ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 262
  • 549
  •   1
Отговори
# 150
И за това ли се чака  Crazy

# 151
Преди години се подаваха документи в някаква централа за райна в павлово.Трябва да видя точния адрес как беше.... Crazy
А сега искам и друго да ви споделя:
В неделя в 12 ч ще има тв екип до зеления блок до НБУ  за среща с жители на квартала .Темата е условията за животч съседството с б ежанците и проблемите в района.Надявам се покрай актуалната тема да обърнат внимание и на нобикновените живущи и да направят нещо хубаво за района като осветлениеч тротоари,зелени площи, детски площадки и т.н...Кажете на свои близки и съседи ако могат да дойдат и споделят.Надявам се на промяна,а без натиск е ясно че нищо няма да направят

# 152
Момичета,

моля, за впечатления от д-р Валентина Райшер и Лориана Каменова. Може и на ЛС. Simple Smile

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 153
Ние сме при Д-р Каменова и аз лично съм доволна. За всичко ми е помагала, когато ми се е налагало, към детето ми има много добро отношение и се харесват взаимно. Досега винаги е изписвала адекватно лечение на детето ми, поне спрямо моите разбирания и знания. Успех!

# 154
А да ви попитам, имаме нужда от почасова детегледачка, дали познавате някоя жена, която би могла да се грижи за дъщеря ми, когато евентуално е болна или ми се налага да я оставим на някого за някой и друг час. Ние сме родители, които сами се грижат за 1 годишната си дъщеря, нямаме баби и дядовци, които могат да я гледат. Тя посещава ясла , но понякога се разболява , а ние и двамата с баща й работим и не винаги можем да си взимаме болничен.
Ако познавате някоя способна да ни помага жена, моля да ни препоръчате!

Благодаря предварително! Може и на лични.

# 155
Мами, нужда от помощ! Споделете това и във ФБ, ако ви е удобно, да му намерим стопаните на това изгубено злато

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151845887458424&se … ype=1&theater

# 156
СПЕШНО!!!! Днес,05.12.13 ,беше намерен женски ротвайлер в района на "Овча купел "-старата част! Кучето е младо, раждала, няма чип, знае команди и е дружелюбна към хората. Спешно търсим СОБСТВЕНИЦИТЕ или ПРИЕМЕН ДОМ!! Не може да остане в двора на човека, който я е намерил.Имаме време само до довечера!!! Единствената алтернатива засега е да го върнем обратно на улицата, но там не гледат с добро око на кучета от тази порода! За контакт: 088 909 88 27

# 157
  • Сидни
Здравейте,
от 1 година живеем в Овча купел, ул. Киевска, скоро ще си имаме и бебенце.
В този ред на мисли, моля мамите от квартала да споделят при кой педиатър водят децата. Никой не познаваме наоколо, всяка помощ е добре дошла. Мерси Peace

# 158
  • гр.София
Улица Киевска,в коя част на квартала е??Иначе за добри отзиви съм чула за д-а Рашер(тя е в медицински център в бл.403,то е партерен етаж преустроен на МЦ,в Ов.Купел 1) д-р Зоева и Д-р Хлебарова(и двете са в Доверие,Ов.купел2) Лично ние ще сме при Хлебарова.

# 159
В Старата част е Киевска.

# 160
От Хлебарова аз съм чула много лоши отзиви от позната..ние сме при Д-р Лориана Каменова бл.403, горе долу бива, може да се каже че съм доволна, винаги си вдига тел и е внимателна...с малко остарели разбирания, но все пак става, иначе са много доволни ред познати от Обретенова, но тя не е личен педиатър, а нещо като специалист при когото ходиш с някакви бележки...не съм запозната, веднъж бях при нея, заместваше мойта педи, не мога да дам аз лично мнение за нея по подробно.

# 161
  • Сидни
Да Киевска е в старата част, ние сме точно до Околовръстното.
Мерси за отговорите, надявам се и други мами да се включат, а да имам повече впечатления. Иска ми се да намеря някой педиатър с не толкова стари разбирания. Thinking

# 162
Няма такъв Grinning Аз не можах да намеря по НЗОК и е при частен педиатър на Красно село. Дори нейните разбирания са остарели, а е млада.

# 163
  • Сидни
Да, сигурно си права...еми тогава поне се надявам да е "по-читав"  Mr. Green

# 164
  • гр.София
Ами всеки си има разбирания,както лекарите,така и пациентите.Лично аз съм впечатлена от държанието,разбиранията и обясненията на Хлебарова(запознахме се наскоро с нея)и хич няма остарели виждания,напротив.Харесва ми и факта,че не бърза да трови бебето с антибиотик и силни лекарства,а пробва с нещо по-щадящо преди това(3 приятелки са при нея,и от тях знам и се насочих).Също така и че не е маниячка на тема стерилизация,смисъл-хубаво е да превариш или стерилизираш,ама ако решиш да не го правиш всеки път,не е проблем.Гледа да успокои родителите,като дава съвети,но так че ти да избереш крайното решение без да се чудиш дали не си сгрешил.Това мисля аз за нея  Peace
Лориана Каменова ни е ЛЛ,но няма впечатления от нея. Освен тези които и Alaska
каза-ама малко остарели разбирания.
При Обретенова е дъщеричката на моя приятелка,сега ще я сменя,постоянно тъпчела малката с антибиотик и силни лекарства,без да опита нещо по-леко преди това(говорим като е имало възможност,разбира се...не в наложителните случаи)

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 15:20 от mariq13

Общи условия

Активация на акаунт