Нашите second hand находки- част 12!

• 57 206
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Днес за мен една жилетка страхотна MEXX, на съпруга ми суичър UMBRO, анцуг за детето-само долница, 2 ризи за мъжлето Джак и Джоунс, за мен на излизане фиксирах страхотен черен пуловер с интересна яка (стоеше ми страхотно и не можах да му устоя Mr. Green етикета беше отрязан, но го изпрах на 30 градуса и нямаше проблеми) и едно поло MANGO с етикета за сестра ми. Един страхотен кожен колан - излезе цели 8,20 лв. Една шапка есенна за детето, и кожени ръкавици 2 чифта за мъжа ми, че той много си ги губи, кожените излязоха 3,50. Моята жилетка 18 лева, през сърцето ме заболя, ама като видях цените в сайта им  Crazy, суичъра излезе 20 лева. Скъпо ми се видя всичко, но дрехите са дебели плетени и наистина си се усеща, все пак миналата есен тези неща ги купувахме на 20.00 лв. килограма, ама пуста краста  Simple Smile Мисля да ида чак след две седмици, че проблема не е само финансов, ами вече гардеробите се напълниха ама наистина почти до горе Stop
аааааа, забравих и едни джинси подплатени за детето на Name it

Скрит текст:
за пръв път имам плетена жилетка, дебела и се чудя с какъв шал може да се комбинира, че аз ежедневно нося шалове и шалчета и всевъзможни подобни неща, и като не си сложа все едно гола съм излязла, та посъветвайте ме моля, на плетена жилетка смешно ли ще е да сложа някакъв шал - аз имам доста шалове, въпроса е да не изглеждам нелепо, иначе търсих комбинации в нета и дали не търсих достатъчно, но жилетка с шал не видях като комбинация Embarassed

# 91
  • София
Привет и от мен!
Момичета и момчета, приемате ли нови попълнения, с радост бих се присъединила към вас, нищо че напоследък нямам много време за обикаляне. Последно миналата седмица от ЗЗ в Младост взех няколко неща на бебката, нищо че уж бях отишла за дънки за каката:). Взех и няколко неща всички с изключение на една рокличка са за малко по - големи от необходимото, обаче не се спрях накрая си тръгнах че кой знае колко още щях да отнеса:)
Ще се постарая евентуално утре да снимам и да кача снимки.

Лека вечер и успешни покупки!

# 92
  • София
blackcat6, може да сложиш шал разбира се. Стига да не е някое ефирно копринено фишу. Смело слагай по-плътен, като застудее и плетен шал Peace

Цвети, добре дошла! Simple Smile

# 93
Цитат
за пръв път имам плетена жилетка, дебела и се чудя с какъв шал може да се комбинира, че аз ежедневно нося шалове и шалчета и всевъзможни подобни неща, и като не си сложа все едно гола съм излязла, та посъветвайте ме моля, на плетена жилетка смешно ли ще е да сложа някакъв шал - аз имам доста шалове, въпроса е да не изглеждам нелепо, иначе търсих комбинации в нета и дали не търсих достатъчно, но жилетка с шал не видях като комбинация Embarassed

Има и още доста комбинации които излизат в google като напишеш "cardigan and scarf" Peace

# 94
Добре дошла на Цвети  Hug
Ms.Gorgeous, retrodoll , благодаря Ви   bouquet , моята жилетка е почти като на снимката Simple Smile
липсваше й едно копче, но мъжа ми каза, че много хубаво ми стои и всъщност резервното си стоеше кротко вътре на етикетчето, та ще трябва да си го зашия на мястото му, много не обичам да се занимавам с разни шиенета, а съм дипломирана шивачка  Mr. Green, но обущаря често ходи бос  Mr. Green

# 95
  • София
Днес дребният намаза две долнища на анцунг, едни черни дънки и четири есенни блузи за общо 16 лева - доволна съм  Mr. Green

Досега само за него съм пазарувала от ВУ магазини, все не ми остава време да гледам за мен - винаги за детските дрехи се залепям.

# 96
  • Пловдив
аз още не знам от какво точно имам нужда , но определено се каня на новото зареждане на ЗЗ newsm78

# 97
Ей, кога отворихте нова тема, кога изписахте седем страници?  Shocked Simple Smile
Честити нови находки на всички!
А на въпроса отговарям без въобще да се замисля - най-често купувам блузи, туники, потници, пуловери и производните им (или топове, казано на чист български). Горе-долу на всеки три блузи се пада по една друга дреха. Чантите, коланите и шаловете не ги броя.  Sunglasses

# 98
Саси, добре дошла Simple Smile Хайде чакаме скоро да се отчетеш със снимков материал.

Благодаря!  Hug О да,щом имам време ще снимам това,с което се сдобих тея дни. Peace

# 99
  • София
Здравейте отново:)
Показвам последните покупки все за малката:)

Рокля
И още една
Поличка
Яке
И още едно
Гащеризон
И отзад

Приятен неделен следобед!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 21:18 от tzveti 1

# 100
  • Варна
Здравейте отново:)
Показвам последните покупки все за малката:)

Рокля
И още една
Поличка
Яке
И още едно
Гащеризон
И отзад

Приятен неделен следобед!

Не се отварят линковете...

# 101
  • ride my bike...
Много хубави неща сте си купили, браво на вас Simple Smile
А от къде купувате обувки във Варна newsm78

# 102
Да се отчета с две ризи за баща ми, че ми е неудобно да пиша иначе. Дано си ги хареса  Simple Smile От вчера са.
http://www.album.bg/moitepridobivki/images/29988386/192243/ http://www.album.bg/moitepridobivki/images/29988387/192243/

Страхотно мъжко якенце видях и боти. Да си ги носите със здраве.

# 103
Да се отчета с две ризи за баща ми, че ми е неудобно да пиша иначе. Дано си ги хареса  Simple Smile От вчера са.
http://www.album.bg/moitepridobivki/images/29988386/192243/
защо ми се струва ,че първата риза е с женско закопчаване  newsm78

# 104
Да се отчета с две ризи за баща ми, че ми е неудобно да пиша иначе. Дано си ги хареса  Simple Smile От вчера са.
http://www.album.bg/moitepridobivki/images/29988386/192243/
защо ми се струва ,че първата риза е с женско закопчаване  newsm78
ММММдда, наблюдателен си, не може ти се отрече, и на мен ми се вижда женска  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт