Нашите second hand находки- част 12!

• 57 117
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Gone with the wind
С еконт има опция за пощенска пратка. Пратка около кг. е 2 и нещо, но трябва получателят да си я вземе от офис и подателят да я остави в офис. Мисля, че цената на куриера би спряла много хора, но ако е символична такава (както пощенските на еконт или БП) много хора не биха се поколебали. 

# 211
Аз бих пазарувала от онлайн ВУ, само ако доставката е безплатна или минимална такава  Peace. Определено за нещо, което струва 5-7 лева не бих платила доставка от почти още толкова.
Аз също подкрепям мнението.  Peace

Днес минах през ЗЗ в Краснодар, взех няколко ризи на сина ми, пола и панталон за мен, както и ленено сако.
1. пола
2. панталон
3. сако и шалче, което ще се ползва като коланче за панталона
ризи на сина - 1, 2, 3, 4, 5
и ботите от предния път - 1, 2

Снимките не са с добро качество, а дрехите не са гладени, но все пак надявам се да се вижда добре.

# 212
Днес ли е зареждането в ЗЗ Пловдив?

# 213
  • Пловдив
Днес ли е зареждането в ЗЗ Пловдив?

Трябва да е било вчера,а днес вече да работи м-на PeaceАз мисля довечера след работа да мина,че ми трябват дрешки за синковеца...Мислих утре,ама нали ще се работи.

# 214
Да, да, ходете сега на зареждане в 33, после снимайте и да поплакнем очи  Twisted Evil

# 215

Ето на това се казва реклама.

# 216
Понеже,никой не писа-да докладвам аз за новата "Фрея":Значи избор има/аз поне загледах доста дрешки/,подредено е,ароматизирано/даже малко в повече ми дойде миризмата от ароматизатор с която се опитват да скрият другата,но явно са чели отзивите тук Wink/,обаче не ми хареса,че цените са на бройка и са малко височки/дънките са в диапазона 10-15лв,палтата20-30,блузки и жилетки се движат от 6-7 до към 15.....детското и то е от 5 нагоре/ и не ми хареса "дебненето" от консултантките/лично мнение,но в магазин ВУ ми се струва,че ролята им е по-скоро да те упътват,не да ти натрапват мнението си/,особенно в обособената стаичка с детското-там една девойка буквално седи и гледа в ръцете ти....И,накрая за да не изляза валат си харесах една жилетка с цип/много интересна дрешка беше-можеше и като връхна дреха да се носи и като рокля.....и беше в любимото ми зелено,с две думи грабна ме всичко освен цената от 9лв/,обаче като отидох да я меря ми се лепна една от продавачките и взе да ме убеждава...и в тоя момент забелязах че има нещо лепнато на ръкава и докато го зачоплих,да видя дали ще може да се изчисти,момата се изцепи,да не се притеснявам,щото "те не всички дрехи са обработвани с препарат",така че тази най-вероятно не е и не е запечатано мръсното.......Е,познайте дали не я оставих и не излязох скоростно....Иначе ми направи впечатление,че имат и книжки-но и техните цени ,нещо не ми допаднаха/в МОЛ-а в книжарницата нови чуждоезикови книжки са на горе-долу същите пари/.
После минах и през новия магазин на Събота пазара-незнам защото са на края на седмицата ли,но имаше доста лекьосани и поскъсани дрешки....Та,днес си останах само с обикалянето.

# 217
  • Пловдив
Аз ходих до ЗЗ,ама...пълна скръб тоя път Rolling Eyes поне за мен.Сигурно щото много се нагласях ли...не знам,но нямаше нищо интересно.Вярно много дрехи,ама...друг път като ровя все излиза нещо.Е,взех на детето едно панталонче-6лв.Ще ида пак като намалят цените Peace

А това,което казваш Люба и на мен ми направи впечатление последния път като ходих във Фрея-ама старата Wink Назначили са още момичета и вървят по петите и питат-с какво могат да помогнат Crazy Това ми напомня за м-ните по главната Laughing все искат да ти помагат все едно си в спешното ooooh! Доста е досадно поне за мен...не знам какво целят с това?

# 218
Хаха, е какво да помагат пък в магазин за ВУ. )))) то разбирам да има от една блуза 5размера, че да ти дадат подходящ, ама това е магазин ВУ все пак. ) рядко се намират повече бройки и размери от един артикул. )

# 219
Именно.Пък и Вие поне го знаете,че в такъв магазин се ходи с мисълта да си "откриеш" нещо.Не вярвам,някой да отива с мисълта,че ще си намери нещо конкретно,като цвят,размер,модел,номер......Аз,веднъж ходих така,да търся нещо връхно за една официална рокля/че времето се развали и ми се объркаха плановете за едно кръщене/-е,познайте дали намерих-излязох си с две торби с какво ли не,но точно за повода-нищо.

# 220
  • София
Много мразя да ми досаждат в магазини Close
Радко съм тръгнала за нещо конкретно, повечето ми обиколки са на "лов" Laughing

Не съм показвала последните придобивки, включая и днешните.
Дънки клин за малката, пак
Чисто нови дънкислим, много меки приятни

Черна връхна дрешка, от много хубаво еластично трико с 3/4 ръкав.

Така лелеяната ми покупка ! Дълга дънкова пола на Олд Нейви. Отзад
Жилетка на H&M в любимото ми зелено
Чисто нова пола в която ми останаха очите тук и тук
Много любима рокля, десен
Рокля на Калина на H&M за 79ст. - тук
Една черна риза направо се отказвам да показвам, изобщо не може да се види красотата и Crossing Arms
То, цветовете изобщо не са такива Crazy

# 221
Аз ходих до ЗЗ,ама...пълна скръб тоя път Rolling Eyes
Stiga де. Аз планувам ходене утре. Имам нужда от 1-2 блузки с дълъг ръкав, че нищо не ми става Rolling Eyes.

# 222
  • София
Отчитам се днес с едно пончо за дъщеря ми, произведено в Перу 100% " handmade" Simple Smile за 1.16лв

# 223
  • Пловдив
Аз ходих до ЗЗ,ама...пълна скръб тоя път Rolling Eyes
Stiga де. Аз планувам ходене утре. Имам нужда от 1-2 блузки с дълъг ръкав, че нищо не ми става Rolling Eyes.

Е,може ти да си намериш нещо  WinkСтока имаше.Гледах,че хората пълнеха кошници,ама на мен ми се стори скъпо...Успех!

# 224
Ну, страхотни неща. Очите ми останаха в жилетката.

Аз вчера обиколих магазините по Стамболийски, но нищо. В Мъпета на Одрин имаше зареждане и имаше не лоши чанти. Както и в магазин Плюс. Пуловерите в Мъпета на Одрин бяха много хубави- нови, хубави модели, но не ми се мереше, та нищо не си взех. Бяха по 7лв. бройката. Което за някои си беше направо евтино. Един пуловер гледах, беше поне 2кг.  Crazy Но пък за разни кашмирени ръкавчета си е скъпо. Роклите също бяха по 7лв. Шалове и шапки на брой, пък в Плюс бяха на килорам и взех на любимия една идиотска шапка с червеното пиле от Angry birds, че е голям фен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт