Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
dovede, предполагам директно слагаш снимките от сайт на рускините, но да знаеш, че изобщо не излизат при мен (а и предполагам при други). Трябваше сега да цитирам поста ти, да копирам линка от него и така да я видя. Същото бе снощи и със снимката на Нобу, в темата му. През два компютъра и един телефон съм ги гледала, но е все така.

Добре, че видях 2в1 да говори, че имало снимка, нямаше и да разбера, че става дума за Ямапи. Ще го видим в неделя с неговата любима пухкавелка. Героят му ще има много странни вкусове.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 11:49 от rossonera

# 421
И при мен не се вижда снимката директно. Правя същия номер като rossonera.

Tuon, тя милата носеше само аспирин в чантата си, а като я отвлякоха нахвърляха само малко инструменти и превързочни материали в един вързоп. Но докато се въртеше в кралската лечебница понаучи това-онова за билките, присети се какво знае от студентските си години и забърка кремчетата и сапунчетата. Дори й просветна, че може да прави бизнес с тях Joy.

# 422
  • MJF
 Blush а аз като виден мързел нищо не правя и не виждам снимката.  Crossing Arms покажете я.
 Joy ме. Първо подрастващите ходилца, които всички познахме. Образи като Лъ Мъ Хъ-то са значи решение на проблема ни с преводите. Предлагам да ги слагат дори и за секунди по заглавията, та и ние да сме доволни  Mr. Green. На снимката за театралната постановке имам позната муцуна освен Коджи Сето, първия отляво но не му знам името  Thinking. Срам, но само право хорце може да се каже че мога да потропвам, като се хвана на друго създавам суматоха докато схвана стъпките, но това не ме спира  Laughing.
Tuon , с тези резюмета си на път да ме спечелиш за зрител на поне един от двата филма  Joy  Hug
Сериала със сапунчетата и мазилките свършва днес , така ли?

# 423
Брех,брех има с какво да те изненадат корейките  hahaha Ето момиче с търговски нюх, познания по фармацевтика и ароматерапия.
В следващия подобен сериал ще открият електричеството и илектромагнитно излъчване няколко века по-рано и ще си правят микровълнови фурни.

Шош, ама съм добра в рзюметата hahaha
Първият (The Silent War) е възможно да ти хареса.Впрочем е вторият ми филм с Тони където го няма в интимна сцена Rolling Eyes
Вторият има вълнуващо подскачане на мъжки и женски жен-шен в любовен танц и предполагам, че това ще те загуби като зрител.

Аз нямам проблем със снимчока Twisted Evil
Ето го

# 424
  • Пловдив
Съжалявам, че така съм ви затруднила. Сега вижда ли се вече? Иначе не слагам директно снимките, а ги качвам в сайт за изображения и явно оттам идва проблемът  Thinking. Ще отида да оправя и фотоса на Нобу.

Коментарите за снимката на Ямапи и госпожица Янагихира бяха от  "Неее...", "ОМG...","Канако Янагихара - Боже мой, защо?", "Без целувки, моля", "Толкова завиждам", "Това момиче е толкова щастливо", "Обадате се на пожарната, очите ми пламнаха" Laughing , до "Много са сладки", "Очарователно", "Мило", "Очаквам с нетърпение".
Естествено преобладаващи бяха възмутените фенки  Laughing.

Tuon, преди малко постнах наново снимката, най-вероятно затова я виждаш, което обаче говори, че и останалите трябва да я виждат вече  Simple Smile.

# 425
Шоши, Faith не свършва днес, а в края на месеца. 24 епизода е. Тази седмица свършва Аранг и на неговото място ще започне I Miss You.

# 426
Tuon, преди малко го оправих Simple Smile.
Aма аз и сутринта я виждах снимката.

2в1,как ме зарадва напразно Sadс това I Miss You ,нали чакам субовете на тай филм със същото заглавие и в първия момент видях само боднатото име и реших,че носиш новината на новините. BlushНищо,ще чакам.

Да пишете как завършва Аранг,че да знам дали да се мъча и с последните епизоди Flutter

# 427
  • MJF
dovede , сега виждам всичко  Hug.  Thinking по снимката въобще нямаше да се сетя , че това е Ямапи. Ние май сме от радващите се фенки  Mr. Green. Стига стерилност, искаме целувки.
2в1 , пак между редовете ме прочете   Hug.  ThinkingЗначи все пак един свършва. А този дето се задава ще се гледа текущо. Мда, Yoon Eun-Hye прекалено дълга пауза си даде.
 Thinking не казвете нищо за текущото корейско вампирче. А аз все някога ще го изгледам ан блок 1 и 2.
The Silent War отиде в списъка за гледане.

# 428
Здравейте!
Изгледах "90 дни" - малко бозаво, но си го изгледах от - до Simple Smile. Умеят да подбират приятни на външен вид актьори, обличат ги много добре, музиката е заразителна... хареса ми като цяло и си поревах подобаващо (интересно, че ми се плачеше там, където те не плачат - просто тези сцени бяха по-силни от другите, където си личи, че не им се реве, а сцената го изисква).
Ще продължа с японската версия на Джин. Изгледах първи епизод и ще продължа нататък.
Видях снимката на Ямапи - голяма симпатяга и радващото за мене е, че го разпознавам сред останалите сладури (по начало съм лош физиономист). Нямам възможност да изчета всичко и ще помоля само за заглавието на филма или сериала, в който участва (предполагам, че снимката е оттам).
Също така моля за предложение за романтичен сериал (нямам претенции японски или корейски). Вие тук сте повече от енциклопедия, така че няма начин да не ми предложите нещо. Поздрави на всички!   bouquet

# 429
2в1, сега се сетих, че щях да ти казвам нещо относно новия сериал с Еми Такей и Шохей Миура - Tokyo Zenryoku Shoujo. Коментирах първа серия в темата му в Спирита, сигурно си го видяла, но да ти го препоръчам лично на теб за гледане. Мисля, че много ще ти хареса, а и комедията е гарантирана. Нещо обаче да споделя в сцена между Еми и Шохей, което ме напуши на голям смях. Зная, че спойлерите не ти пречат за това директно...

Шохей тук е много влюбен, от самото начало вече започна да си пада по нея, а тя е толкова отнесена от вихъра, толкова шарена, с невероятни модни изгъзици, че само като ги видя един до друг и ме избива на луд смях. Героят на Шохей - с ризки, с панталонче, сако, чуден. Та срещнаха се в автобуса за Токио, той се връщаше в града, а тя тръгна да търси баща си, който ги е изоставил нея и майка й преди 15 години. Стана едно недоразумение и Еми помисли, че Шохей е откраднал 620 000 йени от чантата й, т.е портмонето й. Обаче той преди това бе пъхнал бележка с телефоният си номер, тя да му се обади, за да излязат заедно, без да подозира, че тя ще си изгуби парите и ще обвини него за това (виждайки, че щом е пъхнал номера си в чантата, значи е взел и портмонето й). Наш Шохей обаче естествено невинен, а тя му се обади, защото откри бележката му, изпаднала в паника за парите си. Намери го в дома му и тук идва сцената, която искам да ти разкажа, и която ме напуши на смях, защото толкова влюбен Шохей наистина виждам за първи път в сериал. Еми го награби още от вратата, с упрек че е взел парите й, Шохей попита за какво става дума, тя започна да се обяснява, а той каза: ""Ти си тази, която открадна от мен!" Еми попита: ""Какво?", а Шохей отговори: "Открадна сърцето ми." Хахахаха. Увлечен е вече и е толкова сладък. Чуден Шохей! Чуден!

