Пазаруване от miniprix.bg - 2

• 32 448
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
интересен сайт, ще следя отзивите ви за момчешките артикули Simple Smile

# 46
  • Варна
http://www.miniprix.bg/produkt/78028/
Тази чанта някой да е поръчвал?Как е като качество и с какви размери е?

То се е видяло,че Кубанаш няма да мога да се уредя да взема....поне да се утеша с 1-2 чанти.....
Не знам дали е твой въпроса във ФБ, но ето отговора им и тук: Артикул 2120213001 е с дължина 31 см и височина 28 см.

# 47
Здравейте,мацки!
Чакам поръчка от 20.09.но като ви чета май ще почакам още доста.
Предлагам в тази тема да се публикуват и неуспешните ни поръчки,т.е неуцелени номера,сгрешени артикули или просто нещо,което сме получили,но не ни харесва на някого може да допадне.
Вярно е,че когато си разменяме помежду си доставката няма да е безплатна,но така имаме шанс да се сдобием с качествен,но вече изчерпан артикул.
Нека и по-опитните да дадат мнението си и особено тези момичета,които са върнали поръчки и чакат със седмици да им върнат парите!

# 48
farf,чудесно си се справила. Поздравления!     bouquet  И аз се присъединявам към новата тема,а съвсем скоро и с поръчка.Просто чакам някакви намаления. Laughing

# 49
  • Варна

farf, мерси за темичката!
И аз ги чакам да ми върнат едни пари, поисках ги като ваучери, да видим колко време ще им отнеме... решила съм да не поръчвам докато не ми ги върнат.

# 50
  • Mediterraneo
аз пък получих отговор на мейла си относно поръчката от 15-ти! Изпитвали технически затруднения и като ги отстранят, ще я пратят  Mr. Green

# 51
Аз чакам да ми върнат 35 лв като ваучер вече 14 дена. Все още ни вопъл, ни стон.  #Cussing out

# 52
Тарталета , наистина ли чакаш от 15ти??!! Знаех, че поръчките се бавят, но чак пък толкова...моята е от петък, раздвижване-никакво.

# 53
  • Mediterraneo
Тарталета , наистина ли чакаш от 15ти??!! Знаех, че поръчките се бавят, но чак пък толкова...моята е от петък, раздвижване-никакво.

Даааа, те от Франция по- бързо ми пристигаха нещата даже от намаленията!

# 54

farf, мерси за темичката!
И аз ги чакам да ми върнат едни пари, поисках ги като ваучери, да видим колко време ще им отнеме... решила съм да не поръчвам докато не ми ги върнат.

И аз чакам ваучер,уж за по-бързо се надявах да стане така,по тел. казаха,че около седмица отнемало,ама май няма да е така  Confused

# 55
Кафяви Кубанаси номер 41. Тръгвам след десетина минути, дотогава ги държа, ако някой ги иска да свирка  Пускам ги вече, дано "попаднат" в наши ръце  Wink

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 18:00 от Doro

# 56
Здравейте,мацки!
Чакам поръчка от 20.09.но като ви чета май ще почакам още доста.
Предлагам в тази тема да се публикуват и неуспешните ни поръчки,т.е неуцелени номера,сгрешени артикули или просто нещо,което сме получили,но не ни харесва на някого може да допадне.
Вярно е,че когато си разменяме помежду си доставката няма да е безплатна,но така имаме шанс да се сдобием с качествен,но вече изчерпан артикул.
Нека и по-опитните да дадат мнението си и особено тези момичета,които са върнали поръчки и чакат със седмици да им върнат парите!

Споделям мнението ти irkata7 -съгласна Heart Eyes

# 57
И аз получих едни сандалки за племенницата ми,моите ги отказаха.
Търся си хубав клин. Някой ,ако е попадал на такъв,моля за линк!

# 58
размер?  Mr. Green

и аз върнах обувки, поисках ги във ваучер и също няма да поръчвам преди да видя парите от тях, за да ги похарча пак там  Laughing

# 59
Записвам се и аз в темата, че чак сега я открих  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт