Пазаруване от miniprix.bg - 2

• 32 467
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Еееее,най-после и аз имам фактура,без липси newsm44Дали ще ми ги доставят утре ThinkingПредишният път така стана,ха дано,че ми е много любопитно да ги видя тези историческите обувки Laughing

# 421
Еееее,най-после и аз имам фактура,без липси newsm44Дали ще ми ги доставят утре ThinkingПредишният път така стана,ха дано,че ми е много любопитно да ги видя тези историческите обувки Laughing
От днес ли ти е поръчката?И вече имаш фактура,така ли?

# 422
Ужас! И аз има фактура #Crazy Сега да не вземат да ги донесат нещата утре като всички са си у нас Crazy Трябва да издебна куриера в офиса

# 423
  • софия
Еееее, много съм ядосана. Чаках ги повече от седмица да пуснат фактура и няма ботите и ботушите на детето.
Отказаните ботуши на детето се появиха. Поръчах ги отново.
Според операторката на телефона, може би се касае за грешка в системата им. Да сме виждали нещо, което го нямат.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 14:44 от zvanche

# 424
поръчката ми от вчера има фактура вече
детските розови боти #35 пак се появиха
http://www.miniprix.bg/produkt/1006682/

# 425
  • Варна
Бясна съм #Cussing out от 21-ви чакам, а днес са ми фактурирали само 1 чифт обувки. Кубанас са ми отказани, при положение че ги поръчах на 22-ри и днес бяха бол в наличност ooooh! Естествено и Хилфигер са отказани

# 426
 Hug Приветче от мен .Да се похваля и аз имах поръчка от 23.09 и 25.09 обединени в едно днес е излязла и ф-рата нищо не липсва ,но аз основно тениски и половерчета си поръ
чах,та въпроса ми е от днес е фактурата кога да очаквам куриер утре ,или в събота или има вероятност и за другата седмица ... уф ако е утре преди обяд аз още заплатата няма да съм си взела хихихи  newsm78 Този сайт ще ме разори

# 427
Тези , кой ги търсеше? Хванах 38, 39 и 41 на 70лв
Днес съм пазителя на обувките Mr. Green
А аз се чудя къде изчезнаха  Joy Само, че мацката, която ги варди иска 40 и естествено него го няма.
ПП: Тези също са Gaastra има само номер 38
Аз съм Мацката  Rolling Eyes  bouquet

# 428
  • софия
поръчката ми от вчера има фактура вече
детските розови боти #35 пак се появиха
http://www.miniprix.bg/produkt/1006682/

Моля, ако някой засече #31 да го прибере.

Прибрала съм #27. Който ги иска да пише.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 14:50 от zvanche

# 429
От днес ли ти е поръчката?И вече имаш фактура,така ли?
Амиии от днес,от 21.09 е и обединена с други....

# 430
Звънче, аз така получих отказани обувки - появиха се пак и пак пуснах поръчка  Laughing
аз искам #34 от ботите - може и да не са розовите - имаше сини и кафяви също

# 431
Hug Приветче от мен .Да се похваля и аз имах поръчка от 23.09 и 25.09 обединени в едно днес е излязла и ф-рата нищо не липсва ,но аз основно тениски и половерчета си поръ
чах,та въпроса ми е от днес е фактурата кога да очаквам куриер утре ,или в събота или има вероятност и за другата седмица ... уф ако е утре преди обяд аз още заплатата няма да съм си взела хихихи  newsm78 Този сайт ще ме разори
Joy Joy Joy и мен така, свиркай си  Whistling

# 432
  • Бургас
При мен са обединили няколко поръчки, пише Verified (partially confirmed) и един суитчър липсва. Ама не съжалявам особено, 'щото сега го гледам с надпис new и цена от 18лв., а беше 22лв.  Laughing
Ето този: http://www.miniprix.bg/produkt/1007873/

Сега чакам Спиди-то да дойде, да изпратя обратно един голяяям пакет с предишната ми поръчка, от която съм възмутена, както вече писах.  Simple Smile

# 433
Бясна съм #Cussing out от 21-ви чакам, а днес са ми фактурирали само 1 чифт обувки. Кубанас са ми отказани, при положение че ги поръчах на 22-ри и днес бяха бол в наличност ooooh! Естествено и Хилфигер са отказани

А как им виждате марките на стоките?

# 434
  • софия
Звънче, аз така получих отказани обувки - появиха се пак и пак пуснах поръчка  Laughing
аз искам #34 от ботите - може и да не са розовите - имаше сини и кафяви също
Ясно, че ще ги пусна пак. И пак. Но така можем да си пускаме всеки ден поръчки, по няколко и в крайна сметка пак не се знае има ли го-няма ли го.
Пфуууууу, много им е тъпа системата.

Общи условия

Активация на акаунт