Та препоръчвам ти го горещо този сериал, а и зная, че цениш подобен хумор. Аз вече му се радвам много и го гледам с огромно удоволствие. Да не забравя и допълнителният бонус в тази продукция - Ацуро Уатабe и Такаши Цукамото. Шохей е главен герой и го дават много, много, многооооо. Точно като за нас

# 430
  • MJF
Е то вярно че имена не помня и не само ама Ацуро Уатабe ми е пресен. Хм, още не са му дописали във филмографията Tokyo Zenryoku Shoujo. Текущ японски нямам и тъй като гледам сериозни теми на близкоизточния фронт ще взема да го сложа текущ като нещо свежо. 
Crossing Arms големи подстрекателки сте като вземете да описвате заглавия а на мен ангела ми е слаб.  Hug
alys , ще ти дадат списък заглавия и на теб. Няма спасение Simple Smile

# 431
  • Пловдив
alys, снимката, която съм постнала по-горе е на Ямапи и на партньорката му от новия сериал MONSTERS, който още не е започнал. Стартира на 21.10.12.

Казваш, че искаш романтика...
Знам, че харесваш Ямапи и, ако не си гледала Buzzer Beat, го направи. Мисля, че ще го харесаш.

От корейските все препоръчвам The Last Scandal of My Life, защото лично на мен много ми хареса. Романтичен и като че ли за по-улегнали хора.

# 432
Tokyo Zenryoku Shoujo чинно си се събират серийките и субтитрите вече. Видях коментара ти в Спирита още миналия ден Peace. А и ти си знаеш, че и двамата главни ги харесвам, така че при всички случаи щях да го погледна. Сега обаче след твоята препоръка е съвсем сигурно Hug. Само да се посъберат повечко епизоди, че не ми се чака по епизодче на седмица Simple Smile.

alys, за романтична комедия бих ти предложила да пробваш японския Rich Man, Poor Woman и корейските Teach You To Love, A Gentleman’s Dignity, Reply 1997, 9 End 2 Outs, I Love Lee Tae Ri. Всичките са преведени на бг, само последният е в процес на превод. Иначе от тези, които вървят в момента Faith и Arang and the Magistrate също бързо се превеждат, но са така да се каже костюмни (исторически) драми. Все пак има и романтика в тях.

Вампирчето си чака реда. Отзивите и коментарите и за новия сезон са добри. Да излязат още 2-3 серийки и го почвам Mr. Green.

# 433
Шошулчо, ама верно не помниш нищо. Tokyo Zenryoku Shoujo специално на теб ти го описвах и подробно ти разяснявах кой кой е и беше съвсем скоро, но ето - пак нищо. Laughing Същото сторих за теб и с Kekkon Shinai и те чета онзи ден, че отново нищо не помниш. За това и сега не ти го препоръчвам и на теб, т.е не се обръщам и към теб, защото си мислех, че изобщо няма да реагираш, а по принцип знаеш, че винаги ти обръщам внимание на заглавията и се грижа за теб.
Говорих ти и за Шохей специално, и за Ацуро Уатабе, обаче че обърнах директно към 2в1, защото зная, че тя ще реагира, т.е познати са и актьорите отлично, особено Шохей, който тя си харесва и цени много.
Маркирай си и ти Tokyo Zenryoku Shoujo за гледане. Ще ти хареса и на теб. Много забавен и позитивен японски сериал. За Шохей Миура ти обърнах на няколко пъти внимание, че ще го видиш в Beautiful Rain съвсем скоро. Винаги усмихнат, но неособено умен е героят му. Ще го разпознаеш лесно.
На Dramawiki–кими-мики вяра нямай. Чети какво аз ти пиша за японците и ще си в крак с модата. Laughing

Напомняш ми за рибката Дори от Finding Nemo. Laughing Тя там страдаше от липса на краткотрайната си памет. Е, шегувам се, не го приемай на сериозно, но като те прочета, че изобщо не реагираш, знам, че не го и помниш.

Браво, 2в1, нали знаеш - където е Шохей сме там и ние. Ама е толкова сладък, че... Утре ще гледам епизода пряко по NTV и ще споделя как се развива историята. На Еми малко и бях вдигнала мерника, но май ще омекна. Справя се малката, дано продължи така и до финал. В лицето на Шохей има отличен партньор!

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 14:00 от rossonera

# 434
Защото видях,че Love с Mark Chao е качен в Замунда,а при това и с превод и най-вече, защото не ми се работи Blush

Скрит текст:

Heart Eyes 3в1
smile3508

Общи условия

Активация на акаунт