Breaking Bad - тема 1

• 24 127
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • Ænima/Albuquerque
Ма оооооооу, лично ти казах, че ше правя!!!  Crossing Arms

# 31
"Ше" е едно, "Напраих тема!" - съвсем друго.  Naughty Mr. Green

Брилянтен сериал, сега довърших втори сезон. Простих им противогаза от първия епизод на първи сезон.

# 32
Май аз съм най-напред със сериите, Мссста Уайт си break-на bad към втори сезон, а след финалната сцена на четвърти ми идеше да го удуша  Mr. Green

Джеси е голямо сладурче, като плюшено мече ми е baby_neutral Самият Арън изглежда е супер пич, следя го в Туитър и винаги ме забавляват постовете му.

Ааа и да не забравя, Сол и Майк са ми особено забавни... Но целият каст е супер де  Heart Eyes

# 33
Страхотен сериал.Най-добрият от доста време насам.Всеки епизод е мислен с много идея и с винаги оригинална драматургия поставена от сценаристите.Гледал съм всички серии излезли до момента и с нетърпение очаквам продължението на пети сезон. С всеки следващ епизод става все по-сложно и по-заплетено и Уолт потъва все по-дълбоко в собствените си екскременти.

# 34
Снощи изгледах първите две серии на четвърти сезон. Само да кажа колко ме кефи Густаво. И какво му стана на Ханк!?! Какво задълба с тия камънаци?

# 35
Ужасно изостанах аз, мразя ви!  Crossing Arms Густаво от пръв поглед ми легна на сърце.

# 36
Цопвам се и аз тук, с нетърпение чакам новите епизоди.
Уникално брутален сериал... малко ми е тъжно в какъв изрод се превръща Мистър Уайт Rolling Eyes . Дано му отредят по-читав образ в новите епизоди.

# 37
Доживях! Изгледах първите четири сезона на един дъх, преди да излезе пети. Изгледах и пети и сега чакам 2013, междувременно с удоволствие ще коментирам с вас тук.
Гъс ми е много на сърце на мен.

# 38
  • Ænima/Albuquerque
Приключвам четвърти... Ах, Ханк, ах...
Зло, подозирам, че

Скрит текст:
... тия минерали, дето цикли имат общо с цвета на мет-а. Надушил е нещо, копелето! Но още не е ясно.

Густаво е ебаси изрода! Изрод!!!  Shocked
Майк направо го обичам!  Heart Eyes
А, Джеси в четвърти сезон израства мощно. Сладуркото ми той.  Blush

# 39
Скрит текст:
... тия минерали, дето цикли имат общо с цвета на мет-а. Надушил е нещо, копелето! Но още не е ясно.

Тц! за първото. За другото си права. Simple Smile

# 40
  • Ænima/Albuquerque
За първото - прието, за другото...

Скрит текст:
...края на 4-ти сезон е too damn close, да!
  Mr. Green

# 41
Мразя ви.  Crossing Arms

# 42
  • Ænima/Albuquerque
Уфх, Пууууц, наиш как искам да си лафим... Tired

# 43
Ми и аз искам, но не мога да маратонствам. иИскам да му отдам нужното внимание, пък не се получава като се налага да спирам по сто пъти.  Tired

# 44
ИрПуц, кажи ти до къде си, и с теб ш' коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт