Раждане в Окръжна Болница "Св.Анна" град София

• 276 281
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 115
  • От Луната
Аз даже ще взема 5 с мен, че багажа ми е огромен.

# 2 116
Здравейте, знаете ли за бебчетата родени в ОБ от къде трябва да се получи акта за раждане и за колко време след раждането е готов?

# 2 117
  • София

Кога се очертава раждането, Синеока?

# 2 118
  • От Луната

По-скоро от колкото предполагате Wink

# 2 119
  • София

По-скоро от колкото предполагате Wink

Явно, щом и багажът е готов. Simple Smile Успех!

# 2 120
  • София
Здравейте, знаете ли за бебчетата родени в ОБ от къде трябва да се получи акта за раждане и за колко време след раждането е готов?
актът ще излезе в районната община,  в която е постоянният адрес на майката.  Излезе около 15-16 дни след изписването ми от болницата.  Може да бъде вземан от двамата родители или друг човек с пълномощно

# 2 121
актът ще излезе в районната община,  в която е постоянният адрес на майката.  Излезе около 15-16 дни след изписването ми от болницата.  Може да бъде вземан от двамата родители или друг човек с пълномощно
   А ако  майката е   от един град ,а  роди в друг град , от коя  община   трябва да се  издаде акта за раждане? Примерно  аз съм от Своге , но  ще раждам в София- окръжна б-ца?

# 2 122
Може  ли да  разкажете  след секцио, как стои  въпроса с махането на конците?Една  позната ми каза че  нея са е  лепили и  не се и  махали никакви конци,  а други  казват че  са им махали.Който е  раждал в окръжна  моля  да сподели Simple Smile

# 2 123
  • София
Аз съм секцио при жекова и е лепено. Ходих десетина дни след изписването да гледа раната, после втори път пак ходих. 
 За казуса с адреса - ами със сигурност бебето ще се запише, че живее на адреса на майката в община своге. Обаче актът ще трябва да се взима някъде от софия,  но не знам точно къде. Няма как своге да издаде акт за раждане в софия

# 2 124
Аз съм секцио при жекова и е лепено. Ходих десетина дни след изписването да гледа раната, после втори път пак ходих. 
 За казуса с адреса - ами със сигурност бебето ще се запише, че живее на адреса на майката в община своге. Обаче актът ще трябва да се взима някъде от софия,  но не знам точно къде. Няма как своге да издаде акт за раждане в софия
. Благодаря за  отговора.

# 2 125
Миналата година родих в Окръжна болница и получихме акта за раждане от общината в Младост. По това време и двамата със съпруга ми нямахме регистрирани адреси в София. В болницата обясняват всичко (къде и след колко дни да отидете), така че не се притеснявайте. Успех! Simple Smile

# 2 126
  • София

А по принцип д-р Жекова обикновено лепи ли раната? Първото ми секцио беше зашита и се чудя, дали има някаква разлика, ако е лепено?
Не прочетох някъде да се изискват превръзки за раната за след секциото. Те от болницата ли се осигуряват? 

# 2 127
  • От Луната
На мен ми казаха, че искат стерилни компреси, а аз си взех и една водоустойчива лепенка за къпане. Тя се ползва само в банята, после си слагаш обикновена - дишаща.
В списъка има стерилни компреси ... купила съм, но не знам с каква цел са...

# 2 128
  • Sofia, Bulgaria

Когато раждах в Шейново си взех акта за раждане от общината на чиято територия се намира болницата.В общината в Нови Искър ми казаха че отдавна не идвали актове за раждане при тях

# 2 129
Искам да кажа, че такова нещо като буквално лепене на толкова голяма рана няма. На това "лепене" му казват, когато шият с конци, които се разграждат и не трябва да се изваждат. Това е т.н естетичен шев т.с без следи от конци, или остават по две възел чета от двата края на раната. Самото лепило, с което буквално се лепят рани е за по-повърхностни и по-малки рани. Просто за инфо.

Общи условия

Активация на акаунт