Един разбит живот

• 22 276
  • 300
  •   2
Отговори
# 255
Хубави времена бяха  Simple Smile
Мдаааа, вярно е че това време е най-хубаво. Не че искам да те плаша, ама колкото по големи стават и проблемите се увеличават. Повярвай ми, много по лесно е да тичаш след бебе, отколкото да се разправяш с ураган от хормони ( а моя е сравнително кротък все още ).

# 256
За мен най- разумното предложение е това на unadaptable .
Трябва да говориш с родителите си.

# 257
Мда,хубави времена бяха Simple Smile И моят син е отгледан почти в офиса, въпреки че с родителите ми живеем в 1 град, но те ходеха на работа.Ходеше на градина, но през седмица беше болен.. Tired
Много е трудно сам, но ако няма друг начин човек се мобилизира и се справя някакси.
И наистина е много по-лесно да тичаш след бебе, от колкото да се разправяш с тийн.И моят за сега кротък, но очите и ушите са ми не на четири,ами на  десет.
Йори, аз и преди бях писала, че е хубаво да помислиш за начин да има някой близък до теб, за да ти помага.Това с пазаренето и прахосмукачаката са най-малките трудности, които ще се сблъскаш..ако мога изобщо да ги нарека трудности.Децата много боледуват , когато тръгнат на ясла и градина.Не знам до колко на работата ти ще проявят разбиране към това и ще те търпят.
И към това прибави  всичко, ама всичко което се прави почти ежедневно-чистене, пазарене, сметки,разни други текущи , както и непредвидени ангажиметни..
И аз подкрепям съвета на unadaptable  Peace

# 258
  • Бургас
Мисля, че всяка от нас може да се справи. Начин винаги има. Може и да е труден, но го има.
ние сме отглеждащите родители, та работата ни е да отглеждаме. Вирни главата, помоли майка си за помощ и смело напред. На този свят те са тези, които остават зад нас при всяко обстоятелство.  Peace
Много съм съгласна с MALVINA. Докато детето е малко е по - лесно. Така да се каже поне не борите и неговите емоционални проблеми от развода/раздялата.

# 259
Здравейте,
Започнах работа и не ми остава време да пиша. Обикновенно вечер надниквам от телефона във форума за няколко минути и това е. Имам въпрос: някой знае ли какви такси ще плати БНД за дело за издръжка. Днес ми каза, че нямал пари и че сега неможел да плати тези такси, който са процент от сумата, за която ще се разберем и затова сега да пишем по-малка сума ще иска. Къса ми нервите вече, отначало много ербап беше, обещаваше всичко, след това почна да напада, кое аз да поема, кое той и сега май ще оставим съда да реши.

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 20:43 от Йори_

# 260
Не зная какви са таксите, но не се съгласявай на такива условия.Пак ти залага капани, уж по-малко, а после така ще остане.Никой не може да го накара да плаща "обещани" суми.Решеното от съда е сигурно, за другото...

# 261
Стига бе , няма да се разори с тези такси !
Не се съгласявай , ще те прецака ! Naughty

# 262
Как само подхвана темата: вие как се справяте финансово ме пита и аз ами справяме се и той започна да се оплаква колко разходи имал и незнаел как ще се оправи и след малко ми подхвърля това за таксите утре сме на среща с адвокатите, по желание на неговата адвокатка за да се разберем преди да отидем на съд. Информативно той взема 3 пъти повече от мен.

# 263
Ами ето , сама казваш , че взема 3 пъти повече от теб , защо те лъже , че няма пари ?
Ти ще гледаш и дете , не си сама . Peace

# 264
Сега е време за твоя адвокат да се бори за теб.Все пак за това му плащаш.Успех ти пожелавам и здрави нерви.Мисли си, че всичко правиш за детето си и бъди силна.

# 265
Сега си видях решението - на издръжка 120 лв. БНД е осъден да плати 50 лв. , значи по-малко от 50%.

# 266
Непременно говори с твоя адвокат да си отвори очите и да извоюва възможно най-доброто за теб. Ега ти мизерника, оставил жена си да гледа сама детето, пък отгоре на това се мъчи каквото може да откъсне, брей!  #Cussing out

# 267
  • На черешата
 Не се съласявай. БНД помоли да пишем по-малка издръжка, като се кълнеше, че децата си голи и боси няма да остави. Ще поделяме разходите зз обучение, дрехи и обувки. Спазва това обещание около 6 месеца, после заяви, че нямал финансова възможност. Месечната му заплата е колкото моята за 3 месеца, той обаче нямал възможност да плаща половината и затова аз да плащам всичко.  ooooh!

# 268
Преди години като се разделяхме с БНД, в напъните си да се доказва ме замъкна при нотариус и направихме споразумение според което той ще плаща на синът ни 100 лв. издръжка, ще може да го взима всеки петък вечер до неделя вечер и ваканциите. Никога не съм му отказвала да вижда детето и тъй като за мен всичко това беше излишно най-великодушно му дадох единствения екземпляр от това споразумение. Веднага след това срещите баща/син започнаха да се разреждат поради ангажираност на първия, а издръжката щяла да отива за рокли за мен така че да съм забравила. Е, вече 6 години нито издръжка нито срещи, така че на обещания не се връзвай - лесно се дават/трудно се изпълняват.

# 269
  • София
Кой знае колко пари до тук е налял за консултации в адвокатката, а едни такси го плашат.
Повече от месец мина и още се мотае едно споразумение за издръжка да подпише.
Натискай го да подпишете възможно най-бързо.
Всяко мотаене е в твоя вреда, включително и разбитите нерви.
А на него му кажи, че по-евтино ще му излезе да си плати таксата, от колкото да плаща на адвокати и да води дълги дела.
Освен това ти си имаш работа и получаваш заплата, която ти е достатъчна да се издържаш и това, което искаш от него го искаш за детето ви, а не да ходиш по кръчми, барове и салони за красота.
И да осъзнае най-накрая, че с всеки един лев, който те набутва, на практика лишава детето си от нещо.

Общи условия

Активация на акаунт