Нашите кухни - тема 46

• 89 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Успех! Peace Чета ви и косата ми се накъдря от ужас  #Crazy (тя по принцип е права - косата де) та на мен ще трябва да ми къртят цяла стена и направо изтръпвам какви майстори ще ми се паднат. Ама накрая ще накарам моя сладур да си я изкърти...

# 136

Цитат
Проблемът е там, че дърводелците категорично отказват да се занимават и да свалят кухнята

Това тези същите ли са,където те убеждаваха,4е вси4ко си е наред с връзките и каналите и няма нужда нищо да се прави Shocked ooooh!  Sick
Просто думи нямам!Дано наистина да намерите най-доброто решение Praynig

Вярна е тази приказка за майсторите!Следващите 5 години, за  ремонт не искам да 4увам Crossing Arms

# 137
  • Варна
bugaboo дано всичко да може да се оправи без особени поражения върху кухнята  Praynig. Като си помисля, че при мен трябва да се кърти лята мивка с плот и да се мести мивката и пералнята, ми настръхва косата каква ще я свършат.

# 138
bugaboo дано да се разминете с по-малко щети по джоба и нервната система...Като Ви чета, момичета, и ми се отщява изобщо да се впускаме в ремонти Tired То покупката ни отне месец и половина (и още не е финализрана сделката)...А с майстори да се разправяммммм Twisted Evil Но ме топли видението - аз и малката правим коледни сладки и курабии в новата рустикална кухня Heart Eyes

# 139
Здравейте момичета!
Присъединявам се към вас, понеже съвсем скоро ще трябва да си измисля и закупя кухненско. Съветите ви са много ценни!

# 140
  • Пловдив

Това тези същите ли са,където те убеждаваха,4е вси4ко си е наред с връзките и каналите и няма нужда нищо да се прави Shocked ooooh!  Sick
Просто думи нямам!Дано наистина да намерите най-доброто решение Praynig

Вярна е тази приказка за майсторите!Следващите 5 години, за  ремонт не искам да 4увам Crossing Arms

Същите, същите  Tired
Накрая ще направим както е предложила Смърфиетка, ще сложим малко по-дълги свръзки, то става въпрос за 10 см де, ама нещо и в нивото имало, пък не знам какво, абе глупости общо взето и надиграване кой е баш майстора.  Най-много ме вбесява как и едните, и другите майстори ми се смеят в лицето и ми викат: Е, кво толкова? Sick
За останалите, на които им предстои къртене - само по себе си не е страшно, ако се направи предварително и ако е планирано кое къде ще бъде. Впускайте се смело в борбата  Laughing
То и аз още имам надежда да пека мъфини за на малкия рождения ден, който е на 10ти декември. Е, първо си представях как празнуваме на големия рождения ден през юни, после как сме се преместили за 15ти септември, сега просто се опитвам да си го представя в някакво обозримо бъдеще. И все пак да спомена, че апартаментът беше след основен ремонт, ако трябваше ние да го правим, може би банкет за пенсионирането там щях да правя  Mr. Green

# 141
 bugaboo, дано да намерите най-доброто решение и най-добрите майстори за целта. Въпреки, че голяма част от тази гилдия не обича да пипа в мазалото, което друг техен колега е нацвъкал. (казваш, че сме от късметлиите значи.)
Ние докато си чакаме включването за куФнята, че е готова за монтаж, взехме че се сдобихме с две прекрасни дупки в помещението, където трябва да монтираме. "Сръчните" майстори, с които разполага дограмаджийската фирма валда (да си се чудим на акъла защо решихме да правим икономии на финала почти) взеха, че ми направиха кратер в хубавата стеничка, която си чакаше придобивката да й лепне. И като са толкова способни, да бяха усвоили жилището на комшиите към нашето.  Crossing Arms
Ще видим дали до края на тази тема ще имам кухня, че вече много ми се мести.  Whistling

# 142
  • София
Здравейте , може ли който скоро е ходил да сравнява цени, да ми помогне  Hug Цените в Икеа най-ниски ли са на пазара? Харесала съм бели лачени шкафове от там, 2 долни и 5 горни и плот за 1500лв newsm78
Моля , ако нямой може да ми препоръча нещо подобно, да даде идея  Heart Eyes

# 143
Помещението: http://prikachi.com/images/691/5303691b.jpg
http://prikachi.com/images/693/5303693M.jpg
http://prikachi.com/images/697/5303697E.jpg
http://prikachi.com/images/703/5303703O.jpg - снимано от вратата за помещението. На стената, която се пада в ляво ще е мивката и пералнята.
http://prikachi.com/images/705/5303705W.jpg - цветът на теракота и ламината.
Искам да има уют и първоначално исках нещо подобно като цветове: http://xb0.xanga.com/93ba90455153378581314/z53333684.jpg , обаче и контрастните цветове мн ме влекат: http://kuhnite.snimka.bg/properties/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma.237934.5625993 .
Най-после се добрахме до фирмата за плоскости.
В средата е мострата за шкафчетата - слонова кост, а около нея са предполагаемите плотове и гърбове. Мн силно клоня към бялото (представете си го в слонова кост, със същите сребристи нещица, които лъскат, просто нямаха нарязана мостра от слоновата кост), а съпруга - към черешата. Сондирам идеи Hug.

# 144
# 145
# 146
Здравейте , може ли който скоро е ходил да сравнява цени, да ми помогне  Hug Цените в Икеа най-ниски ли са на пазара? Харесала съм бели лачени шкафове от там, 2 долни и 5 горни и плот за 1500лв newsm78

Това е адски скъпо, на мен цялата кухня глас ми е излезнала толкова но заедно с всички уреди, керамичен котлон, вградена фурна...

Според мен може да обърнеш внимание на фирма Роси от там съм си взел панти, дръжки..те също могат да ти изработят всичко по твой чертеж....НО поне в Благоевград искаха да хванат цяла плоскост дори да не я ползваш в София може да не е така и да платиш само купеното и малко от фирата....същото може да направиш и в Бриколаж само разчертаваш си предварително режат ти ги и само зглобяваш...

# 147
casparcho - честита кухня, със здраве да я ползвате!
Шушулче - аз предпочитам твоят вариант Wink

# 148
  • София
casparcho - честита кухня, със здраве да я ползвате!
Шушулче - аз предпочитам твоят вариант Wink
+1 от мен Simple Smile
Каспарчо, вмомента когато ми зареди снимката, можах да кажа само "уау"! поздравления и със здраве да си я ползвате Simple Smile
Шушулче, като привърженик на изцяло бели кухни, и на мен ми харесва повече твоя вариант Wink

# 149

Това е адски скъпо, на мен цялата кухня глас ми е излезнала толкова но заедно с всички уреди, керамичен котлон, вградена фурна...

Според мен може да обърнеш внимание на фирма Роси от там съм си взел панти, дръжки..те също могат да ти изработят всичко по твой чертеж....НО поне в Благоевград искаха да хванат цяла плоскост дори да не я ползваш в София може да не е така и да платиш само купеното и малко от фирата....същото може да направиш и в Бриколаж само разчертаваш си предварително режат ти ги и само зглобяваш...

Е, хайде 1500 за кухня заедно с уредите...   малко понамали  Wink Не забравяй, че парите за майстор, които ти си спестил не са хич малко. В крайната цена на кухнята се смята, че 50% е материала и 50 % е труда на майстора. Има материал и материал-1500 може и за 1 шкаф да не стигне, може и цялата дървения да ти излезне толкова.

И в София купуваш цяла плоскост, дори да ползваш само 20 см. от нея.

За качествен гланциран материал и обема, който описва Ketito 1500 не е много, съвсем добре си е даже. Може да се намери по-евтино със сигурност, то и в самата Икеа за тези шкафове има цени от 700-800 до 3-4000 според зависи. Шкафовете им много лесно се сглобяват, малко по-сложно е окачването на стенните шкафове. Помислете дали ще се справите сами или може да ползвате техен монтаж.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт