ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 117 304
  • 549
  •   1
Отговори
# 435
  • в очите на дъщеря ми
Ох незнам вече, освен ще ходя да говоря и с Дойчева и Обретенова, ако имат възможност да ни вземат. Ако ли пък не, ми остава Николова все пак и евентуално Каменова от бл.403, но тя малко се дърпа. Ще видим, живот и здраве да се роди малкото съкровище Simple Smile. Благодаря на всички и приемам още мнения Simple Smile

Д-р Обретенова не записва пациенти, тя е специалист-педиатър. В темата една две страници  по -назад е коментирано. Naughty

# 436
  • гр.София
Обретенова е педиатър и няма как да е личен лекар на детето,Т.е трябва да го запишеш на ЛЛ и с направление да ходите при Обретенова .
Пп.докато напиша и са разяснили Wink

# 437
Благодаря ви за разясненията, не мога да ги оправя кой какъв е, може би се заблудих от поста преди моя за Обретенова. Ще ги научим, важното е, че има хора като вас, които помагат. Simple Smile

# 438
  • Сф
Чак сега успях да вляза и да пиша за Петрова.
За 6 месеца, от както се роди малката, съм ходила около 10 пъти, от които 10 пъти тя е била 3-4 пъти там. Или сестрата ни връща или Дойчева ни преглежда. Омръзна ми всеки път като отидем и да хвърлям боб там ли ще е, няма ли да е. Телефон вдига на 1 от 4 случая. Последно ми се заяде за ваксините, бях против да бие по 2 наведнъж, почна да ми дрънка глупости, че такава била наредбата! Shocked, ХЕИ щели да ме глобят 200лв!, и какво ли още не. Опита се на няколко пъти да ме заплаши декември да си търся нов ЛЛ, на което й отговорих, че отдавна съм намерила и само чакам края на годината (което си е така). Първо ми се кара, че много наддала малката (само на кърма сме), после ми вика, че плачела, щото не й стигало млякото ooooh! Хем не й стига, хем наддава като за световно.
Сестрата пък направо нямам думи- имам чувството, че до вчера е била продавачка и днес е решила да става мед. сестра. Много съм им насъбрала, просто наистина нямам търпение да се преместим.
Ще пробвам Каменова, говорих с нея, каза уж, че ще ни запише.

# 439
  • на пясъка при черупките от миди
Miraj*, можете да се преместите по всяко време, ако става дума за лл педиатър. Проверете все пак, но съм сигурна, защото приятели се преместиха извън сроковете юни- декември...

Въпрос имам пак аз....Някой може ли да ми каже фризьорски салон в Овча купел, става дума за постригване на идеална черта, няма да си правя някакви космически прически или боя. Ако е някъде в старата част ще е чудесно  Peace

# 440
  • Сф
Трябва да се пише молба до шефа на Здравната каса и той да разреши, тогава може по всяко време да се преместим. Прецених, че докато ми отговорят и то ще дойде декември.

На Народно хоро, до аптека Детелина има фризьорка, но не съм я ползвала и нямам идея как се справя.

# 441
  • сф
здравейте!
не живея в ОК (засега), но наскоро се сдобих с жилище там и се чудя дали да се преместя...
дори не съм сигурна в коя част на квартала ми е мястото, намира се до бул. житница, под гаража "земляне". искам да се преместя там, защото е по-широко, но ме притесняват някои неща, които се надявам да ми помогнете да избистря:
- мястото ми се струва като някакъв индустриален квартал, наоколо няма дори един магазин.. това така ли е наистина или просто ми е грешно впечатлението от малкото ходения дотам?
- в майчинство съм и излизам с децата всеки ден да играят, но парка е доста далече (за пеша, а в момента нямам кола). знаете ли някакви градинки/площадки да има наоколо?

пускам и линк към една страхотна инициатива, която много се надявам скоро да стане реалност: https://www.facebook.com/zanovpark/?fref=ts

# 442
  • София
Под гараж Земляне ли. Където минава трамвая ли? Кауфланд е почти до вас. И до Кауфланд има площадка. Иначе парка е страхотна идея, с трамвая би било за една-две спирки.

# 443
  • в очите на дъщеря ми
 За 7 год. д-р Петрова ми се е случвало да попадна на 2 нейни отсъствия ( единият път направих злополучният опит с Дойчева), а  случаите да не си вдигне телефона, се броят на пръстите на едната ми ръка Crossing Arms , а не като да не ми е боледувало детето, или да не съм я търсила по-телефона! Мнения всякакви, хора и изисквания различни, всеки сам си преценява и оценява........ Naughty

# 444
Явно мненията за различни за докторите- Петрова, Дойчева и т.н. Само за Николова никой нищо не пише- нито положително, нито отрицателно мнение. Не мога да повярвам, че при такава заетост на другите педиатри, няма никой при Николова. Незнам като дойде времето, какво ще правя, все някой трябва да ни вземе, тя Николова ми обеща, но незнам дали е добра или да се моля на някой друг докато все още има време до раждането? Не мислех, че е толкова трудно да се запишеш при педиатър Sad

# 445
  • София
Явно мненията за различни за докторите- Петрова, Дойчева и т.н. Само за Николова никой нищо не пише- нито положително, нито отрицателно мнение. Не мога да повярвам, че при такава заетост на другите педиатри, няма никой при Николова. Незнам като дойде времето, какво ще правя, все някой трябва да ни вземе, тя Николова ми обеща, но незнам дали е добра или да се моля на някой друг докато все още има време до раждането? Не мислех, че е толкова трудно да се запишеш при педиатър Sad
Друга добра, но при нея консултацията е 35лв, е д-р Краева. Тя е алерголог и е в кв.Красно село, в къщичката на социалните.
Ние бяхме при нея до втората година. После записах малкия при Дойчева, където сме фамилията.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 22:00 от Wind .

# 446
Д-р Краева вече не работи по този начин, на нас ни се наложи да се отпишем от нея миналата година през декември.
Бяхме записани при някаква Занева по каса, по този начин Краева преглеждаше безплатно детето (първата година консултациите бяха по 40). Обаче миналата година Занева си развалила договора с НЗОК и вече трябваше да се плаща при Краева, та така, трябваше да търся ново място по НЗОК.
И аз с 300 зора намерих въобще Краева, мен в Овча купел ми отказаха тези, за които знаех, че съществуват тогава, ходех в някаква друга частна на центъра, там също ми отказаха, въобще баси зора беше, добре че някой ме светна за Краева.  Rolling Eyes

# 447
Здравейте Simple Smile След месец синът ми навършва 4 г. и търся подходящ детски кът. Някой може ли да ми препоръча? Казаха ми за ресторант Face в Горна баня, впечатления за него?

# 448
  • София
Здравейте Simple Smile След месец синът ми навършва 4 г. и търся подходящ детски кът. Някой може ли да ми препоръча? Казаха ми за ресторант Face в Горна баня, впечатления за него?
Нямам мнение, в Борово има "Дон Балон" детски клуб, било хубаво.

# 449
  • София
И аз да се запиша  Simple Smile Ние сме в 405 блок, с 4-месечно бебче. Ние сме при д-р Маслева от МЦ в 403.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 15:07 от Bellindaa

Общи условия

Активация на акаунт