Един разбит живот

• 22 303
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Йори_, трябва да бъдеш силна. Ще те боли, много ще те боли но...това е положението. Връщане няма. Трябва да свикваш, а  ти трябва и приятелка, да разказваш, разказваш...Ще мине болката, вярвай. Ще виждаш и чуваш още толкова неща, бъди готова.  Споделяй. Успех !

# 181
  • в пералнята
Ооо, Йории, недей да се занимаваш с глупости.
Не го следи, не общувай с него, изтрий му телефона, абе въобще прекъсни всякаква връзка.
Нямам представа колко години сте заедно, ама и на двама ви поведението бие на третокласници.
Спри да се интересуваш от него и животът ти ще придобие съвсем друга насока.

# 182
Не го следи, не общувай с него, изтрий му телефона, абе въобще прекъсни всякаква връзка.
Нямам представа колко години сте заедно, ама и на двама ви поведението бие на третокласници.
Чудесно, ама няма как да го заличи на 100% , защото имат дете...Хубаво е да се чете преди да се пише...
Йори, знам че каквото и да ти кажа, няма да спре да те боли.Ще имаш още много подобни случки и трябва да се подготвиш за това.Знам, че е отвратително и че ти иде да се разкъсаш от болка и обида.Но за жалост това са фактите към момента и трябва да приемеш, че  е било писано да минеш през този път.Не спирай да си даваш кураж и да вярваш, че всичко ще мине.С времето болката отшумява, не се забравя особено когато си обичал, но поне спира да боли.И както са те посъветвали споделяй, ако това те кара да се чувстваш малко по-добре.
Иначе не мога да ти дам съвет как да реагираш и какво да кажеш...За това няма формула, защото всеки е различен и всяка ситуация е различна.Но пък бих те посъветвала да запазиш достойнството си- не моли,не влизай в махленски разправии и недей да кроиш пъклени планове как да му направиш мръсно.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 09:40 от MALVINA

# 183
Но пък бих те посъветвала да запазиш достойнството си- не моли,не влизай в махленски разправии и недей да кроиш пъклени планове как да му направиш мръсно.

Ей това бих те посъветвала и аз ! Hug
Не си губи енергията в планове за отмъщение ! Peace

# 184
  • София
Но пък бих те посъветвала да запазиш достойнството си- не моли,не влизай в махленски разправии и недей да кроиш пъклени планове как да му направиш мръсно.

Ей това бих те посъветвала и аз ! Hug
Не си губи енергията в планове за отмъщение ! Peace

А и се съмнявам, че ще се почувстваш по-добре, ако се поддадеш на гнева или унижението. Напротив - ще се натовариш още повече, а после ще се укоряваш, че не си се сдържала. Всъщност е доста трудно да го избуташ от живота си, дори и насила, когато имате дете, защото постоянно ти се навира в ежедневието подляра... Но с времето спира да ти пука. Повярвай ми - инстинкта ти за самосъхранение ще се задейства, най-вече заради детето и въпросният индивид няма да успее да те унищожи. Ти си по-силна от него! Пусни го да си ходи, насила хубост не става. Всеки сам решава как да живее, а ти има за какво и за кого да живееш! Както след хубавото идва лошо, така и след лошото идва хубаво, не може вечно да е нощ, само воля и търпение трябва да имаш да дочакаш изгрева.  Hug

# 185

Не го следя, излизам до най-близката пицария в квартала и се оказва, че и той е решил да обядва там с новата си изгора. А той работи на 6-7 км. от това място, а тя на 10 км., откъде да знам, че точно там ще решат да отидам, направо да бяха дошли в къщи да им сложа да хапнат.

Заедно сме 16 години. Не мога да го изтрия напълно от живота си - той има дете и трябва да поеме отговорност към него, поне все още иска да дава пари, утре каза, че ще го заведе той на детска градина.

# 186
  • в пералнята
За детето е ясно, но просто не го търси в никаква друга връзка и спри да се интересуваш от личния му живот, както и спри да го допускаш в твоя личен.
Според мен така ще ти е доста по-лесно.
След като той е свикнал да излиза около вас, ти пък започни да излизаш другаде.

# 187
  • София
Мисля, че ще е по-добре да му кажеш как си се почувствала, когато си ги видяла и да го помолиш да не се въртят повече в района без да му е необходимо и въобще по местата, за които знае, че ти ходиш. Заведения има достатъчно в София.

# 188
Айде бе , ще го моли ! Stop
Да има контакти с детето , да плаща редовно издръжка и толкова ! Naughty Naughty
Той си има личен живот , тя също ! Peace

# 189
Мисля, че ще е по-добре да му кажеш как си се почувствала, когато си ги видяла и да го помолиш да не се въртят повече в района без да му е необходимо и въобще по местата, за които знае, че ти ходиш. Заведения има достатъчно в София.
Ако му пукаше как се чувства тя, той сам щеше да се досети и да не и се навира под носа с новата изгора.Ама на господинът това му е последната грижа и малко ме съмнява да се съобрази с желанието.Според мен няма смисъл да се унижава и да му обяснява, че това я наранява. Confused

# 190
Та още повече да му дигне акциите , две жени примират за него ! Twisted Evil
Пълен игнор ! Naughty

# 191
  • София
Много ме съмнява, че любовницата примира за него. Както я описаха по-рано, че с мъжа й са затънали в дългове, предполагам, че примира за парите му. Не че е богат, но ако заплатата му беше 400 лв, едва ли щеше да го погледне.

# 192
miss piggy, Mного си права, ако не са парите му и философските му разсъждения за живота /не ги прилага обаче/ тя нямаше да е с него. Има един глупак, който я води, взема и плаща сметките. А и глупака ми обяснява един ден, че още не бил спал с нея, защото тя искала да е сигурна в него, че няма само да я използва и после да я изостави. И това хора на 35-36 години. Комична ситуация.

# 193
miss piggy, Mного си права, ако не са парите му и философските му разсъждения за живота /не ги прилага обаче/ тя нямаше да е с него. Има един глупак, който я води, взема и плаща сметките. А и глупака ми обяснява един ден, че още не бил спал с нея, защото тя искала да е сигурна в него, че няма само да я използва и после да я изостави. И това хора на 35-36 години. Комична ситуация.
Абе няма какво да ги анализираме.Глупави, умни няма значение-те си гледат кефа, ти страдаш.Тя дали го обича или не , факт е че са заедно.
Пък това, че не спял с нея ..  WhistlingДа бе!

# 194
Това са пълни глупости...не зная на кого са разказвани, но определено са се престарали.Платонична любов, сродни души...дрън-дрън...Тя го използва за отдушник, той като пръв глупак се втурва да я защитава и закриля.Като заживеят заедно ще се разбере какви са.Важно е да не ти пука, някак да се отдалечиш от тях, най-вече емоционално.

Общи условия

Активация на акаунт