Breaking Bad - тема 1

• 24 136
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Да се посмеете и вие утре сутрин.  Laughing

И нещо за закуска  Grinning

Кой ще посмее да си хапне?  Twisted Evil

# 16
  • Пловдив
Ооо, страхотно! Скоро търсих тема за сериала   bouquet

Браво на Джеси за Еми-то   Hug

А кога пак ще има серия - от месец май не е излизала нова - само 8 серии има от последния сезон  Confused

# 17
Чак догодина ще го продължат сериала. Така поне пише в IMDB-то. AMC са решили да разделят последният пети сезон на две части от по 8 серии, които да се заснемат и излъчат в две поредни години. Последните 8 серии се очакват лятото на 2013та.

# 18
  • Пловдив
 Shocked ау, гадост
Ще чакаме, какво да се прави

# 19
  • Ænima/Albuquerque
Аз да забавя темпото тогава...  Shocked

Да разбирам ли, че вече мога да коментирам невбяло? Mr. Green

# 20
Свини , що не свирите ,че има тема бе! Аз от два дни правя маратон(вече съм на 4сезон , 3та серия) и няма с кого да споделя  Mr. Green

# 21
  • Ænima/Albuquerque
С мене, с мене! Изчакай ме още няколко часа и съм при тебе. Точно приключвам 3ти сезон.  Mr. Green

# 22
Чакам , че имам и да готвя  Mr. Green

# 23
Аз се надявам довечера да продължим с гледането и да отпочнем най-накрая четвърти сезон.

# 24
Ай де идвайте /0409/ че Уолтър съвсем откачи Twisted Evil
На него май му харесва да е лош
И мен ме напират едни въпроси -
Как въобще ще се откаже от "готвенето" ?
И въобще има ли бъдеще без "готвенето"  Joy

# 25
Не знам какво става след края на трети сезон, но не вярвам Уолт да се откаже, предполагам, че ще го умрат накрая. Все пак не го излекуваха от рака, само му спечелиха няколко години.

# 26
  • Ænima/Albuquerque
Ай де идвайте че Уолтър съвсем откачи Twisted Evil

О, Уолт според мен е животно! И стана такова в края на трети сезон, когато...

Скрит текст:
...остави Джейн да умре. Бях шокирана, колко хладнокръвно го преглътна, още докато гледаше!

А, иначе, не, не мисля, че ще се откаже от готвенето въобще, затова и говори с Гъс уж хипотетично.

И искам да вметна, че Уолт адски много обича Джеси.  Flutter

# 27
Сарки-
Скрит текст:
Джейн ,умря в края на втори сезон.Трети завършва още по брутално
Аз, както споменах съм в началото на четвърти сезон и нямам идея какво ще се случи в пети, но според мен Уолт има потенциал ,а вероятно и сценарната благословия да се превърне в бос. Невероятно развитие на образите ,от отчаян учител до хладнокръвен убиец в името на семейството , което губи.....А , Джеси си го обича, по - скоро като син не като приятел(и двамата упорито се стремят да са само "колеги").

# 28
  • Ænima/Albuquerque
Ох, втори де, втори.  Mr. Green
А, не, трети не свършва толкова грубо. Втори повече ме заболя.  Tired

О, със сигурност ще се превърне в бос, то само стига да видиш постера на пети сезон. hahaha

# 29
Йо, бичиз! Бива ли така, де? Направила тема тайно! Айде, пускам финала на втори сезон. А първа започнах, вашта мама!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт