Нашите second hand находки- част 12!

• 57 009
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз пък не съм доволна от Манията в Младост 4. Бях там в четвъртък. Рових доста време, а почти нищо не открих.
Харесах си една жилетка, ама се оказа тежка за на килограм, а не ми се даваха пари и за бройка, че имаше малко скъсано.
Накрая взех две неща за децата.
Иначе тук, в квартала имаме две магазинчета ВР, има много по-готини неща.

# 706
И ние днес в Манията поровихме , но си излязохме с празни ръце  dontknow

# 707
  • София-в сърцата на моите деца
И ние днес в Манията поровихме , но си излязохме с празни ръце  dontknow
И аз си излязох вчера с празни ръце от Манията  ooooh!Много тежки" боклуци"!!Кой ще даде 15-20 лв. за яке или жилетка ,закачена и раздърпана-не ми е ясно!! newsm78

# 708
Хм, преди време се намираха по- добри неща, с по- малко ровене. Мноого голяма вече стана конкуренцията, а и времето е кът. Замислям се вече за онлайн ВУ, добри неща гледам в remix, zonata.bg  newsm78

# 709
  • Около Костинброд
Някой засичал ли е някъде карнавални костюми за възрастни? Че не съм обикаляла от доста време.

# 710
В Манията съм засичаала, още ме е яд за едно вампирско наметало...ама беше лятото и не ми се занимаваше с такива неща...после мъжът ми беше харесал един суичър с кости- страхотен и за карнавален костюм, но ми се видя скъп, а на другия ден вече го нямаше
Аз вчера случайно си купих вещерска рокля за 6 лева от един "бутиков" магазин, днес взех и шапка от Джъмбо и съм готова  babydust7
Ровене му е майката- слагат ги при обикновените дрехи, но се намират доста често

# 711
  • Около Костинброд
В Манията съм засичаала, още ме е яд за едно вампирско наметало...ама беше лятото и не ми се занимаваше с такива неща...после мъжът ми беше харесал един суичър с кости- страхотен и за карнавален костюм, но ми се видя скъп, а на другия ден вече го нямаше
Аз вчера случайно си купих вещерска рокля за 6 лева от един "бутиков" магазин, днес взех и шапка от Джъмбо и съм готова  babydust7
Ровене му е майката- слагат ги при обикновените дрехи, но се намират доста често

Супер, благодаря!   bouquet

# 712
Здравейте, надявам се приемате нови попълнения  Rolling Eyes. Чета ви от доста време и се радвам на вашите находки. Отскоро преоткрх ВУ за себе си и немога да се похваля с кой знае какво. Като посъбера материал  newsm78 ще се похваля и аз. Последната ми придобивка е от петък бяла риза на лилаво райе на Only, която ми лепна и много си я харесвам. Купих я от магазина Всичко за всеки май така се казваше на Събота пазара в Пловдив. Ако може мацките от Пловдив да ме ориентират къде си заслужава да пазарувам - като качество и цена ще съм им много благодарна. Освен Зиг Заг и Фиестата други по-големи вериги незнам да има в нашия град. А да и Фреята - за която чувам само негативни мнения. Цял роман изписах съжелявам и приятна вечер newsm51

# 713
scarlett_moi, в магазин Плюс на Стамболийски винаги има. Peace

# 714
Вчера правих разчистване на гардероба и се оказа, че след него имам за зимата само 2 блузи.Затова ще се наложи да пообиколя магазините, че и детето се оказа, че е супер зле, та и за него трябва да купувам.Освен това си търся и яке, но ще ходя, когато цената стане 6 лева в ЗЗ, ако имам късмет ще се сдобия с нужните парцалки.

# 715
Момичета, официално вече, Мания във Варна ще е на Владислав Варненчик, където до скоро беше Мъпет маг (на два етажа). Отваря на 30.10.  Simple Smile

# 716
  • Пловдив
Днес, след работа, ще мръдна към Ла фиеста-та на сточна гара. Вчера свеки е била и се върна със страхотни неща. Дано и аз да си намеря поне няколко неща  Laughing Ама съм скормнаа хахах

# 717
Днес, след работа, ще мръдна към Ла фиеста-та на сточна гара. Вчера свеки е била и се върна със страхотни неща. Дано и аз да си намеря поне няколко неща  Laughing Ама съм скормнаа хахах
И аз така чух имало 50 % намаление на всичко. Ако може след това да споделиш какви са цените и дали е все още в сила тази оферта. Ще съм ти благодарна   bouquet

# 718
  • Пловдив
Mystic, миналата седмица цялата стока беше на 50%, защото изчистваха старата.
От събота са с новото, зимно зареждане. Но ще пиша, все пак дали пак ще има по нещо на 50% всяка седмица, както беше в последно време.

# 719
Mystic, миналата седмица цялата стока беше на 50%, защото изчистваха старата.
От събота са с новото, зимно зареждане. Но ще пиша, все пак дали пак ще има по нещо на 50% всяка седмица, както беше в последно време.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт