Раждане в Окръжна Болница "Св.Анна" град София

• 276 239
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се запиша и аз в новата тема. Тъй като има не малка вероятност да раждам чрез секцио ми се иска да следя за отзиви и по отношение на тези раждания в болницата  Peace

# 16
  • София

ами какво в отношението, нещо по-специално като док. трябва ли да нося.... към кого да се обърна като отида в болницата.... и т.н.
[/quote]

Познавам няколко момичета, родили без избор на екип, паднали са се при различни лекари- много са доволни от отношението, една от тях дори 2 деца роди така все там.

# 17
ами какво в отношението, нещо по-специално като док. трябва ли да нося.... към кого да се обърна като отида в болницата.... и т.н.
Аз лично не видях разлики в отношението към пациенти с избор и без. Внимание се обръща еднакво на всички. Доволна съм от раждането си без избор Peace. Пак така бих родила.
Документите май вече съм забравила какви са Crazy, обменната карта, последните изследвания, пресниман резултата от кръвната група, направление за раждане. Аз носех всичко, което имах от бременността и те си взеха каквото им трябва.
Когато дойде момента и отидеш в болницата, звъниш на звънеца, дежурният лекар те преглежда и ако започва раждане те приемат. Нещата са дори по прости от варианта с избор. Отиваш и си раждаш - това е Laughing

# 18
  • Sofia
Аз родих с избор на екип при доктор Жекова и бих родила още 5 деца с нея. Много бях предубедена , но тя се отнесе с мен като с дъщеря и през цялото време имах усещането,че каквото и да се обърка -  тя е насреща с адекватно поведение Peace
Родих бебе 4220 гр, нормално, без шевове и без епизиотомия ( която Жекова не позволи да ми направят).Първо вагинално раждане, след секцио преди 3 години и половина....

# 19
Да попитам за изписването:Каква е процедурата,какво трябва да се носи и черпи?

# 20
  • Sofia
Ами каквото решиш. Стандартното - бонбони, сладки, бутилка винце, цветя...

# 21
  • София
Нищо не съм носила.

# 22
  • София близо до Витоша
 и аз нищо не съм носила , жената която те изписва от е неонотологията .

Документите за приемане в ОБ са : кръвна група - задължително , направление от проследяващия бремеността  за приемане в болница и обменна карта /вписани всички изследвания

# 23
  • София
Не си забравяйте картона, в него се вписва болничният..ако сте си изследвали очите- също документ от прегледа, ако имате хормонални проблеми- последните изследвания.

# 24
Да попитам за изписването:Каква е процедурата,какво трябва да се носи и черпи?

На мен букет и бонбони ми звучи достатъчно Peace

Little Evil, леко раждане  bouquet

# 25
Не си забравяйте картона, в него се вписва болничният..ако сте си изследвали очите- също документ от прегледа, ако имате хормонални проблеми- последните изследвания.

Предполагам това важи за тези, които са с Хашимото? Изследвания на хормона...

# 26
  • София

Предполагам това важи за тези, които са с Хашимото? Изследвания на хормона...

Aз съм с Хашимото да, като всяка втора българка...В комплекта ми с документи ми е последното изследване.

# 27
# 28
Little Evil, пиши ни как е минало твоето раждане, като дойде време! Стискаме ти палци  Peace

Успех!!   bouquet

# 29
  • София
Мерси, ще пиша задължително Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт