ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 259
  • 549
  •   1
Отговори
# 165
  • Сидни
Мн ти благодаря за инффото Мария13,
така или иначе трябва да избера някой, пък след това , ако се наложи ще се сменя Simple Smile

# 166
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ами всеки си има разбирания,както лекарите,така и пациентите.Лично аз съм впечатлена от държанието,разбиранията и обясненията на Хлебарова(запознахме се наскоро с нея)и хич няма остарели виждания,напротив.Харесва ми и факта,че не бърза да трови бебето с антибиотик и силни лекарства,а пробва с нещо по-щадящо преди това(3 приятелки са при нея,и от тях знам и се насочих).Също така и че не е маниячка на тема стерилизация,смисъл-хубаво е да превариш или стерилизираш,ама ако решиш да не го правиш всеки път,не е проблем.Гледа да успокои родителите,като дава съвети,но так че ти да избереш крайното решение без да се чудиш дали не си сгрешил.Това мисля аз за нея  Peace

И ние сме при Хлебарова. Да, добра е, по принцип е и за кърменето, но там има големи пропуски, не изписва ей така АБ, например за вирус с температура и кашлица ни изписа компот от малини (за Т) и инхалации с проспан, което е супер. Та, така, в това отношение е супер, но! Недай си боже да ти потрябва в неработно време! 2 пъти сме ѝ звъняли и двата пъти за сериозни неща, по-скорошният беше когато малката беше вдигнала 41,3 градуса температура и подбели очите, звъннахме ѝ за да я помолим да дойде на платено посещение в къщи или да предложи някой, беше събота или неделя - не просто не се поинтересува защо ѝ звъним, ама направо му се развика на мъжа ми, че била в почивка и тн. Така, че имайте го предвид, ако имате спешна нужда, ще се налага да си имате и друг лекар, на който да можете да разчитате във всеки един момент. Иначе като специалист я харесвам, надали има по-добър в квартала.

# 167
Aз по хвалебствия от темата ходих да я търся 3 пъти и все я нямаше.
Единия ден не съм била нацелила смяната, да дойда на другия в правилната смяна.
На другия ден -о, ама не са ли ви казали, тя е в отпуск, елате другата седмица в еди кой си ден.
Отивам в тоя ден, в правилната смяна - нямало я. Еми  Rolling Eyes  Stop
Та така се почна моето прословуто ходене по педиатри, докато някой се съгласи да го вземе,  Crazy

# 168
  • Сидни
Еовин, звучи ужасно...
предполагам, това е било преди да се роди бебето ти, нали?

# 169
Да, някъде може би 5-6 седмици преди да се роди тръгнах да търся.  Simple Smile

# 170
Ами всеки си има разбирания,както лекарите,така и пациентите.Лично аз съм впечатлена от държанието,разбиранията и обясненията на Хлебарова(запознахме се наскоро с нея)и хич няма остарели виждания,напротив.Харесва ми и факта,че не бърза да трови бебето с антибиотик и силни лекарства,а пробва с нещо по-щадящо преди това(3 приятелки са при нея,и от тях знам и се насочих).Също така и че не е маниячка на тема стерилизация,смисъл-хубаво е да превариш или стерилизираш,ама ако решиш да не го правиш всеки път,не е проблем.Гледа да успокои родителите,като дава съвети,но так че ти да избереш крайното решение без да се чудиш дали не си сгрешил.Това мисля аз за нея  Peace

И ние сме при Хлебарова. Да, добра е, по принцип е и за кърменето, но там има големи пропуски, не изписва ей така АБ, например за вирус с температура и кашлица ни изписа компот от малини (за Т) и инхалации с проспан, което е супер. Та, така, в това отношение е супер, но! Недай си боже да ти потрябва в неработно време! 2 пъти сме ѝ звъняли и двата пъти за сериозни неща, по-скорошният беше когато малката беше вдигнала 41,3 градуса температура и подбели очите, звъннахме ѝ за да я помолим да дойде на платено посещение в къщи или да предложи някой, беше събота или неделя - не просто не се поинтересува защо ѝ звъним, ама направо му се развика на мъжа ми, че била в почивка и тн. Така, че имайте го предвид, ако имате спешна нужда, ще се налага да си имате и друг лекар, на който да можете да разчитате във всеки един момент. Иначе като специалист я харесвам, надали има по-добър в квартала.

Е па вие сте в Доверие, яхате колата и в Полимед там ви е спешния център.

Аз съм при Лореана Каменова когато и да и звънна се отзовава и диктува лекарства по телефона ако се налага. Няколко пъти по нощите ми е вдигал 40 градуса тогава сме ходили на спешен кабинет, ама в "Превент" нямаше доктор в Лагера и тръгнаха да ни дават адреси и  за по-сигурно го откарахме в Полимед  защото поне го знаем къде е.

# 171
И ние сме при Хлебарова. Също съм й звъняла когато детето е било много зле- повръщане, висока температура -над 39 и тя казва - за мен това не е спешен случай. Вече 3-4 пъти ми е отговаряла така и съм ходила на спешния център, за да не се разправяме. Отделно има твърде много пациенти и се чака ужасно много...

# 172
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам бебче на почти 4 месеца Simple Smile Аз също живея в Овча Купел 1 Бл.519 и чак сега видях че има такава тема тук в форума Simple Smile Ще се радвам да стана част от вашата група Simple Smile
Виждам че си говорите за педиатрите на бебчетата,ние сме при Д-р Лориана Каменова и мога да кажа че съм много доволна.До сега винаги кога се е налагало да и звъня за нещо жената винаги много добре обяснява,винаги на консултациите е много внимателна и отговаря на всичко което ме интересува Simple Smile

# 173
Здравейте момичета, пиша тук по този въпрос за да предупредя повече хора относно една зъболекарка от Овча Купел 2 - Величка Крумова - работи в блока срещу ЦБА и 149 Соу - пълна некадърница, направи ми пломба, която падна след 2 седмици и ми "изчисти" зъбния камък, тоест остави си ръцете, после имах парчета от зъбен камък още по зъбите!!! Моля ви за нищо на света не ходете при нея, освен ако не искате после да ходите при друг зъболекар и да се изръсите с още толкова пари да ви поправя щетите, нанесени от нея!!!  #2gunfire

# 174
Здравейте,

Мога ли да се включа във Вашата тема? Казвам се Валентина и чакам бебе след по-малко от 2 месеца:-) И... съм от Овча купел Simple Smile

# 175
Здравейте,

Пак съм аз. Изчетох цялата втора и трета тема, тъй като търсех информация за педиатрите в квартала и горе-долу се насочих. Но, ако може да ми помогнете с друго, тъй като за първи път ще ставам мама и главата ми е направо претрупана от информация и емоции. Та, въпросът ми е, каква точно е процедурата за записване на педиатър. Аз съм с термин 18,03  и кога точно трябва да си запиша доктор? Преди или след раждането? Може да ви се стори странен въпроса, но наистина съм объркана. Сърдечно ви благодаря!!!!

# 176
Мисля, че с акта за раждане беше.
Т.е. в началото само се уговаряте, той/тя идва след като се прибереш от болницата, и като излезе актът за раждане с ЕГН-то, записвате официално бебето.  Simple Smile

# 177
Мисля, че с акта за раждане беше.
Т.е. в началото само се уговаряте, той/тя идва след като се прибереш от болницата, и като излезе актът за раждане с ЕГН-то, записвате официално бебето.  Simple Smile

Благодаря Еовин Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 178
Имай предвид, че ако не си при частен педиатър, а по НЗОК, първото посещение при бебето след прибирането от болница, трябва да е безплатно. Някои се пробват да искат пари за него.

# 179
Имай предвид, че ако не си при частен педиатър, а по НЗОК, първото посещение при бебето след прибирането от болница, трябва да е безплатно. Някои се пробват да искат пари за него.

Аха. Това е много полезна информация. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт