Раждане в Окръжна Болница "Св.Анна" град София

• 276 344
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 070
Да попитам за първи преглед при Жекова  нужно ли е да се запази предварително час или отиваме и чакаме
Отиваш и чакаш в приемните ѝ дни . Става сравнително бързо Simple Smile

А кога са приемните й дни?И има ли значение сутрин или следобяд?

Четвъртък и Петък от 14-16 часа.

# 2 071
  • София
Да попитам за първи преглед при Жекова  нужно ли е да се запази предварително час или отиваме и чакаме
Отиваш и чакаш в приемните ѝ дни . Става сравнително бързо Simple Smile

А кога са приемните й дни?И има ли значение сутрин или следобяд?

Четвъртък и Петък от 14-16 часа.

Благодаря!

# 2 072
А може ли да  кажете колко дни е  престоя  в болница при  нормално  раждане?

# 2 073
  • Някъде в Матрицата
При нормално е 3 дни - толкова са по клиничната пътека. Аз бях приета в неделя и изписана в сряда.

# 2 074
При нормално е 3 дни - толкова са по клиничната пътека. Аз бях приета в неделя и изписана в сряда.
благодаря

# 2 075
А смятате ли че следене на бременност при Жекова по ЗК е достатъчно, вероятно ако е нужно някое изследване в повече просто се доплаща ?

# 2 076
  • От Луната
Зависи от бременността. Те препоръчват ранния скрийнинг и бхс, отделно ФМ.
Мисля че за нормална Б е достатъчно. Ако се налага още нещо, те ще кажат.

# 2 077
Зависи от бременността. Те препоръчват ранния скрийнинг и бхс, отделно ФМ.
Мисля че за нормална Б е достатъчно. Ако се налага още нещо, те ще кажат.

Благодаря ти, Синеока   Heart Eyes

# 2 078
А смятате ли че следене на бременност при Жекова по ЗК е достатъчно, вероятно ако е нужно някое изследване в повече просто се доплаща ?
И аз мисля,че е достатъчно. Аз имам безпроблемнна бременност и са ми пускани доста изследвания,просто за всеки случай  Simple Smile Simple Smile

# 2 079
  • София
Здравейте,
Аз вчера се срещнах с д-р Жекова за раждане при нея към края на април и ми допадна. Другата седмица ме вика на тонове.

# 2 080
Момичета, гледам графика за ЖК в Окръжна болница и се чудя какво означават съкращенията срещу часовете за прием:

М.З.

А.П.

Благодаря предварително!

# 2 081
  • От Луната
Може и да греша, но според мен са "майчино здраве" и "амбулаторен прием".

# 2 082
Искам да попитам след  раждане  със секцио със спинална упойка след колко време  дават бебето  на майката-като  изключваме  това ,че  го показват след   като  се роди?Веднага  ли   настаняват в стая  или  се  лежи една нощ реанимация?

# 2 083
Аз родих 12:48 секцио поради липса на родова дейност.Беше ми сложена спинална упайка.Преместиха ме в реанимацията и там стоях до др.ден на обяд след което ме преместиха в стая с още една жена.Бебчо го видях секунди след като го извадиха и след това д- р Жекова им беше казала да ми го донесът и в реанимацията за няколко минути.На др.ден го поисках след като бях преместена в стаята и ми го дадоха за един час след което аз сама им го върнах защото не се чуствах все още добре.Мога да кажа че всичко мина повече от чудесно, пазя много хубави спомени от самото раждане и от престоя в болницата.Искам пак да изживия всичко нанова.😊😊😊 Laughing Grinning

# 2 084
Здравейте. Simple Smile Искам да попитам някой знае ли дали д-р Димитров преглежда в сряда в болницата?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт