За феновете на тениса - тема 3

• 36 188
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
http://www.usatoday.com/story/sports/tennis/2013/06/22/wimbledon … williams/2448573/
 http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2346414/Wimbledo … o=sport^headlines

Снахичката Маша отвърна на огъня на Годзила Уйлямс и нещата окончателно се изродиха в махаленски скандал . Ако двете се класират на финала на Уимбълдън , интригата е гарантирана Х10.

ПР активностите на Марчето просто нямат край!  Shocked

Подготвя се да лансира модна и козметична линия и явно от IMG смятат, че едно хубаво скандалче из медиите ще е само от полза http://www.vogue.co.uk/news/2013/06/21/maria-sharapova-sweets-su … n-tennis-champion

Или дори да се опитва да изкара Серена от релси заради Уимби, се чудя, дали толкова брутални лични нападки няма да и изиграят лоша шега.

Да започне открита война при положение, че в статията Серена нямаше предвид нея (препратката е инсинуация на интервюиращия), не ми се вижда най-умния ход на стратезите на снахата newsm78

На снимките от онзи ден изловиха Марчето, че прикрива под Самсунг (от които получава милиони) Галаксито си АйФон  Twisted Evil

А ако някой се запита какво крие зад толкова широко раздуханата връзка с Гришко?  Heart Eyes  Mr. Green

пп Чакаме днес отговора на Серинка  Laughing

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 10:45 от Бумър

# 541
# 542
# 543
А ако някой се запита какво крие зад толкова широко раздуханата връзка с Гришко?  Heart Eyes  Mr. Green

Ако има нещо интересно.....любопитна съм..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 544
  • Юпитер- Сатурн
Бумър, склонна съм да се съглася с теб, че това между Гришо и Маша е PR, но защо намесват и Серена, това ми е странно?

# 545
Серена почна скандала, погледни статията в Роулинг Стоун, ама цялата.

Явно Мария, както и аз, не е смятала, че написаното е за нея, докато Серина не е тръгнала да и се извинява на партито. След което, както коментира кореспондентката на Спортс Илюстрейдид, Мария с прецизността на снайперист я застреля само с една реплика за Патрик ... и Серина просто няма полезен ход освен да се снижи.

Коментар от Туитър:
След като публиката не може да получи финал Квитова - Вайдишова, ни остава да се надяваме на С.Уилямс - Шарапова  Joy Joy Joy

За който се интересува от женски тенис + малко драма, много информативен подкаст със споменатата кореспондентка на СИ и кореспондента за тенис на New York Times (записът е направен след пресконференцията на Мария, но преди тази на Серина), има и подробен анализ на 3-те турнира на трева преди Уимби.
http://nochallengesremaining.podbean.com/2013/06/22/episode-44-a … imbledon-preview/

# 546
Квитова и Вайдишова могат едно демонстративно мачле да спретнат, съдия на стола - Румбурак (Убавецът Щепанек т.е.) Много интересно ще е Joy

# 547
  • Юпитер- Сатурн
Признавам си прочетох половината статия, но не ми е ясно следното Серина повече от година е с Моратоглу и дума не обели за Гришо и изведнъж така напада. Още повече, ако не ме лъже паметта статия започна, че Серина в момента е най - популярната личност в света на спорта. Не виждам логика когато си най- известен да търсиш още популярност, но си признавам, че маркетинг стратегиите не са ми най - силната страна.

Аз съм за мач Вайдишова - Квитова, но искам съдия Кадер Нуни  Wink

# 548
ако не ме лъже паметта статия започна, че Серина в момента е най - популярната личност в света на спорта. Не виждам логика когато си най- известен да търсиш още популярност, но си признавам, че маркетинг стратегиите не са ми най - силната страна.

Е, те, американците си мислят, че са център на Вселената,
но е факт, че Мария има повече фенове във ФБ (засега изостава в Туитър, но там е отскоро), по-широки бизнес-интереси и най-вече по-големи приходи, според Форбс.

Аз лично не отдавам сериозно значение на стреличките, които си размениха, това за тях е като здравей - здрасти, част от ПР играта, като цяло и двете имат слабости и трески за дялане, но тези на Мария са доста по-прикрити  Twisted Evil

Азарея, на пресконференцията вчера Серина каза много интересна реплика, нещо от сорта "Явно съм разглезена от професионализма на тенис-журналистите и позволих да ме хванат със свален гард"
Е точно този "професионализъм" го осигуряват ПР-ите на WTA, които не позволяват нищо неподходящо да бъде написано в съответните издания, особено пък за тези двете, които са лицето на женския тенис днес.
Хубав пример е Квитова. Тя е със Степанек поне от декември, но инфото изтече чак сега, заради развода му, нали не мислите, че са се крили като мишлета по турнирите в които са участвали заедно като AO, IW, Рим, Мадрид, РГ?  Mr. Green

И не се залъгвайте, при мъжете е същото  Joy

А Румбурак направо да го застреляш, че съсипа кариерата на Ники,  Tired

а ако и Петра се откаже след година-две, се надявам да има някой верен фен да се погрижи със сигурност за това.  #2gunfire

# 549
# 550
Днес започна най-великия турнир!! Успех на Българите!

# 551
 Шоуто започна .
Предястието също си го биваше . Изключително ме е яд че го дават по филм+ , та трябва да се мъча онлайн . Все пак гледах 2 мача . При Федерер нямаше особена интрига , протоколно . Наша Маша направи добър мач изглежда във форма , Младенович е здрава физически и игра много добре , особено в първия сет . Утре чакаме Григор .

Joy Joy Joy
Нашия много оклюмал изглежда , за разлика от снахата .

Това е от руски форум :
Бедный Гриня, оказался в центре бабского скандала на высоком уровне))) Вот оно сильно надо молодому парню. Но правда зато поршик заполучил, не в накладе)))

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 19:53 от Чубака

# 552
Шок и ужас - Рафа си тръгна още в 1-ви кръг smile3556

# 553
  • Варна и...духом на Босфора
 Shocked Shocked Утре се хвърлям в морето-то няма накъде повече.
ЦСКА фалира,Рафа отпадна- ще си направя ритуално харакири.
Безмълвна съм. Обаче къде е проблема се питам-но браво на Дарси.

# 554
Това е от руски форум :
Бедный Гриня, оказался в центре бабского скандала на высоком уровне))) Вот оно сильно надо молодому парню. Но правда зато поршик заполучил, не в накладе)))
hahaha hahaha hahaha
Чуи ще ми дадеш ли линк, за да преглеждам клюките и там?

Много интересна пресконференция е дала Марчето след мача
http://www.wimbledon.com/en_GB/news/interviews/2013-06-24/201306 … 372094879173.html

Няма да вадя бисерите, но за който се интересува, само ще отбележа, че от миналата пролет насам, забелязвам у нея, проблясъци на откровеност, за които само мога да и стисна ръката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт