Нашите second hand находки- част 12!

• 57 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Алекс, само обещаваш снимки и нищооуу  Crossing Arms. Дай да позяпаме  Hug. Иначе, наистина това се казва удар.

EliMery Незнам точно какво се опитваш да ни убедиш, но ако е това че да си пазаруваме от Мола дрехи за един сезон вместо да си ровичкаме по ВУ.......си объркала темата  Laughing. Тук предпочитаме качеството. Имам дрехи купувани от Мола /вероятно това е критерий незнам  ooooh!/, които не изкарват и по-един сезон  Peace. Имам дънки Дизел от ВУ за 1 лв. и честно да ти кажа това ще им е трета есен. Не са мръднали и изобщо не са ретро  Wink. В крайна сметка като ти е скъпо ВУ никой не те кара насила да купуваш от там  Peace.

# 376
  • Пловдив
Аз вчера най-недостойно купих нова пухенка с гъши пух Том Тейлър на мъжО от Манията в Дружба за 7.20 лв, при това минути преди да затворят за зареждане. И за мен шлиферче Мълбъри за 90 стотинки. Не знам какво правеше там до последно, като им знам цените и качеството...
Взех 2 чифта дънки за майка ми по 90 стотинки парчето, 4-5 блузи пак за нея, скини дънки за малката, някакви тениски за мен... Доволно напазарувах за без пари!

Еееее,браво на теб! Peace

# 377
Момичета, кой беше денят за зареждане в "Манията" в "Дружба"?
От поста на Алекс, да разбирам ли, че това е сряда?  Simple Smile

# 378
  • София
Да, в сряда е зареждането - т.е днес  Peace.

# 379
Да, сряда е.
Луд късмет вчера имах... просто не можах да повярвам!

# 380
Ох, аз пак бях на зареждане в Мъпета на Константин Величков. Взех две чанти, а колко оставих...

чанта 1
чанта 2
 Heart Eyes

Ама трябва да престана да купувам чанти, само пари троша  #2gunfire

# 381
Блекче, мъдрият Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече." и е много прав Mr. Green Чанти никога не са излишни Flutter Ух, втората мнооого ми харесва!!!

# 382
Ох, аз пак бях на зареждане в Мъпета на Константин Величков. Взех две чанти, а колко оставих...

чанта 1
чанта 2
 Heart Eyes

Да бе ... Wink

Синята не е за оставяне, страхотен акцент е!

Аз си поставям ограничение за чанти и обувки - само от естествена кожа. Иначе не е находка - не купувам Simple Smile Е ако е текстил някакъв ... трябва да е нещо много различно и впечатляващо .. и такива съм забърсвала...
Но преди купувах на поразия... сега вече се стискам... е понякога залитам Simple Smile ама какво да се прави  Embarassed

# 383
Момичета, чух, че ще се пробват да отварят пак Мания във Варна? Някой да знае къде ще се намира?

# 384
Днес на зареждането пак нищо....то не бяха и зареждали, само тук-там бяха допълнили по нещо.
После минах през по-скъпарския магазин, където е с отбрани дрехи.
Охххх, очите ми останаха в една чисто нова рокля на С.Оливър, с етикетите 90Е. Много меко и стегнато плетиво в индигово синьо. Гледах я, гледах я....и хем беше голям размер, прецених, че само ще я разпъвам с корема и се отказах.
Струваше 28лв. Ако случайно направят в близките дни 20%намаление може и да я взема за следващата година. )

Все пак взех една пола, мекичка, за 10лв. по-късно ще снимам.
И една шапка на НиМ, за 2лв.

# 385
  • София
Ау Блеки втората чанта е върховна  Party Heart Eyes.

# 386
Блеки, супер са чантите, особено втората. )
И аз много искам да си намеря хубава чанта, но нищо няма при нас. ((

# 387
  • София

чанта 1
чанта 2
 Heart Eyes

Трябва да започнеш да подаряваш Laughing

ЕлиМери, ако намеря нещо по-различно в мола( сещай се различно от предходните 3 сезона) го взимам на момента. За съжаление почти всичко се върти на ротационен принцип спрямо сезоните. Peace
Е, дънките ми Риплей на 6 години са още актуални, въпреки, че не се набутвам в тях от 5. Но на този етап, 200лв за дънки няма как да дам.

# 388
Ооо, МОЛ-ската култура. )
В София поне има световноизвестни марки, при нас не.  Така че ходенето до МОЛа, при мен е напълно безсмислено. Турски и китайски дрехи (уж маркови) докарвани в черни чували, с разбридани и криви шевове още в магазина.
Никакво въображение, никаква особена промяна в моделите. От 3сезона гледам едно и също, с вариация на цветове само.
А не съм от хората, които могат да си позволят дреха за по 300-400лв, за да знам, че е качествена.

# 389
Ето ми полата, мекичка и разтеглива материя.
Чудех се за още една, но не ми се даваха 15лв. ))) черна, горе с платка, а надолу каре, плетиво.

полата
отблизо

Общи условия

Активация на акаунт