Нашите кухни - тема 46

• 88 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Препоръчайте ми мивка с голямо корито до 50 см., от този тип http://teka.com/products/view/17171#!prettyPhoto, но на по-прилична цена.

Аз предпочитам да ти препоръчам полимер гранитните мивки, на техен фон неръждавейките ми стоят... някак скучно. Ето 2 предложения:

http://balkanyug.bg/v3/bg/catalogue/product/232

http://balkanyug.bg/v3/bg/catalogue/product/233

За цената не мога да се сетя, понеже съм ги виждала на живо и питах, но нещо около 200-300 беше, цифра си е, но ми харесват много.

Ето я моята да придобиеш представа как стои този материал

# 181
Тези мивки са най-удачни , много цветове, не дрънчат като металните .  ето и сайта , дано не прозвучи като реклама. http://www.fat-bg.com/

# 182
Точно ФАТ имаме долу, при нашите, и сме мн доволни. Пак ФАТ ще вземем.

# 183
  • Раковски
 От моя гледна точка не бих препоръчал полимермраморна мивка (в нас съм ся съм с фат, но следващата ще е друга). Дъното на мивката се драска, ако изтървеш нещо остро в нея вероятността да се изкърти парче е много голяма, ако се сложи нещо много топло може да се пукне, измислиха гранитксид-а, но има и недоволни от тях (правихме преди две години кухня с такава мивка и тая я махнаха щото много се е надраскала). Ся на общия фон мивките биват, но в този ценови клас има по-добри (за мен).

merrlyn, балкана предлагат обков (турски, може и китайски вече) с ниско качество, мивките дано да са им по-добри.

# 184
От моя гледна точка не бих препоръчал полимермраморна мивка (в нас съм ся съм с фат, но следващата ще е друга). Дъното на мивката се драска, ако изтървеш нещо остро в нея вероятността да се изкърти парче е много голяма, ако се сложи нещо много топло може да се пукне, измислиха гранитксид-а, но има и недоволни от тях (правихме преди две години кухня с такава мивка и тая я махнаха щото много се е надраскала). Ся на общия фон мивките биват, но в този ценови клас има по-добри (за мен).

merrlyn, балкана предлагат обков (турски, може и китайски вече) с ниско качество, мивките дано да са им по-добри.

Не съм изпускала нищо голямо още и не знам, дано не разбера  Mr. Green
Аз си мислех, че и мивките Фат са турски  newsm78
Турско не е синоним на некачествено, по-скоро българското е за съжаление  Rolling Eyes

# 185
  • Раковски
 Писането ми е за мебелния обков, аз гледам да не го ползвам, инак ние такова производство нямаме. ФАТ ги правят в Пловдив.

# 186

А коя марка би препоръчал като по-добра, пак горе - долу на тези цени? На мен повече от 350 лв за мивка не ми се дават Twisted Evil

# 187
  • Раковски
 В този ценови клас бих предпочел Harko или Sanitek които имат и по-добър дизайн.

# 188
  • Варна
рони, bugaboo, merrlyn благодаря за информацията   bouquet
merrlyn твоята кухня многократно съм я разглеждала и ми харесва. Не съм запозната, каква е функцията на това по-малкото корито? Аз искам мивка само с едно голямо корито и не ми се дават повече от 150-200 лв. Затова сигурно ще взема иноксова.
shadowman има ли нещо по специфично при вграждането под плот? И какво се има предвид под синтетичен плот? Примерно тази мивка много ми хареса http://www.teka.com/products/view/15812.

# 189
  • Раковски
Специфичното е, че плота не трябва да е от ПДЧ, под синтетичен плот може би се има предвид изкуствен. Ето снимка на мивка под плот (материала на мивката не е от значение).

# 190
  • Пловдив
Не съм shadowman, но да се изкажа.
Мивките за вграждане под плот могат да се поставят само на плотове от гранит или някакъв синтетичен плот ( не съм запозната с различните им наименования). Стандартните кухненски плотове са ПДЧ или МДФ отгоре с някакво покритие и няма как да се постави мивката по-ниско, има опасност плотът да се раздуе. Същото важи и за дървен плот. Това е моето обяснение, shadowman ще ме поправи ако греша.

# 191

А коя марка би препоръчал като по-добра, пак горе - долу на тези цени? На мен повече от 350 лв за мивка не ми се дават Twisted Evil

Ами 350 си е множко даже, моята на ФАТ я взех на промоция случайно за 180лв иначе мисля че не са повече от 220лв , при мен не се е надраскала нито счупила...да чукам на дърво де за топлина нямат проблем . Не знам дали има смисъл от много скъпа мивка,при положение че цените им постоянно поевтиняват и може да си я смени човек когато иска.

# 192
И на мен страшно ми харесват мивките,които се вграждат под плота,но за съжаление плотът ни е ПД4 (Егер) и не става.Но при следващата кухня задължително ще си взема такава!

Аз влизам да ви се опла4а,защото знам,4е ще ме разберете:в4ера ми се обади майсторът да ме "зарадва",4е фронтовете за долните шкафове,които  си бях избрала, имат срок на доставка от 4 до 6 седмици и се наложи за 5 минути да избера пак същия материал,но друга гама Confused. Мъжът ми предложи,ако искаме да из4акаме,ама как да 4акаш брат4е-това озна4аваше,4е ще имаме кухня,4ак след 3 месеца ooooh! Ще видим накрая резултата!

# 193
  • Раковски
 Едно нещо за да е по-скъпо от друго значи има някаква причина. Няма как фат да е с качеството на по-скъпите понеже материала е различен, за техните цени проверете в сайта и преценете сами щото като всяко нещо цената зависи и от размера, оня ден взех мивка за 312 лева граниксид на фат. Пак ще кажа, че мивките стават, но за цената си смятам, че има по-добри.

Мара Подробната, кажи какви са цветовете/материалите.

# 194
Хм често казано не бях виждала такива мивки или поне не съм обръщала внимание. Това на снимката което виждам поне, изобщо не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт