Един разбит живот

• 22 271
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хе, все едно за нашият БНД чета. Същата работа, по същият начин - колко нямал пари и как едва ли не мизерствал. Издръжката е 150 лв., върху която сума е платил около 100 лв. такса (плюс минус 10-ина лева). Това е от юли тази година.
Аз знаех за това, ама си траех. Накрая, като излезе решението на съда и той разбра колко пари ще трябва да плати такса, каза, че нямало да я плаща. После разбра, че ако не я плати (таксата), му се начисляват лихви и могат да му направят запор на заплатата впоследствие, защото се водело дълг към съда като държавна институция. И си плати  Mr. Green
Мизерници са, да. Йори, запъваш се и не отстъпваш нито на по-малка сума, нито на нищо. Не се поддавай на мазни приказки и обещания. Дръж си на твоето, ако се инати - негова си работа.

# 271
здравейте аз съм също нова във форума , аз също съм дете на един родител но попаднах на погрешен родител ...  Cry  сега съм при баща ми който не иска и да чуе за мен имам малко братче което е на  11 г. баща ми всичко дава за него а мен оприличава на  уличница  като майка ми несам  получила и една дреха от него сега контактувам с майка ми .. а той е против това и неиска да ме пуска в нас , аз съм сгодена  и не се боя от товА , аз съм болна от ипелепсия  а той мебиеше когато ми ставаше лошо .. моята история е много далга и мрачна не съм завършила и 8 клас даже но не сепотдавам на упреците надругите и се даржа на крака ... имам акъл и въпреки всичко аз контактувам с майка си ...настроил е и брат ми срещу мен не иска да ме поглежда вече 

# 272
Аз пък след много разточителни, уморителни и вякакви разговори, при които  бащата на големия  зацикляше ,че повече от сто лева няма да видя, щото милия нямал...и то при положение,  че  плазми, телефони и  лигни в чужбина  са нещо,за което задължително трябва да знам  и инфото да се подновява на всеки 2-3 месеца, реших да му кажа, че  сто лева аз ще му давам и  той да си гледа сина. Верно, че грам не съм го мислила сериозно, но пък даде ефект - сега си плаща 200, не че е нещо кой знае какво за петокласник, но като чета за вашите трудни моменти, явно съм нацелила слабите места в БНДтата newsm78

# 273
НЕ ХВЪРЛЯЙ БИСЕРИТЕ СИ НА ПРАСЕТАТА

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 10:36 от mamanadvama*

# 274
но и другата жена ако има малко съвест би трябвало да се оттегли,рано или късно ще я загложди съвестта,защото тя дреме и у най-закърнелите души и Бог ще и го върне с лихвите по някакъв начин това на сто процента.

newsm78Другата жена защо да се оттегля, и какви са нейните грехове?Отдаааааавна брака не е "докато смъртта ви раздели".Днес съпругата е една, утре може да е друга, такъв е живота.
А ти защо живееш в страхове?Това ли за теб е щастлив семеен живот?

# 275
И аз това се чудя ? Thinking
Защо все другата жена трябва да има съвест и да е виновна ?
Че и клетви - щяло да й се върне с лихвите ?! Shocked

# 276

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 10:37 от mamanadvama*

# 277
Ох , Боже ! Rolling Eyes
Няма смисъл ... Stop

# 278

# 279
mamanadvama*, един мъж изневерява на съпругата си.Тя разбира, страда, мисли дълго и решава да продължи с него.От този момент нататък вече само и единствено тя си е виновна за последствията от решението, което е взела.Не любовницата, вече не и съпруга.Защо ли?Защото той си гледа неговия интерес-удобство, навик, може би и някакви чувства към съпругата.Но жената, взимайки това решение, е трябвало да си даде сметка може ли да живее по този начин от тук нататък-недоверие за цял живот, страх от нова изневяра, страх от изоставяне.Един път е била излъгана и тогава изневерилият е виновен.След прошката обаче съпругата си носи вече отговорността и за щастието, и за нещастието и сълзите си.Щом толкова го обича и си го иска, ами търпи си последствията от това.Другите жени нямат абсолютно нищо общо.
PS- хепита сме точно защото не сме с изневеряващи мъже в момента.А ако друга жена е причината-евала, благодаря й, защото без нея сега нямаше да живея така пълноценно!  bouquet

# 280
Бог ще и го върне с лихвите по някакъв начин това на сто процента.
Тоя па кой е и кво място има в темата?Или е част от триъгълника па аз съм упущил ли?И как така"го"връща?Какво толкоз е поел,че да има да връща? newsm78
 И що крещиш на Хепи?Да не си си домА,че да казваш кой какво и как да пише?Като искаш диалог,минаваш на лични.Айде поне малко въспитение покажи,ако няма кво друго.    bouquet

п.с.Не е луд тоя който яде баницата.И не знам кво има да му се връща..

# 281
mamanadvama*, разбирам страховете ти, всеки нормален човек ги има за какво ли не, но  мисля ,че  не си права за намесата  на висши сили в толкова елементарното ни битие - никой няма да връща за нищо случващо ни се, защото нищо не ни принадлежи. Можеш да загубиш мъж, котка, крайник...такива неща се случват и тези неща може и да са вън от  собствения контрол, но важното е  да не губим себе си. Ако  страховете те държат, каузата е пердута и  никой  няма да е виновен  за това, което сам си определил като случваща се норма.

# 282

# 283
*mamanadvama, защо се хабиш да пишеш глупости, не мога да разбера? Не мога да разбера и защо викаш, всички можем да четем, успокой се малко.
Да, сигурно всеки го е страх да не го напуснат заради друга в един даден момент. Мен също. Стане ли, обаче, няма да търся сметка на другата жена, защото не тя ще ми е виновна. Не тя е поела ангажимент към мен, а въпросният мъж. Съответно и не й е работа да мисли аз как ще се чувствам. Та тя дори може да не знае за съществуването ми. Дори на мен ми се е случвало да имам връзка, а в последствие да разбера, че човека си има приятелка от година. Е, на мен ли трябва да ми се връща?

# 284
  • София
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО В РАЗПРИ ТУК А ОТИДЕТЕ ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ЦЕЛУНЕТЕ ПОЛОВИНКАТА СИ И И КАЖЕТЕ ЧЕ Я ОБИЧАТЕ newsm76
Мамче, сбъркала си мястото!
Тук сме  Родители, отглеждащи сами децата си!

Общи условия

Активация на акаунт