Раждане в Окръжна Болница "Св.Анна" град София

• 276 342
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 055
А някой знае ли каква е цената на епидуралната упойка ?
За да Ви сложат упойка трябва да си платите избор на екип, цената е 700лв.

Т.е не се плаща отделно от екипа (700лв)
Не. Логиката е, че за да ти сложат упойка, се ангажира анестезиолог, а това значи екип  Mr. Green
Разбрах логиката . Въпроса ми е отделно от екипа плаща ли се или не ? В някой болници се заплаща отделно от цената за екип,затова питам .
Не, в окръжна всичко влиза в тези 700 лв.
Благодаря за информацията Simple Smile

# 2 056
Да попитам за първи преглед при Жекова  нужно ли е да се запази предварително час или отиваме и чакаме

# 2 057
А дали някой знае, ако е без избор на екип т.е. безплатно - има ли някаква възможност таткото да присъства или поне в предродилно? Мисля, чене може ако не е платено, но все пак да попитам Simple Smile

# 2 058
  • Sofia
А дали някой знае, ако е без избор на екип т.е. безплатно - има ли някаква възможност таткото да присъства или поне в предродилно? Мисля, чене може ако не е платено, но все пак да попитам Simple Smile
Няма опция да се плати за таткото, защото е една родилна зала - обща. Т.е и да си платила за присъствие ако ражда друга жена, няма как твоя мъж да е там  Mr. Green

# 2 059

janin4eto_87, благодаря за отговора.

# 2 060
  • Sofia

janin4eto_87, благодаря за отговора.
Моят беше там. Без да съм искала, просто Жекова прецени, че може, а и бях сама. Пита ме дали имам нещо против, него също и така той влезе и заедно посрещнахме второто ни бебче. Преди това дори не сме го обмисляли..

# 2 061
Да попитам за първи преглед при Жекова  нужно ли е да се запази предварително час или отиваме и чакаме
Отиваш и чакаш в приемните ѝ дни . Става сравнително бързо Simple Smile

# 2 062
Почвам доста да се притеснявам колкото хубави положителни мнения прочетох за нея, толкова и обратното .... все пак хора всякакви. Аз нямам близки и познати раждали в София затова единствено това което съм прочела тук във форума като информация  съм запозната

# 2 063
Почвам доста да се притеснявам колкото хубави положителни мнения прочетох за нея, толкова и обратното .... все пак хора всякакви. Аз нямам близки и познати раждали в София затова единствено това което съм прочела тук във форума като информация  съм запозната

До момента към мен се е държала изключително добре. Не съм видяла да се държи грубо към никого.Като цяло всички са много мили и се усеща еедна много приятна обстановка. Имайте предвид,че много бременни имат и проблем с настрроенията Laughing ,така че е много възможно леко да се преувеличава всяко едно нещо и негативното да не е толкова негативно и положителното да не е толкова положително.  Индивидуално е според мен,аз харесвам по директни и непревзети хора и може би затова Жекова ми допада Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 064
Здравейте, дами, за да не правя нова тема, ще попитам тук. Мога ли да отида с направаление от НЗОК при някой гинеколог в Окръжна болница, за да ми вземе изследвания за лабораторията им? Заплаща ли се прегледа в този случай или се води по здравна каса? bouquet

# 2 065

До момента към мен се е държала изключително добре. Не съм видяла да се държи грубо към никого.Като цяло всички са много мили и се усеща еедна много приятна обстановка. Имайте предвид,че много бременни имат и проблем с настрроенията Laughing ,така че е много възможно леко да се преувеличава всяко едно нещо и негативното да не е толкова негативно и положителното да не е толкова положително.  Индивидуално е според мен,аз харесвам по директни и непревзети хора и може би затова Жекова ми допада Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много благодаря Даяна и аз така разсъждавам, но исках все пак да споделя. Благодаря за бързия отговор отново

# 2 066
Имам  едно  въпросче към мамите раждали  с екип? Как и  кога става  заплащането- на лекаря  който   води раждането  ли  се плаща или  на регистратурата и  преди  или  след   самото раждане  питах  ама  докторката  ми  каза  "Лесна  работа?

# 2 067
Имам  едно  въпросче към мамите раждали  с екип? Как и  кога става  заплащането- на лекаря  който   води раждането  ли  се плаща или  на регистратурата и  преди  или  след   самото раждане  питах  ама  докторката  ми  каза  "Лесна  работа?

Заплаща се след самото раждане на регистратура.

# 2 068

Заплаща се след самото раждане на регистратура.
Благодаря

# 2 069
  • София
Да попитам за първи преглед при Жекова  нужно ли е да се запази предварително час или отиваме и чакаме
Отиваш и чакаш в приемните ѝ дни . Става сравнително бързо Simple Smile

А кога са приемните й дни?И има ли значение сутрин или следобяд?

Общи условия

Активация на акаунт