ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Къде се намира басейнът?

Бул. Овча купел 2б

# 391
  • София
Басейнът е в двора на старата баня, т. Е. В паркчето на санаториума , с други думи казано.

# 392
  • София
Аз също търся добра фризьорка в старата част на овча купел.

# 393
  • Сф
Басейнът е в двора на старата баня, т. Е. В паркчето на санаториума , с други думи казано.

Като засъанеш с лице към болницата по рехабилитация- от ляво, това ли е? Ходила съм в парка и все оградено д тел е там и мислех, че не функционира. Минерална ли е вофата? Благодаря.

# 394
  • София
Водата в басейна е минерална,но  има и хлор. На душовете тече само минерална.

# 395
  • Сф
Благодаря за информацията.

# 396
  • на пясъка при черупките от миди
Здравейте, може ли да ми кажете дали в старата Овча купел, около Любляна и Боряна има детски площадки от новите- с мека настилка?

# 397
Аз само да добавя, че минералната вода в ОК прави банските жълти, затова аз имам един, който съм прежалила и нося само там  Mr. Green

# 398
  • на пясъка при черупките от миди
Здравейте, може ли да ми кажете дали в старата Овча купел, около Любляна и Боряна има детски площадки от новите- с мека настилка?

Подновявам си въпросчето с надежда някой да знае за площадка  Peace

# 399
  • София

Подновявам си въпросчето с надежда някой да знае за площадка  Peace
В парка има такава.
Не съм запонзата с имената на улиците.
На Маестро Кънев , до новата детска градина има една по-малка площадка с гума.

# 400
Здравейте, нова съм в квартала и не познавам никого...та чудех се има ли мами, които биха искали да се разхождаме заедно, а и детето има нужда от социализиране въпреки, че е малък на 7 месеца е, живеем до Търговския център.

# 401
  • Сф
Около търговския дом има ли магазин за левче или дом. потреби? Трябва ми кошница за готвене на пара.

# 402
  • София
Около търговския дом има ли магазин за левче или дом. потреби? Трябва ми кошница за готвене на пара.

вътре в търговския има дом. потреби и също до Фантастикото, поне аз там ходя

# 403
  • Сф
Благодаря. В крайна сметка се сетих за ъгъла на Любляна и Боряна и там отидох.

# 404
  • София
Момичета,бяхме на цирк. Не останах очарована. Беше някак постно. 12лв е входа за възрастни,а от повечето детски градини дават билети на децата.

Общи условия

Активация на акаунт