Нашите second hand находки- част 12!

• 57 094
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Ms Gorgeous, страхотни находки, дънковата пола е много яка.Аз мисля да мина утре през Пловдивския ЗЗ да видим дали има нещо хубвао.

# 226
Скромно от мен:

Жилетка копче Mr. Green
Още една жилетка
Шал от Плевен, купен колкото да не съм капо
Якето, което бях забравила, че съм купувала (наситено черно е по принцип Rolling Eyes)

Горджъс, жилетка и полата... ах! Heart Eyes

# 227
Сънчи, жилетките са страхотни  и якето, особено кафявата е много готина

# 228
  • София
Сънчи, жилетките са невероятни! Първата ми легна на сърцето и си точно в тренда! Heart Eyes

# 229
Ето защо аз в новата Фрея няма да отида, много мразя в магазин да ми се налепят продавачките и да ме гледат в ръцете.За книжките какво да кажа, детските са целите надраскани, със скъсани страници и отгоре на всичко искат по 2 лева на книжка, да не са откачили нещо.
От подаденията в Берлин съм много доволна, ще го следя този магазин.
Значи казвате, че в ЗЗ няма нищо хубаво, а неща с етикет нови има ли?
Тези от Фрея са изперкали, как ще продават дънките по 10-15 лева, че аз от Спортсдиректа си поръчах дънки за 3 лири, които с доставката до пощата ще ми излязат грубо казано 9 лева, за дънки ВУ 15 лева няма да дам, независимо каква марка са.

# 230
  • Пловдив
Ето защо аз в новата Фрея няма да отида, много мразя в магазин да ми се налепят продавачките и да ме гледат в ръцете.За книжките какво да кажа, детските са целите надраскани, със скъсани страници и отгоре на всичко искат по 2 лева на книжка, да не са откачили нещо.
От подаденията в Берлин съм много доволна, ще го следя този магазин.
Значи казвате, че в ЗЗ няма нищо хубаво, а неща с етикет нови има ли?
Тези от Фрея са изперкали, как ще продават дънките по 10-15 лева, че аз от Спортсдиректа си поръчах дънки за 3 лири, които с доставката до пощата ще ми излязат грубо казано 9 лева, за дънки ВУ 15 лева няма да дам, независимо каква марка са.

Аз дрехи с етикет не видях.Ама нейде може и да има...
Иначе се сетих и за тоя Берлин дето е над ЗЗ,нали за него говориш?Ама нещо не ми се занимаваше вече и не се качих.Иначе в Тракия в РУМ-а,където беше Арон е пак нещо от сорта...Битови неща+ел.уреди+дрехи.Веднъж ходих,ама не е нещо кой зане какво.Дрехите бяха демоде.

# 231
Да, точно за него говоря.

# 232
Днес реших да вляза в един магазин, в който никога не влизам, изглежда много парцаливо от вън. )
На бързо (буквално за 5мин) се сдобих с чисто нова, черна жилетка на Маркс и Спенсър, и една рокля плетиво, също изглеждаща като нова. Вероятно да е изпрана един път, защото ако беше обличана щеше да си личи, най-малкото щеше да има бобчета под мишниците.

# 233
И аз да се поФа лЪ.
Днес случайно минавах покрай манията точно като я отваряха и някакси краката ми сами влязоха вътре.А събота в 9 часа има извънредно зареждане с обувки!
И взех на големия син едни маратонки.Ама много хубави.Почти не носени.И ся като влязох в сайта на марката  Shocked Shocked Shocked  направо се накефих.Точно тия са на първа страница.АМА ТОЧНО СЪЩИТЕ.Грам разлика нямат.Сега ще кача и линк.

http://www.esport.bg/rw/items/912387-sportni-obuwki-maratonki-escrimilla.html

# 234
  • Пловдив
И аз да се поФа лЪ.
Днес случайно минавах покрай манията точно като я отваряха и някакси краката ми сами влязоха вътре.А събота в 9 часа има извънредно зареждане с обувки!
И взех на големия син едни маратонки.Ама много хубави.Почти не носени.И ся като влязох в сайта на марката  Shocked Shocked Shocked  направо се накефих.Точно тия са на първа страница.АМА ТОЧНО СЪЩИТЕ.Грам разлика нямат.Сега ще кача и линк.

Е,кажи за колко ги взе де Laughing  Peace

# 235
ri4ko, страхотни са. Обожавам бели маратонки, особено на тази марка имам едни и си ги нося с кеф, купени от Англия за 5 паунда.

# 236
И аз да се поФа лЪ.
И взех на големия син едни маратонки.Ама много хубави.Почти не носени.И ся като влязох в сайта на марката  Shocked Shocked Shocked  направо се накефих.Точно тия са на първа страница.АМА ТОЧНО СЪЩИТЕ.Грам разлика нямат.Сега ще кача и линк.

Е,кажи за колко ги взе де Laughing  Peace

Офффф,забравих да кажа за цената  Mr. Green
Взех ги за 15 лв. точно!

Не знаех за тази марка,но като видях в сайта колко пари са..и... Shocked

# 237
  • София
Ну, страхотни неща. Очите ми останаха в жилетката.

Аз вчера обиколих магазините по Стамболийски, но нищо. В Мъпета на Одрин имаше зареждане и имаше не лоши чанти. Както и в магазин Плюс. Пуловерите в Мъпета на Одрин бяха много хубави- нови, хубави модели, но не ми се мереше, та нищо не си взех. Бяха по 7лв. бройката. Което за някои си беше направо евтино. Един пуловер гледах, беше поне 2кг.  Crazy Но пък за разни кашмирени ръкавчета си е скъпо. Роклите също бяха по 7лв. Шалове и шапки на брой, пък в Плюс бяха на килорам и взех на любимия една идиотска шапка с червеното пиле от Angry birds, че е голям фен  Laughing

И аз бях до тези магазини от 13:30-14:30 Simple Smile

# 238
Аз ходих до ЗЗ,ама...пълна скръб тоя път Rolling Eyes
Stiga де. Аз планувам ходене утре. Имам нужда от 1-2 блузки с дълъг ръкав, че нищо не ми става Rolling Eyes.

Е,може ти да си намериш нещо  WinkСтока имаше.Гледах,че хората пълнеха кошници,ама на мен ми се стори скъпо...Успех!

А какви са цените?  Crazy
има ли вече есенни дрешки или пак е смесено  Heart Eyes

Сънчииии страхотни жилетки ... искам и аз пък  Crossing Arms Hug
Втората много ми хареса наистинаааа  Blush

# 239
О, Фейти, добре дошла в темата.
Интересно ми е дали в ЗЗ има дебели ватирани анцузи, ето като този например, както и такива блузки, взела съм снимките от обява на една мама. Всичко от миналата година ни е малко вече и разчитам единствено на нашия любим магазин за дрехи за зимата /поне за носене в къщи/, пък ако намеря нещо хубаво и като ново и за навън.

http://prikachi.com/images.php?images/783/5322783y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/785/5322785n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт