Нашите second hand находки- част 12!

• 57 178
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Браво! За сакото и пуловерчето 6 от 6 от мен Simple Smile

# 61
Браво! За сакото и пуловерчето 6 от 6 от мен Simple Smile
Благодаря, това наистина са ми любимите неща от последния пазар Simple Smile сакото мисля, че някой си го беше набелязал, защото едното копче липсваше, но това не ме спря да си го взема  Mr. Green, стои страхотно!

# 62
дрехите не са чак като на зз на зареждането,но пък са по-ефтини. за да не спамя темата ако някой се интересува от нещо с радост ще помогна.

Не, не, едва ли ще натежиш на темата. Интересно ми е просто. На килограм ли са, имаш ли право да си избираш или са на чували.....ей такива неща. Hug
ехе много бързо напредвате. На килограм са и не са никак евтини,нямаш право да си избираш нещата,а само да разгледаш чувала дали няма скъсани неща.ако не ти харесва не го взимаш

# 63
  • София-в сърцата на моите деца
http://media.snimka.bg/s1/1136/028516433.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1136/028516436.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1136/028516439.jpg?r=0
Не знам дали се виждат едни ботушки на Викинг с горетех подметка за детето за 2.60лв.!
В сайта са им по 100-120лв -проверих:peace:
 Последна придобивка!!Абсолютно здрави и почти нови,даже лепилото им стои Peace
имам още няколко чифта -максималната  цена е 8лв от днес за едни нови кожени балеринки!

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 16:31 от didiela

# 64
  • София
супер са ботушките Simple Smile те от кой магазин са придобивка?
summer_love88 - мн ми хареса чантето.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 16:31 от Angel_Dust

# 65
  • София
Много сте бързи  Laughing. Аз също купувам всичко. Имам и дънки, блузи, ризи, рокли, суичъри. Много обичам връхни дрехи да си купувам от ВУ. Имам мнооого за тази есен-зима, но винаги първо там се кордисвам  Laughing.
summer_love88 Имам същите къси панталонки и ги утрепах от носене това лято  Sunglasses.
didiela Супер са ботушките  Peace.

# 66
  • София-в сърцата на моите деца
супер са ботушките Simple Smile те от кой магазин са придобивка?
От Манията на" Коперник"!! PeaceДнес пак беше пълно с обувки и ботуши, но имаше много хора и всички си бяха напълнили кошниците  с обувки!Имаше и намаление!Трябва да се отиде на зареждане ,иначе не остават нови или обувани малко  обувки! Peace

# 67
# 68
  • Варна
Вчера на мъжът едни светли джинси MAC от Хуманата (имат и томбола, пуснах талонче, дано ме изберат, обаче, каква е наградата - не знам, сигурно пазаруване при тях за определена сума  Laughing)

Днес пак на него едни високи маратонки (в момента си ги пере  Mr. Green, каза че ще са му идеални за зимата).

За варненки: на пазарчето в Младост на мястото на ВУ Зиг Заг са направили ВУ Ектра - та в него има обувки, бяха основно дамски ботуши, днес цената им беше 20 лв/кг - мерих едни високи, италиански, с ток, обаче в прасеца ми бяха широки и не ги взех - излизаха 18 лв. Но основно имаше ботуши малки номера 35-36-37  Rolling Eyes

# 69
http://summerlove88.snimka.bg/photos-from-gsm/second-hand.686086.28516148

снимков материал с последните покупки от любимите магазини  Grinning

Еха, раираното цветно пуловерче е страхотно!

# 70
Вчера на мъжът едни светли джинси MAC от Хуманата (имат и томбола, пуснах талонче, дано ме изберат, обаче, каква е наградата - не знам, сигурно пазаруване при тях за определена сума  Laughing)

Аз сунтринта се разписах там. Питах за наградата от томбулата и тя е - дават ти една кошница и за десет минути каквото си вземеш - твое е. Мисля, че спечелилия може да увършее два магазина от веригата по този начин, но повече не знам  Simple Smile. Утре пак ще ходя и ще видя дали мога да си пробвам късмета втори път Crazy Сигурно може.
Оф ама нещо хич не ми се занимава да снимам. Като дойде музата ще се отчета  Confused

# 71
  • София
най - често купувам дънки и блузки  Simple Smile

# 72
  • Варна

Аз сунтринта се разписах там. Питах за наградата от томбулата и тя е - дават ти една кошница и за десет минути каквото си вземеш - твое е.

Хъх, за 10 мин... то да хващаш напосоки какъв е смисълът?  Rolling Eyes Пък и като гледам кога ще викат спечелилите - в деня, когато е 1 лв или нещо такова бройката  Laughing

# 73
Привет и от мен!  Simple Smile

Напоследък станах голям фен на second hand дрехите,намират се толкова интересни неща... Ако приемате нови попълнения бих се присъединила към темата?  Peace
На въпроса...бих отговорила с...всичко,което ми хареса и от което имам нужда,без бельо и обувки.  Rolling Eyes

Преди малко дори се възползвах от 30 % намаление в Мания-та и си взех дънково яке,блуза и кашмирен пуловер. Страхотни!!! Heart Eyes Много съм доволна от покупките си днес,много добри попадения.  Crazy

# 74

Аз сунтринта се разписах там. Питах за наградата от томбулата и тя е - дават ти една кошница и за десет минути каквото си вземеш - твое е.

Хъх, за 10 мин... то да хващаш напосоки какъв е смисълът?  Rolling Eyes Пък и като гледам кога ще викат спечелилите - в деня, когато е 1 лв или нещо такова бройката  Laughing

Щях да се учудя, ако те не бяха на далавера.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт