ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 284
  • 549
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Agness, благодарности за споделеното инфо относно частните градини. И аз съм в същото положение, но още не съм тръгнала да ги обикалям и проверявам. Надявах се Слънчева усмивка, която е с по-приемлива цена да е ок, но... Може и аз да направя опит да ги посетя.
Miraj, лекарят на детето е в Борово - просто не успях миналата година да се запиша в квартала. Отказаха ми да ме запишат на 2-3 места, че били пренатоварени, а аз не исках в поликлиниката и се принудих да търся някъде в близост. Знам, че в някакъв блок има педиатри - д-р Райшер мисля се казва, съседите ми са доволни от нея.

# 361
  • София
Да в 403 блок. Винаги е навалица там. Там има кабинет и Петрова с късата коса,  за мен тя е добра.

# 362
  • Сф
Благпдаря за отговорите. Хич не ми харесва, че и 403бл е навалица. Петрова с късата коса и М. Петрова от поликлиниката едно и същи ли е ?

# 363
  • София
Аз знам само една, за това пиша с късата коса. Тя нали е била на домашно посещение?

# 364
  • Сф
Да, но ти като конкретизира така и си помислсих, че има и с дълга коса.  Simple Smile

# 365
  • София
Здравейте, тази от блок 403 с късата коса се казва Обретенова и е педиатър и е много добра, а Петрова е в поликлиниката.

# 366
  • в очите на дъщеря ми
Доволна съм от М. Петрова! Отзивчива е, винаги си вдига телефона,няма делник, няма празник, дава направления, експедитивна е, учтива и не всява паника(това е важно за мен), и коридора за чакане в поликлиниката е в пъти за предпочитани пред коридора в бл. 403.

# 367
  • Сф
Благодаря, момичета. Ще пробвам Петрова и ако не мо хареса ще се преместя при Каменова.
Обретенова работи ли със ЗК?

# 368
  • в очите на дъщеря ми
Благодаря, момичета. Ще пробвам Петрова и ако не мо хареса ще се преместя при Каменова.
Обретенова работи ли със ЗК?

Д-р Обретенова, не  е ЛЛ, тя е специалист-педиатър, към нея насочават с  направление и за консултация. Не може да ви стане ЛЛ на детето.

# 369
  • София
Здавейте,живея в Овча купел 1. Чакаме момченце през август.
Има ли бременни момичета от квартала, да си спретнем една срещичка? Че сама се разхождам, а с компания си е по-добре. ☺

# 370
Има ли бременни момичета от квартала, да си спретнем една срещичка? Че сама се разхождам, а с компания си е по-добре. ☺

Здравейте и от мен ! Аз сега бременея ( за втори път - първият беше преди 10 години  Rolling Eyes)По повод разходките - много ми  е лошо още  Sick.. почти не ставам от леглото- яко гадене! Като ми попремине малко нямам нищо против да си спретваме хубави разходки по квартала! И аз съм в Овча Купел 1.

# 371
  • София

Здравейте и от мен ! Аз сега бременея ( за втори път - първият беше преди 10 години  Rolling Eyes)По повод разходките - много ми  е лошо още  Sick.. почти не ставам от леглото- яко гадене! Като ми попремине малко нямам нищо против да си спретваме хубави разходки по квартала! И аз съм в Овча Купел 1.
Супер. Дано неразположенията отминат бързо.  Simple Smile

# 372
  • София
Били ли сте в новия детски център до магазин 3-4-5 ?
Видях от булеварда,че има батут бънджи и мисля че затворено помещение?

# 373
Здравейте,
Мислим да се местим във вашия квартал. Обаче не знам нищо за него. Добър ли е като инфраструктура, градини, училища, поликлиники. Има ли къде да разхождам децата. Достъп до градски транспор. И последно имате ли идея къде ще са станциите на метрото които ще са в квартала?
Благодаря за отзивчивостта

# 374
  • София
Има поне 4детски градини,поне една ясла.
Има хубав ,зелен парк в старата част.
Болница Доверие е в Овча купел 2, има поликлиника.  Болница Здравето е тук.
Като транспорт минават матшрутки 27,29,които стигат до Дружба.
Минават рейсове 11,102,60. Трамваи 11,19.
Има площадки.
На мен ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт