постне някой календарчето/графика на Бултекст? Къде коя седмица тече в момента? Аз не намитам в нета  Praynig

Кой магазин точно те интересува?

Във Владиславово е 19.99 лв тази седмица, на Македония 2.99, но утре няма да работят; на Колхозния - 11.99, в Аспарухово - 7.99

# 55
Купувам всичко, което ми хване окото или от което имаме нужда в момента.
И аз така.

Аз също  Laughing

# 56
Дали може да постне някой календарчето/графика на Бултекст? Къде коя седмица тече в момента? Аз не намитам в нета  Praynig

ТОчно преди малко изхвърлих едно старо календарче.
Във Владиславово зареждането беше миналата неделя, т.е. вдругиден нещата ще са 11,99лв./кг. вече.
В магазина на Македония пък зареждат утре.
Това запомних само, дано ти върши работа.

По въпроса на темата: най-често ризи и всякакви блузки забърсвам, но пък аз като цяло супер трудно успявам да си харесам нещо. Сега ще ми трябват зимно яке и един-два чифта дънки, както и всякакви зимни пуловери и суичъри.. да видим какво ще намеря. Иначе ходя почти само в Бултекс Владиславово, но все по-рядко. Хванах се, че ми става кофти като повися там около час. От миризмите на препарати, от тесните пространства.. винаги има хора, независимо кога ходя и винаги се бутат  ooooh! А съм ходила и на висока, и на ниска цена. Единствено това ме дразни във ВУ магазините.

PS: Не съм видяла, че Киса е писала за календара малко преди мен.  Hug

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 14:29 от Saudadе

# 57
  • София
Много неща съм вземала на детето като беше бебе, то ми идваше да изкупя целия магазин, всичко е като ново, без следа от употреба, а за момиченца какви красоти имаше... Но тогава ходех в Мания в Х. Димитър. Сега не знам защо се получава така, може би защото на тази възраст повече си износват нещата ли, или пък Манията се развали нещо, нали я преместиха на по-оживено място и вече дори и в петък да отида нищичко не харесвам за детето. Всичко е старо и износено, което е неговият размер, а и хич не излиза евтино.
А иначе все се оглеждам в дънките като за мен, винаги са висок клас, вече често има и слим модели, поне това не може да им се отрече на тези магазини, нямат нищо общо с китайските боклучаци по горе-долу средния клас  молски магазини като Кенвело например.

+1 глас за Манията в Х. Димитър. Винаги най-добре заредена беше и с най-отбрани неща. не знам защо така се получаваше. Жалко, че я преместиха

# 58
Откакто имаме магазин за ВУ не купувам нищо от редовни магазини освен бельо Naughty
Има страхотни находки,къде ще намериш примерно палто на Зара за 15 лв Mr. Green
Записвам се да следя темата за препоръки към собствениците  Heart Eyes

# 59
http://summerlove88.snimka.bg/photos-from-gsm/second-hand.686086.28516148

снимков материал с последните покупки от любимите магазини  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт