Нашите second hand находки- част 12!

• 57 181
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Saudade, къде, под ягодите, ги държат тези обувки? Аз и в другия влизах - нищо не видях. Не е истина колко съм отнесена... Rolling Eyes

# 151
Не знаех, че в магазин Плюс може да ти запазят нещо.  violenzaa, кажи нещо интересно имаше ли? То магазина ми е наблизо и затова набързо ми мина омръзна. Случайно да имаше скиорски панталони. Последният път като ходих имаше по 15 лв.

Имаше, да. Ама мисля, че бяха 19лв/кг, но не съм много сигурна  newsm78 да не те излъжа
Къде се намира този магазин ? Не знаех,че "Плюс" е ВУ - мислех,че е хранителен.

# 152
  • София
Здравейте,
най-често си пазарувам блузи Simple Smile

# 153

Къде се намира този магазин ? Не знаех,че "Плюс" е ВУ - мислех,че е хранителен.

Права си. Магазините от хранителната верига се казват PLUS, а този Плюс Еод мисля и се намира от страната на Мъпет маг, който е на Одрин и Стамболийски (един зелен голям магазин), само че въпросния магазин е 10-тина метра преди мъпета в посока мола и е на втория етаж над Вис Виталис (ако съм сбъркала нещо, моля да ме извините) Аз преди го знаех като магазина на втория етаж  Laughing

Вили, не се безпокой. Все пак не си ходила ски панталони да гледаш  Wink А и исках да напиша, че не винаги продават карнавални костюми, рибарски дрехи и по-особенни облекла, аз преди не съм виждала, но наколенки например си има постоянно.

Сега се сетих. Може по повод Хелуин да са сложили карнавалните костюми. Аз днеска не минах от там, но утре може да надзъртна  Mr. Green Интересно ми е какви са.

# 154
Блубел, зад пробните в магазина са обособили нещо като кът за обувки;
има и плюшени играчки (много запазени, в интерес на истината), както и бельо (кофти, много кофти качество  Sick ).
Иначе няколко чифта боти и ботуши имаше и в един кош още като влезеш, до вратата.
Възможно е обаче да са ги преместили отзад за през седмицата и да ги изкарват отпред само в почивните дни.
Просто попитай следващия път, аз така направих, че видях само коша отпред и се зачудих само това ли са им обувките.

# 155
Момичета,много съм доволна! Party Днес си взех страхотни дънки Холистър от предпремиерата в Мания-та. Утре ще се опитам да наснимам всички неща,които си взех в последно време.    Wink

# 156
  • Пловдив
 В събота бях във Варна  . Купих обувки и ботуши от магазин близо до Ню Йоркър - от първия магазин  по улицата в посока гарата . 6 чифта на килограм ми излязоха към 70 лв  Crazy
 От Хумана до катедралата - 2 панталона  , всеки за  3 лв .Единият на Н§М , а другият на Онли .

В неделя в Бургас  от Мания с/у общината - боти от естествена кожа за 10 лв  bowuu

Няма как да покажа снимки , защото всичко вече пътува за Пловдив  Party

# 157
Вчера минах през магазина на зареждането....ами пълна скръб. Нищо не ми хареса, нямаше нищо с етикет, а имаше доста овехтели и носени дрехи.
Много се чудя утре дали да ходя до другия.
Дори няма хубави шалове (не че ми трябват).
Нещо разочароващо е есенното им зареждане.

# 158
  • Варна

За варненки: на пазарчето в Младост на мястото на ВУ Зиг Заг са направили ВУ Ектра - та в него има обувки, бяха основно дамски ботуши, днес цената им беше 20 лв/кг - мерих едни високи, италиански, с ток, обаче в прасеца ми бяха широки и не ги взех - излизаха 18 лв. Но основно имаше ботуши малки номера 35-36-37  Rolling Eyes
Не ми излезе късметът на мен - в неделя магазинът беше затворен, а днес не видях да има обувки.

Защото Киса се е объркала предполагам - аз като видях ( пак в неделя), че този е затворен, погледнах в магазина до него и там имаше обувки. Само едни ботушки загледах, подозирам, че са същите, за които Киса спомена, че е мерила, но на мен ми бяха с 1-2 номера по-малки сякаш. Иначе в събота зареждали, доколкото разбрах в неделя допълват, а през останалата част от седмицата си карат с тази стока.

Не разбрах къде съм се объркала  Laughing

# 159
  • Варна
Ами те са два магазина залепени един до друг - единият беше ЗЗ, другият - Мания. Сега ЗЗ е Екстра, а другия - Рестарт (този вляво). Обувките са в Рестарт може би, тъй като в Екстра аз не намерих обувки, а Saudade ги намери в Рестарт. Там е объркването, май. А пък аз съм с мигрена и вече не знам какво "говоря".

# 160
Мда, Блубел правилно ме е разбрала. Simple Smile Не посочих имена в мнението си по-горе, понеже нищо не ми говорят.
Но да - обувки видях само в магазина отляво.

ПС: Блубел, оправяй се бързо, че знам каква досада може да е пустата мигрена.

# 161
  • София
Момичета,много съм доволна! Party Днес си взех страхотни дънки Холистър от предпремиерата в Мания-та. Утре ще се опитам да наснимам всички неща,които си взех в последно време.    Wink

Колко ти излязоха като цена?

# 162
Момичета, дали от растящия мъдрец, дали от черния чай или пък от това, че се сетих, че днес има зареждане на Мъпета на Димитър Петков, ама не спах  Mr. Green Сега пия кафето и тръгвам натам.

Саси, честити дънки. Обожавам Hoolister  Crazy

# 163
 Joy Joy Joy дано поне имаш улов и да не забравиш да се похвалиш  Hug

# 164
Аз най-обичам рокли, но по-рядко намирам такива, каквито да ми харесват... Затова купувам жилетки и шалове най-често :Р Това имам чувството, че е темата, която най-бързо се изписва хаха Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт