Нашите second hand находки- част 12!

• 57 166
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
blackisback,много хубави покупки. Wink  Честити!
А чантата от днес... Crazy е просто чудесна!!! Heart Eyes

# 181
Днес бях на зареждане в Мания гр. Разград - само буклуци Sick...в последно време нямат никаква хубава стока в първия ден на зареждане..Това дали е временно ли е или  ще е така и занапред при тях.Thinking

# 182
  • Варна
Ами те са два магазина залепени един до друг - единият беше ЗЗ, другият - Мания. Сега ЗЗ е Екстра, а другия - Рестарт (този вляво). Обувките са в Рестарт може би, тъй като в Екстра аз не намерих обувки, а Saudade ги намери в Рестарт. Там е объркването, май. А пък аз съм с мигрена и вече не знам какво "говоря".

Хаха, ами аз ботуши мерих в този, който беше преди ЗЗ. До него навремето беше Мания, сега не знам какъв е, но там не съм влизала.  Joy

# 183
  • София
Маре, давай чантата без бой newsm48
Размазах се, страхотни покупки Hug

# 184
  • Варна
И аз днес имах късмет - на мен страхотни ботуши до коляното от естествена кожа на Габор за има няма 20 лева, снимки утре че останаха в колата, а нямаме асансьор в момента Grinning.

# 185
чудни придобивки  както винаги,чантата е супер

# 186
  • Пловдив
Не съм влизала само няколко дни и вече сте написали толкова много. Ще се върна да разгледам. Последно попадение - Пуловер Томи Хилфигер за 6 и нещо и мъжко сако за.....0,90лв. От Мания - беше ден преди зареждане и беще мноооого обрано, а и време нямахме.

# 187
  • София
Пак много хубави неща! Браво, Мария!
Аз имам толкова за снимане, но напоследък все не ми остава време, а и нещо съм загубила желание тия дни за всичко, че малката тръгва на ясла и съм притеснена.
Станислава, ходих днес до магазин Плюс и бях по-внимателна - няма скиорски неща.

В петък ще ходя на зареждането. Дано да има добри находки. Вече няма да ходя в Мания. Една дебела хубава жилетка в силен ден ще ми излезе 15-20лв, а в Мъпетите и в Плюс ще излезе 7,8 лв. Има разлика определено. За тежки неща не си струва да ходя до Мания, а то май и за леки няма сми  Thinking

# 188
И аз днес имах късмет - на мен страхотни ботуши до коляното от естествена кожа на Габор за има няма 20 лева, снимки утре че останаха в колата, а нямаме асансьор в момента Grinning.

От къдееее? Пишете, че ме е срам да питам постоянно  Laughing
Киса, извинявам се в такъв случай, но аз там наистина не видях обувки,
поне доколкото може да се види отвън  Laughing , че в неделя, когато ходих, им беше почивният ден.

# 189
  • Варна
Е, аз и вътре влизах и пак нямаше, но беше делничен ден - да не ги вадят само в събота? Както и да е, явно не чакат мен тези обувки  Grinning

# 190
  • Варна

От къдееее? Пишете, че ме е срам да питам постоянно  Laughing
Киса, извинявам се в такъв случай, но аз там наистина не видях обувки,
поне доколкото може да се види отвън  Laughing , че в неделя, когато ходих, им беше почивният ден.

Мъпет маг на ген. Цимерман. Ох, сега ходих да си взема ботушките да не нощуват в колата, та си ги разглеждах много, много подробно - отвътре им стоят етикетчетата, струват само 169 евро Mr. Green.

# 191
Направо ви завиждам за обувките-тук май вече никъде не продават Crossing Arms

# 192
  • Пловдив
Направо ви завиждам за обувките-тук май вече никъде не продават Crossing Arms

Има ...в Мания   и на Гурко в няколко магазина  bowuu

# 193
Вчера от автобуса мернах новата Фрея срещу Тримонциум  Rolling Eyes Изглежда добре, малко като бутик... Ще се посещава другата седмица, усещам  Crazy

# 194
И аз я видях онзи ден.
Чакам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт