Нашите second hand находки- част 12!

• 56 990
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, и аз си купих 2 чифта обувки вчера от Мания. Т.к. за пръв път си вземам обувки съм много притеснена относно това да не се заразя с гъбички. Не изглеждат носени, но със сигурност са пробвани. Натърках ги снощи със спирт, кажете с какво друго бих могла да ги дезинфекцирам допълнително. Вие как почиствате обувките, които си купувате от тези магазини? Предварително Ви благодаря Wink

# 721
  • Около Костинброд
Момичета, и аз си купих 2 чифта обувки вчера от Мания. Т.к. за пръв път си вземам обувки съм много притеснена относно това да не се заразя с гъбички. Не изглеждат носени, но със сигурност са пробвани. Натърках ги снощи със спирт, кажете с какво друго бих могла да ги дезинфекцирам допълнително. Вие как почиствате обувките, които си купувате от тези магазини? Предварително Ви благодаря Wink

Аз ги пера със сапун и много гореща вода.

# 722
  • София
така ако има гъбички не се махат обаче Wink за гъбички знам че се киснат във вода в оцет, после се перат...

# 723
Спирт Анти-Мико-Бета... след стандартното пране се почистват отвътре. Профилактично и на крачетата.. и няма драма.

# 724
# 725
princess_des, всички тези обувки /на стелажите/ ли са от ВУ?  Shocked Зелените ботуши и червените обувки с кръглия ток са прекрасни.

# 726

Страхотни нещица видях! Браво, със здраве да си ги носиш!

# 727
  • Варна
princess_des, всички тези обувки /на стелажите/ ли са от ВУ?  Shocked Зелените ботуши и червените обувки с кръглия ток са прекрасни.
90% от обувките са ВУ понеже до сега не бях много наясно с качването на снимки ,та реших да ги 'изшляпам" всички наведнъж Laughing голяма съм фенка на обувките  Blush

# 728
# 729
Лелеееееееее, тия обувки ми взеха акъла направо. Страхотни попадения има Peace

Момичета, благодаря Ви за съветите, но много се притеснявам да не ги съсипя, ще взема спирта Simple Smile

# 730
Ехааа, всички обувки ли са от ВУ?. )

Аз днес се канех да сляза за зареждането, но ще е утре. Иска ми се някаква туника, рокля...нещо такова.
Трябва да си купя 1-2клина от редовен магазин, но като знам какви номера има (тоест и ХЛ прилича като за С. )

# 731
Мацки от Пловдив, може ли да ме светнете как върви цената в магазина на Събота пазара. Най-близо ми е до нас, и като имам време може да сляза и по анцунг.

# 732

Общи условия

Активация на акаунт