Нашите second hand находки- част 12!

• 57 178
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Ей тези двечките ми харесват Sunglasses

# 137
Аз бях днес в Дружба и Мусагеница, и на двете места беше 28лв. килото. Само едно пуловерче си купих, имаше и други неща, особено в Мусагеница доста неща ми хванаха окото, ама не така, че да си ги купя. Следващото зареждане е на 26ти.

# 138
Не знаех, че в магазин Плюс може да ти запазят нещо.  violenzaa, кажи нещо интересно имаше ли? То магазина ми е наблизо и затова набързо ми мина омръзна. Случайно да имаше скиорски панталони. Последният път като ходих имаше по 15 лв.

# 139
  • Варна
Днес не ми е ден, все намирам разни хубави неща и нищо не ми става - първо ботуши Геокс и обувки на Кларкс, супер състояние, ама малки. После едни детски обувчици на Кикерс и те малки. После два чифта дънки, които не ми побраха дупето.  УжасТ. Като не ти върви, не ти върви, само една чисто нова блузка за малките на цена 2 лева отмъкнах.

Обувките са 37 номер, ако някоя варненка се интересува, да пише да обясня кой е магазина.

Аз съм по-голям номер, но ми стана интересно за кой магазин става дума?  Crazy

# 140
  • София
Не знаех, че в магазин Плюс може да ти запазят нещо.  violenzaa, кажи нещо интересно имаше ли? То магазина ми е наблизо и затова набързо ми мина омръзна. Случайно да имаше скиорски панталони. Последният път като ходих имаше по 15 лв.

Имаше, да. Ама мисля, че бяха 19лв/кг, но не съм много сигурна  newsm78 да не те излъжа

# 141

Имаше, да. Ама мисля, че бяха 19лв/кг, но не съм много сигурна  newsm78 да не те излъжа

Аз мислех, че са на бройка. То така е по-добре. Ще е по-еФтинко  Mr. Green Whistling

# 142
  • София
Ама може да те заблудя Sad

# 143
  • Варна

За варненки: на пазарчето в Младост на мястото на ВУ Зиг Заг са направили ВУ Ектра - та в него има обувки, бяха основно дамски ботуши, днес цената им беше 20 лв/кг - мерих едни високи, италиански, с ток, обаче в прасеца ми бяха широки и не ги взех - излизаха 18 лв. Но основно имаше ботуши малки номера 35-36-37  Rolling Eyes
Не ми излезе късметът на мен - в неделя магазинът беше затворен, а днес не видях да има обувки.

# 144
Нямаше ме два дни и сте навъртяли 10страници... болна съм и едва ли ще се връщам назад. Купувам най-често дрешки за малката - каквото ми хареса. В събота ще се запиша в 33, дано има якенце за бебка и лигавчета, и обувки, и бодита, и се олях...

# 145
Купувала съм само дрехи, без бельо и бански. Много ми се иска да купя пердета или покривки, но нямам време да разглеждам с бебето. В нашите ВУ обувките са ужасни - износени и грозни Grinning.
http://media.snimka.bg/s1/1150/028543649.jpg?r=0
ето и една снимка с дрехи от ВУ за голямата ми дъщеря.

# 146
ето и една снимка с дрехи от ВУ за голямата ми дъщеря.
Много хубаво момиче Wink

# 147
ейййй не мога да ви изчета ,бе мацки,много ходите много пишете  Hug
аз бях известно време във Варна,но нищо,мъжа ми чак не може да повярва  Rolling Eyes
На въпроса :обикновено си купувам блузчици,тениски и дънки.....мн рядко и обувки,ако има нещо мн запазено или ново/като казах ново купихме за племеницата едни кецки тъмно сини H&M чисто нови с етикет/ за детето мн рядко взимам нещо,искам да е с етикет или наистина да изглежда ново...сега съм в търсене на космонавт цял за зимните игри Simple Smile и ако си намерим някои нови и хубави боти с ММ ще е супер  Praynig
много красиви неща сте зи накупили...онези ботушки за 2,80 които не пропускали.....са страхотни  Heart Eyes и сакото и сакото  Heart Eyes

# 148

За варненки: на пазарчето в Младост на мястото на ВУ Зиг Заг са направили ВУ Ектра - та в него има обувки, бяха основно дамски ботуши, днес цената им беше 20 лв/кг - мерих едни високи, италиански, с ток, обаче в прасеца ми бяха широки и не ги взех - излизаха 18 лв. Но основно имаше ботуши малки номера 35-36-37  Rolling Eyes
Не ми излезе късметът на мен - в неделя магазинът беше затворен, а днес не видях да има обувки.

Защото Киса се е объркала предполагам - аз като видях ( пак в неделя), че този е затворен, погледнах в магазина до него и там имаше обувки. Само едни ботушки загледах, подозирам, че са същите, за които Киса спомена, че е мерила, но на мен ми бяха с 1-2 номера по-малки сякаш. Иначе в събота зареждали, доколкото разбрах в неделя допълват, а през останалата част от седмицата си карат с тази стока.

# 149
  • Пловдив
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт