Нашите second hand находки- част 12!

• 57 187
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Пак за 2-ра употреба.

# 121
  • Варна
Днес не ми е ден, все намирам разни хубави неща и нищо не ми става - първо ботуши Геокс и обувки на Кларкс, супер състояние, ама малки. После едни детски обувчици на Кикерс и те малки. После два чифта дънки, които не ми побраха дупето.  УжасТ. Като не ти върви, не ти върви, само една чисто нова блузка за малките на цена 2 лева отмъкнах.

Обувките са 37 номер, ако някоя варненка се интересува, да пише да обясня кой е магазина.

# 122
в кой край на БГ се намира бре ? то магазини 33 много  Laughing

# 123
Бонго,Гитадам и Шушулче са ми градски,та затова си позволявам да отговоря вместо тях.В Пловдив,сме и сме малко ощетени откъм магазини ВУ,но пък там дето ни е ЗЗ,отгоре направиха магазин "Берлин",отстрани пък до него е "Ретекс"/но по мое мнение и двата не важат-влизах няколко пъти-ама то много опоскано....и скъпо ooooh!/....Имаме и "Мания"-от седмица е на ново място....., но ни стоката, ни персонала стават за нещо.....А,да и "Ла фиести"-два броя, но държат цени.....иначе там по има какво да харесаш....И,една местна"Фрея",в която много мирише и няколко момичета се оплакаха,че са се обривали от дрехите.....това ни е на нас избора/и малки магазинчета с цени на бройка,ама високи....,но то е щото май са все прекупвачи от големите/.Сега надявам се ти се изясни положението Wink.Надявам се в Буркина Фасо/която едно време беше известна като Горна Волта/ ,да имате по-голям избор.... Wink

# 124
Да се запиша и аз. По въпроса - от скоро пазарувам в магазини ВУ. Всъщност, откакто са отворили Манията в Младост 4. Купувала съм си блузи, поли, рокли, ризи, дънки, връхни дрехи, дрешки за децата. Не бих си взела бельо без етикет и носени обувки. Домашния текстил не съм разглеждала, и не знам дали бих си взела. Напоследък се оглеждам за чанта, но при нас е доста обрано и нищо не ми е хващало окото.

# 125
Бонго,Гитадам и Шушулче са ми градски,та затова си позволявам да отговоря вместо тях.В Пловдив,сме и сме малко ощетени откъм магазини ВУ,но пък там дето ни е ЗЗ,отгоре направиха магазин "Берлин"....
значи в Пловдив, където ви е единствения магазин 33, над него (предполагам втори етаж) са открили магазин Берлин. там също има евтини дрехи.  така поне го разбрах  hahaha

# 126
Правилно си разбрал Peace....Но,пак да си кажа-според мен не са евтини магазини,тези до и над ЗЗ/не и като тези,които се цитират по другите градове/,а и според мен няма кой знае какъв избор.А,за Лидл-ската марка Esmara-те като цяло са си евтини/а и в Лидл има често намаления ...и разпродажби правят,та тогава са си направо на цени като във ВУ/.

# 127
  • София
Над Вис Виталис на Стамболийски има интересен магазин ВУ. Кое му е интересното сега ще кажете.. Ами той е огромен и всичко е на бройка, цените са привлекателни, а вчера щяхме да се сбием с една женица за едно яке, но... това не е интересното. Хаха. Та, там се продават освен обикновени дрехи - униформи, гумирани облекла за рибари, ловджийски облекла, облекла за мотористи и рокери, облекла за карнавал - ама за възрастни хора, има килими и постелки за баня, тоалетна бла бла, има порцеланови кукли и сигурно има и още неща, но сега не се сещам. Всички тези, изборените са на килограм. Много ми хареса това, че има различни неща от останалите ВУ

# 128
Над Вис Виталис на Стамболийски има интересен магазин ВУ. Кое му е интересното сега ще кажете.. Ами той е огромен и всичко е на бройка, цените са привлекателни, а вчера щяхме да се сбием с една женица за едно яке, но... това не е интересното. Хаха. Та, там се продават освен обикновени дрехи - униформи, гумирани облекла за рибари, ловджийски облекла, облекла за мотористи и рокери, облекла за карнавал - ама за възрастни хора, има килими и постелки за баня, тоалетна бла бла, има порцеланови кукли и сигурно има и още неща, но сега не се сещам. Всички тези, изборените са на килограм. Много ми хареса това, че има различни неща от останалите ВУ

За магазин Плюс ли говориш, отстраната на мъпета на Стамболийски и Одрин. Живея на близо и често ходя  Mr. Green

# 129
Да, точно за този магазин Берлин става въпрос.Вчера кг там беше колкото в ЗЗ, т.е. 3.99 лв.Фиксирани цени имаше само за т.нар маркови дрехи и за новите дрехи с етикет.Направи ми впечатление, че дори дънките им втора ръка са по-запазени от тези в ЗЗ, но за жалост нито един чифт не ми стана.Моя приятелка си взе от там чисто нови дънки Амису за 1.50 лв /марката на Ню Йоркър/, само ципа беше развален, дори и даде 5-6 лева за поправка, определено дънките си заслужават отвсякъде.

# 130
За магазин Плюс ли говориш, отстраната на мъпета на Стамболийски и Одрин. Живея на близо и често ходя  Mr. Green

Същият. Аз бях един от първите посетители и тук се бях похвалила с една чанта от там и много ви беше харесала  Laughing

# 131
  • София

Да, да  Mr. Green Много хубав, а и ако не ти стигнат паричките, могат да ти запазят нещата Simple Smile

# 132
violenzaaa,а ти случайно днес да беше в Кандиларов днес в нашия квартал? Flutter

# 133
  • гр. София
В събота обикаляхме с дъщерята магазинте ЗЗ в Младост и Мусагеница. За първи път ходиме - в Мусагеница беше след зареждани и беше скъпо - 27,99 лв/кг. Оттам почти нищо не харесахме. Взех за детето едно като пончо и една ризка. В Младост повече ни хареса магазина - по-подреден и имаше много повече интересни неща за 15,99 лв/кг. Взехме за мен две блузки и един клин за детенце. А бяхме тръгнали за блузи с дълъг ръкав, но нещо не видяхме. Трябва да мина някой ден след зареждане в някоя Мания да видя и аз за някакви обувки  newsm78 Виждам тук, че много интересни попадения имате. Аз досега не съм купувала обувки - и сега бих взела само ако са по-нови. В петък /или четвъртък/ вечерта бях до тази в Халите, но нищо хубаво не видях там.  Peace  

Довечера ще снимам новите придобивки!  Grinning

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 17:16 от Leila

# 134
Здравейте, докато смогна да свърша с 11 тема, вие почнахти 12, бързи сте Laughing. Чета ви от юбилейната тема, аз не бях мн запалена по ВУ, чат пат пазарувах, но от вас сега съм й мн навита Joy. При нас има разни малки магазинчета, с висока цена - дънките излизат по 10-12-15 лв. Пазарувахме с голямата щерка от Плевен, оставихме почти 100 лв по ВУ. Бебето се събуди, ще снимам др път.

Общи условия

Активация на акаунт