Нашите кухни - тема 46

• 88 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
shadowman,убий ме,но не знам,каква марка са Embarassed 4овекът ми показа мострите и видях фирмата,но я забравих.От Италия трябвало да дойде доставката,но на мен наистина не ми се 4ака толкова време,та се примирих и с този цвят Confused

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:03 от Мара Подробната

# 196
  • Стара Загора
Имам спешен въпрос , помагайте ако можете , гланц акрил може ли да полира с паста ,проблема е голям  ooooh!

# 197
  • UK
Здравейте!

Някой има ли машина за смилане на боклука, свързана с канала? Какво се гледа при избора на такава?
И аз се интересувам от такава, къде ги има и на какви цени са?

# 198
  • Раковски
Имам спешен въпрос , помагайте ако можете , гланц акрил може ли да полира с паста ,проблема е голям  ooooh!

Чувал съм, че може. Намерете отпадък от материала, надраскайте го и дайте на някой който се занимава с това да пробва.

# 199
  • UK
Имам спешен въпрос , помагайте ако можете , гланц акрил може ли да полира с паста ,проблема е голям  ooooh!
За керамичния плот ли става въпрос? newsm78

# 200
  • Стара Загора
не , не за керами1ен плот , а за мдф акрил

Майстора  каза ,че мога да чистя смело с коресилин , исках да изчистя лепилото между канта и вратичката и така омазах всичко ,че сега стана едно замазано и с нищо не се маха

# 201
  • Стара Загора
всичко в нашият ремонт се обърква , я се случва нещо неприятно и се забавяме , я плановете се променят по стечение на обстоятелства , доста от нещата правихме по два пъти , сега това ме накара да  Cry  аз зглупих , че не пробвах на едно място само , тая надежди , че ще се полира , но незнам кого да питам дори как става и с какво

# 202
  • Раковски
 С кориселин се мие ПДЧ-то, но не и акрила понеже той е пластмаса а кориселина я разяжда.
 Полира се като при колите, тоест търсете такъв човек, дори да не ги е правил настоявайте за проба. Също така питайте майстора да не би да му е останало някое парче с размерите прецакания детайл.
 Моя съвет е да пробвате поне да сте наясно.

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:30 от shadowman

# 203
  • Стара Загора
С кориселин се мие ПДЧ-то, но не и акрила понеже той е пластмаса а кориселина я разяжда.

как мислиш ще стане ли с полиране

# 204
  • Стара Загора
прецаканото е почти всичко което е в акрил по кухнята

Благодаря ти

# 205

Майстора  каза ,че мога да чистя смело с коресилин , исках да изчистя лепилото между канта и вратичката и така омазах всичко ,че сега стана едно замазано и с нищо не се маха

Хайде сега след този акъл да ти прави нова кухня за негова сметка #2gunfire

# 206
Оооо,нееее!Вярно ли  #Crazy
Аз съм просто безмълвна от съветите на "майсторите" Sick
Не знам,какво да ти кажа просто Confused Мога само да ти съ4увствам,като си представям,как само ще се скрие в миша дупка Confused

Скрит текст:
А си мислех,4е нашият ремонт е проблемен ooooh!

# 207
  • Варна
прецаканото е почти всичко което е в акрил по кухнята
dilibaby Направо ме заболя сърцето за твоята красива кухня  Sad. Какви са тези пишман майстори  Shocked Трябва да ти смени всички вратички за негова сметка!

# 208

Всичко около ПДЧ и МДФ гласн или не се чисти САМО И САМО с АМБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! дали ще отстранявате хартията на гърба на МДФ гланц или лепилото от кантовете САМО С АМБ !!! нека повече хора го запомнят защото белите са големи...а дали могат да се възстановяват с полиране незнам...леко ме съмнява...само с пръскане боя и лак от горе ...фирмите които правят по поръчка ...примерно да не е  с кант ами е объл ръба на вратичката там се постига единствено и само с боядисване !!! друг начин не съществува. Няма ПДЧ или МДФ произведен за вашата кухня със съответния ъгъл или място на пресичане , допир...за това само пръскане .запомнете АМБ...първия ми път правя си кухнята и производителя кава ами много трудно се маха на гъра ба гланца хартията..само с топъл въздух с пистолет...мъчения зор...1ч една вратичка...после с напоен с АМБ парцал мажа хартията...нищо , че изглежда като ламинирана....мажа с АМБ 2-3 мин и с прцала; пада всичко ..

# 209
 Casparcho, каква е тази хартия на гърба на вратичките? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт