Нашите кухни - тема 46

• 89 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
em4eto, ти щеше да качваш снимки на твойта кухня без фолиото по вратичките или аз просто съм пропуснала да ги видя  Wink

# 91
  • София
Ще, ще  Wink Напредваме бавно, онзи ден сложихме цокъла, вчера и новата лампа. Остана да закачим корниза и пердетата, да купим масата и микровълновата и ще отлепвам шаренийките  Mr. Green  

# 92
Чакам с нетърпение, че и аз съм на зелена вълна   Peace  Laughing

# 93
  • София
........
http://neshi.snimka.bg/family/jiliste.575826.28529079 от тук нататък
Пишете ако има нещо да казвам навреме.Толкова с желание я чертах (почти 1 год я мислех), а сега вече не съм в състояние да разсъждавам.
Съжалявам за 2 неща: Чекмеджетата при мивката е трабвало да ги направя 0.80см и котлоните да ги сложа хоризонтално.......

Това което ме дразни мен са белите фуги на долния ред шкафове.
Този майстор като прави бели корпуси да беше ги кантирал поне с канта на вратите
да не светят.
Другото нещо го е написал Shadowman.
Не е сериозно да се занимаваш с производство на мебели и да нацепиш така грозно фладера
на чекмеджетата.

# 94
хем където питахме за фирма само него препоръчаха.Живеем в малко място и може да се предположи, че нямам право на кои знае какъв избор,а фирмите, който се занимават с това се броят на пръсти. Стана то.....

# 95
Meggysan, много ти е хубава кухнята, коя фирма я прави?

Писала съм и преди - Ултрастил Троян. Ходихме на място, там си избирахме фирма, сайта е доста посен. Писала съм и по-назад в темите преди близо година вече. Ако имаш въпроси на среща съм.

Meggysan : Страхотна е кухнята ти, точно на такъв стил съм се спряла и аз. Моята ще е Г- образна. Прочетох че е от масив, аз още обмислям дали да е МДФ или масив. Много ли оскъпява кухнята ако вратичките са от масив имаш ли представа?На кухня от този тип какъв плот да сложила двоумя се между - гранит или термо плот... Отворена съм за предложения. Simple Smile

# 96
  • Русе
dessitka13, оскъпяване мисля, че ще е от порядъка на 10-15 %. Нашата е бук, ако е ясен или дъб, още 20%-ина %. Но на фона на цялата сума е сравнително малко. Пък и честно казано мисля, че механизмите ми вдигнаха повече цената, отколкото масива. Това по спомен. Иначе за плот, ако имаш възможност, слагай гранит. И аз исках, но още доста пари трябваше да вкараме, пък това е сравнително лесно поправимо. Само плота ми е повече от 6м. Някой ден може да го сменим Simple Smile.

# 97
Meggysan, благодаря за информацията 10-15 % оскъпяване от масива нищо не е, а си струва, беше важно за мен ще го правя от масив ако е така. Сега ще реша само коя фирма за мебели да избирам. Харесах две кухни във форума - твоята и на sunnyday, и двете са правени на едно место Ултрастил Троян. Правя опити да се свържа с тях дано намеря начин, че са малко далеч Априлци... Simple Smile ще мисля още, повечето предлагат МДФ или ПДЧ на малко места се предлага мебели от масив поне това е мое впечатление.
Плота от гранит е 4 кв/м., но ме притеснява че трудно се сменя ако стане нещо с него, и за това още мисля...  Shocked
Информацията е ценна за мен.

# 98
Meggysan и аз много ти благодаря за информацията!Кухнята ти е много, много хбава.  Hug В темата има много полезна информация, много благодаря на всички, че споделяте успехите и разочарованията си, така че да можем да се поучим от вашия опт. Аз не се включвам често, но ви следя с удоволствие!
 Hug

# 99
  • София
Момичета,въпрос към тези ,които ползват фурни "Електролукс".
Вчера разглеждах фурни в един магазин.Направи ми впечатление,че фурните от горепосочената марка са с пластмасова рамка на вратата/от вътрешната страна/.Това не е ли проблем?За първи път виждам подобно нещо и се питам,дали няма да се изкривят тези детайли от пластмаса/или както се нарича този материал/?
Видях на всички кухните -страхотни!Да си ги ползвате със здраве!
Емчето и аз чакам да видя кухнята без предпазно фолио!

# 100
...на малко места се предлага мебели от масив поне това е мое впечатление.

Ако те интересува производител на масивни кухни, мога да препоръчам този, правят страхотни таблени вратички и от масив и от мдф с естествен фурнир. Аз се спрях на втория вариант за новото ми жилище.
Иначе са ми правили и бяла кухня от пдч за вилата. Намират се в Орешака, на главния път за Троянския манастир.

# 101
  • Раковски
 Имайте предвид, че при тези масивни кухни шкафовете са от ПДЧ. Има фирми които правят само врати, затуй всеки добър мебелист може да свърши тази работа.

# 102
  • Русе
dessitka13, ти ли си от Априлци, че не разбрах? Ако е така, не е далеч толкова Троян, ние от Русе се вдигнахме да ходим Simple Smile.

Имайте предвид, че при тези масивни кухни шкафовете са от ПДЧ. Има фирми които правят само врати, затуй всеки добър мебелист може да свърши тази работа.

И тук shadowman е напълно прав. Тази фирма си прави всичко по размер, не ползва готови вратички, защото наистина иначе е малко кофти, че някой път с готови размери може да не паснат съвсем нещата.

# 103
Meggysan, не съм от Априлци  Simple Smile  видях че мебелната фирма се намира в района до Априлци, така поне е дадено на картата? На мен ми трябва мебелист в София.  Дано да намеря свестен и да си свърши добре работата.

# 104
  • Русе
Намират се в Орешака до Троян, в София има фирма, която работи с тях (не са директно те, доколкото знам взимат мааааалко по-скъпо), а аз я правих с човек от фирмата, който е в Търново. Мисля, че sunnyday я е правила чрез тази софийска фирма.

Общи условия

Активация на акаунт