Нашите second hand находки- част 12!

• 57 008
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро, вчера ходих в Манията на бул. "Гоце Делчев" и си купих страхотен пуловер и дънки, каквито аз исках. На детето страхотен полар - чисто нов. На мъжа една поларена блуза Фила за зимата. Много бях доволна, защото имаше 29 % намаление, а с вчерашните покупки в карата ми е се натрупаха точки за 20 % намаление. Simple Smile

# 661
аз успях да си "крадна" някои дрехи от полвдивчанките. вмъкнах се в едни магазини (до Четвъртък пазара) и .... дзверчето намаза.  за бат`Бонго - нъцки.  Laughing

# 662
Аз много искам да си намеря хубаво, дебело яке за щерката.
Обаче....няма. И по магазините няма. Само някакви грозотии с цигански елементи за луди пари. ((((

# 663
Люба, Алекс, и аз се радвам да ви "видя" Simple Smile  bouquet
GERBER, значи в един магазин вчера сме направили находките. Колко точки в картата Мания трябват за 20%?

# 664
..... Колко точки в картата Мания трябват за 20%?
да допълня въпросът ти понеже и мен ме интересува - как се образува една точка?
от една закупена дреха , от един похарчен лев или от друго  newsm78

# 665
  • Пловдив
По какъв начин натрупвам точки и печеля отстъпки?

Натрупването на точки по Mania Bonus Card се реализира при всяка Ваша покупка. На всеки 5 лв от стойността на покупката Ви получавате 1 точка, а ако има остатък над точкуваната сума, то той се прибавя към следващата покупка в рамките на същия ден. Ползването на отстъпки с Mania Bonus Card се осъществява на три нива:

Ниво Premium – от 0 до 20 точки = 10% отстъпка
Ниво Silver – над 20 точки = 15% отстъпка
Ниво Gold – над 50 точки = 20% отстъпка

Точки се получават за всеки изхарчени 5 лв. на Касата на обект на Mania Team - магазини Мания, магазин Maxx Market, магазини Мания Дом, а сумата над точкуваната стойност ще се добави към следващата покупка в рамките на същия ден. Натрупването на точки и ползването на отстъпки се осъществява в месечен план. Достигането на определен брой точки за по-горно ниво Ви дава възможност за по-високи отстъпки през остатъка на текущия и целия следващ месец. Ако за този период обаче не продължите да печелите точки, нашата система ще преразгледа баланса Ви и в края на месеца автоматично ще намали нивото Ви. (съответно от Gold на Silver, от Silver на Premium или от Gold на Premium). Ако за периода сте задържали или повишили броя на точките си, то в края на месеца системата ни ще удължи нивото Ви (ако е било Gold) или ще го повиши (ако е било Premium или Silver). При достигане на определения брой точки за по-високо ниво, по-високата отстъпка влиза в сила още при следващата покупка и не се налага да изчаквате до края на месеца. Внимание! Отстъпките по Mania Bonus Card не важат за артикули на "Акция" и артикули от "Мания Дом", но стойността от покупката им увеличава Вашите точки.

Повече тук  Peace
http://www.shmania.net/bg/login.php

# 666
  • София

GERBER, значи в един магазин вчера сме направили находките. Колко точки в картата Мания трябват за 20%?

Май 10 точки, ама не запомних със сигурност. Днес в магазини Мания ще има дозареждане Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 667
и 30%отстъпка  Peace

Намерих информация за картите :
Ниво Premium – от 0 до 20 точки = 10% отстъпка
Ниво Silver – над 20 точки = 15% отстъпка
Ниво Gold – над 50 точки = 20% отстъпка

А аз се чудех защо ми предлагах хора да ползвам картите им, то си е далавера да събереш няколко човечека и да си пазарувате с една карта.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 10:34 от МИШЕЛ

