Нашите second hand находки- част 12!

• 57 174
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Така, улов имаше, ама ме е яд, че ми отмъкнаха под носа едно кожено бежовко якенце. И една чанта. Добре, че някаква жена върна една чанта, та я взех. Взех още и една блузка с дълъг ръкав. Имаше страаашно много народ, имаше хубави неща, но пуловерите бяха 8лв. на бройка, което ми се видя много, при положение, че имаше някакви изключително тънки и леки. Нямаше футболни тениски или суитчъри, каквито винаги търся. Тоест имаше, но не и на любимите отбори. По- късно ще снимам.

# 166
  • ...на безопасно
Момичета от Варна, Владиславовските ВУ / под лидъл/ на каква цена са тази седмица и струва ли си да ходя?

# 167
  • Пловдив
Днес успях да отида до скъпичкия магазин ВУ на Младежка. Проверявах уж само, но като видях якето, което си харесах преди 2 седмици, ами не му устоях. Вярно, че е 11,50 но си е запазено. Ще снимам после.

# 168
Въх, отказахте ме от пазар!
Ще ходя до "четири сезона" - може да не купя,но ще пия мохито !

# 169
  • Пловдив
Днес успях да отида до скъпичкия магазин ВУ на Младежка. Проверявах уж само, но като видях якето, което си харесах преди 2 седмици, ами не му устоях. Вярно, че е 11,50 но си е запазено. Ще снимам после.

А детски дрехи има ли там?Че ще ни трябва още 1 яке за малчо...

# 170
Полезно инфо за Пловдивчанки-на бул."Цар Борис"-с/у Тримонциум/там където по рано беше "Интерсервиз Узунов"/ са направили нова Фрея-отвън изглежда подреден и доста зареден,но нямах възможност да вляза.....Така,че ако някой мине да разгледа и каже,има ли смисъл да се разкарваме до там.

# 171

А детски дрехи има ли там?Че ще ни трябва още 1 яке за малчо...
и къде точно на Младежка?

# 172
  • Пловдив
Моят мъж му вика 1001 стоки на този блок. Това е блока с/у областната управа. В единия ъгъл има домашни потреби, а в другия беше магазин за сувенири, после за дрехи, а сега е това. Имаше малко детски дрешки. То и магазинчето е малко де.
И да ви питам S&Z говори ли ви нещо като марка? Не че много се вълнувам, но приятелка много държеше да знае какво точно е якето.

# 173
  • Варна
Момичета от Варна, Владиславовските ВУ / под лидъл/ на каква цена са тази седмица и струва ли си да ходя?
Тази седмица май е 12лв/кг. Дали си струва не знам, аз ходих миналата седмица (на 20лв/кг) и съм много доволна от улова. Зависи какво търсиш - сещам се, че нямаше хубави поли, например, но пък имаше много и хубави вталени сакенца, както и доста кожени връхни дрехи. Направи си една разходка, все нещо ще си харесаш  Wink

# 174
Pesheck, имаше един такъв магазин в София под колоните на Графа и беше доста китайски историята там Rolling Eyes Като тийн съм си купувала дрешки от там. Може и за друго да става въпрос.
Белла, за какво мохито става въпрос  Flutter

# 175
Момичета,много съм доволна! Party Днес си взех страхотни дънки Холистър от предпремиерата в Мания-та. Утре ще се опитам да наснимам всички неща,които си взех в последно време.    Wink

Колко ти излязоха като цена?

17 и нещо,но след намалението от картата платих 16 и някакви стотинки,не помня точно. Цял лев ми смъкна.  Peace

Саси, честити дънки. Обожавам Hoolister  Crazy

Благодаря ти!  Hug И аз обичам Холистър.  Heart Eyes

# 176
И днес на зареждането нищо нямаше интересно.
А дрехи за бременни, никакви.
Голямо разочарование. (((

# 177
Манията напоследък доста се излага от към всякакви стоки. Има ли някой идея кога е зареждането на 33 Люлин?

# 178
Зареждането в Люлин и Младост( по мои сметки) е на 12ти октомври, а в Мусагеница и Дружба на 26ти.

Редактирам се, за да покажа малко придобивки
чанта- не е тази от днес, но се сетих, че не съм я показвала
чантата от днес Heart Eyes
блузка- нещо цветовете не излязоха, както трябва
пуловерче

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 17:19 от blackisback

# 179
Супер чантички благодаря за бързия отговор.

Общи условия

Активация на акаунт