# 668
# 669
да, така май разбрах, вчера на излизане. Ще има обувки, дозареждане на дрехите и 30%отстъпка пак на дрехите.

# 670
Здравейте. Simple Smile Миналата вечер ви четох и гледах снимки,та си рекох-и аз да посетя някой такъв магазин. Simple Smile Извадих няколко адреса и вчера ходих в 3 магазина.2 Мании и един Мъпет.В Мания-та в Надежда,зад Т-маркета нямаше кой знае какво.Дамски блузки и пуловери -да,но аз търсех предимно детски и не се загледах.Нищо не купихме от там.Отидохме до другата Мания в Халите.Там имаше по-хубави неща,грабнах си едни черни изчистени дънки,даже без  да пробвам.Стават ми,само малко са ми дълги.Излязоха 3лв и нещо.  Crazy После и на мъжа ми намерих едно пролетно-есенно черно яке,та и него го взех.А и една блузка за мен,черна,ама като тръгнах да я слагам в пералнята я видях,че е скъсана. Simple Smile Исках главно детски дрехи да потърся,но нищо не ми грабна окото.  Rolling Eyes Имаше хубави плетива в Халите,обаче все L - XL,а аз съм малък размер.Имаше едни много яки дънки за бременни.... Ми май това беше.В Мъпет в Люлин,до Райфайзен, беше много зле.НИЩО!
Та така,това е от мен. Simple Smile Другия път ще ида и до Манията на Гоце Делчев. Simple Smile

# 671
  • София
Точкита в карта Мания са само месец за месец  Peace. Примерно трябва този месец да имаш покупки за над 100 лв, за да можеш следващият да ползваш 15% отстъпка. Иначе 10% отстъпка си е постоянна стига да има човек карта. Никога не съм стигала до различна отстъпка от 10%  Mr. Green. Последният път в Младостката Мания една жена преди мен беше взела 3 чифта обувки, нямаше карта. Струваха общо към 42 лв. Предложих и да ползва моята /не за да трупам точки, ами да ползва 10% отстъпка/. Първоначално ме изгледа остро, момичето и обясни че сумата ще и се намали с 4, 20 лв и вече беше много френдли настроена. Благодари ми 5 пъти  Mr. Green. Моя приятелка беше успяла да хване 15% един месец и замина командировка в чужбина. Не успя да ги ползва  Mr. Green.

Днес мисля да посетя Зиг Заг в Дружба  Peace, търся момичешко яке за годинка-година и половина, но не съвсем зимно. За есенния сезон. Стискайте ми палци  Praynig.

# 672
*Люба*,   bouquet

# 673
  • София
Именно тази мафия с картите на мания ме отказаха да пазарувам там. Правя аз сметки по 400лв за месеца например и следващия месец имам толкова точки, колкото и жената на която изкарват карта на момента. АЙ СИКТИР!
Да не говорим, че те почти всеки ден имат някакви намаления / освен в деня на зареждането/ , да речем дъждовно време, български празник, happy hour и т.н и какво се оказва, че аз само трупам точки, които не важат/ защото има намаление/ и за всички цената е еднаква. Много им се бях ядосала и повече не искам да ходя в Мания. А и отделно доста занижиха нивото.
Айде чао от мен. Тръгвам по втората  bowuu

# 674
Политиката на Мания що се отнася до картите( а и не само) е поредното доказателство, че те разчитат само на прекупвачи. Така де, тея 10% какво са? Аз, ако си купя пуловерче, което струва 5лв. колко ще го усетя? И, ако тези 50 стотинки са половин хляб, да си представим, че е лято и искам да си купя тениска или потниче. Има хора, които правят по 200+лв. сметки. И с натрупване, което за нас редовите клиенти( освен, ако не ползваме няколко човека една карта), е невъзможно, отстъпката става още по- осезаема. Освен това, не знам дали ви е направило впечатление, при попълването на картата, може да се попълни от името на фирма( не съм запозната с юридическа терминология).

Общи условия

Активация на акаунт