В чужбина с три деца

• 18 672
  • 225
  •   1
Отговори
# 210
Ама много ясно!
Никакво мрънкане, мишкуване цял живот и типично по български "Преклонена главица сабя не я сече!"  Tired

Т.е. ти си избрала  да мишкуваш цял живот и това те удовлетворява?

# 211
Ама много ясно!
Никакво мрънкане, мишкуване цял живот и типично по български "Преклонена главица сабя не я сече!"  Tired

Напротив, точно обратното - мрънкам, а това, както се вижда, не се харесва на някои хора.  Peace

# 212
Джуличка, та кой харесва мрънкане?
И като мрънкаш, какво после...

Различно четем написаното.
Далеч не смятам българите за тъпи, например. С тях имам друг проблем, но моите драми не са обект на темата.
Същото и с англичаните. Това, което не харесвам тук, няма нищо общо с тъпотата/висотата.

Рокси,

Подозирам, че дискусията се е развила в посока, как нашите царе като ходели по нужда в тоалетна,
лондончани мятали гърнетата на улицата и е заключила, че от българските домати по-хубави няма.

Горният коментар, моля да не се разбира като нихилизъм и чуждопоклонничество.
Разтоварвам в почивката.

# 213
Никак не се е развила, щото май само на мен ми направи впечатление. Но за мен е част от общия пъзел -на тъпите англичани, ирландци, италианци, вкл. българи, обаче без личността на пишещия, задължително:)Той е надарен с всички човешки добродетели- като почнеш от интелект, та стигнеш до непримиримост с околните несправедливости, глава не прекланя  Laughing
Айде, тук таме има вариации- на горните тъпаци противопоставя миналото ни величие, доматите и това, че сме люлката на Ренесанса, ама без голотии.

# 214
  • загубено
Ама много ясно!

Напротив, точно обратното - мрънкам, а това, както се вижда, не се харесва на някои хора.  Peace

Ама мрънкай си на воля.
Но където и да отидеш по светът ще намериш и едните хора и другите.
И ако мрънкаш постоянно това няма да ги промени.
Хората живеят така както им харесва,не по нечии критерии.

Имаше един лаф,за кривата ракета и космосът......

# 215
Ама много ясно!

Ама мрънкай си на воля.
Но където и да отидеш по светът ще намериш и едните хора и другите.
И ако мрънкаш постоянно това няма да ги промени.
Хората живеят така както им харесва,не по нечии критерии.

Имаше един лаф,за кривата ракета и космосът......

Въобще, ама грам не ми е зор да ги променям!
Искам да ме третират правилно, а не да ми вирят носове и да трябва аз да им цитирам собствените им закони!
Колкото до космоса и ракетата, ако космосът не спазва собствената си гравитация, ще настъпи хаос.
Горе- долу същото е и в случая, който се опитвам да дам за пример, но от остроумни "ракети" в тоя Форум, все не му идва редът на човек!

# 216
  • Bristol
Толумба, значи не четеш внимателно.

трябва вече да ти светне лампичката колко умни са българите и колко тъпи местните Wink
Тъкмо се чудех къде си прочела за тъпите българи и хоп мой цитат! И като автор на цитата, ако ми позволиш да споделя, докато все още имам възможност Wink, бих искала да обърна внимание на факта, че интерпретацията ти е доста далеч от това, което реално съм искала да кажа.

# 217
Искам и аз да се скарам с някой днес. Кой е на линия?

# 218
  • загубено
Давай Цонне,ама няма да ми дойдеш после на гости  Mr. Green

# 219
Толумба, значи не четеш внимателно.

трябва вече да ти светне лампичката колко умни са българите и колко тъпи местните Wink
Тъкмо се чудех къде си прочела за тъпите българи и хоп мой цитат! И като автор на цитата, ако ми позволиш да споделя, докато все още имам възможност Wink, бих искала да обърна внимание на факта, че интерпретацията ти е доста далеч от това, което реално съм искала да кажа.

Ок, не съм разбрала правилно, извинявай.  Peace
Но така ми "прозвуча".

О, на твоите услуги, не се притеснявай, давай, ояж ме и ти!  Mr. Green  Hug

# 220
Стига бе, темата беше толкова интересна... Rolling Eyes
Искам още за тъпите чужденци, искам пък   Crossing Arms

# 221
  • загубено
Стига бе, темата беше толкова интересна... Rolling Eyes
Искам още за тъпите чужденци, искам пък   Crossing Arms

Чакай малко,още ще има Mr. Green

Балкона ще се счупи всеки момент hahaha hahaha hahaha hahaha

Цонне ,айде че при нас е нощ вече Crossing Arms hahaha

# 222
3- ма явни на балкона, няма дори и за едно каре карти  Laughing

# 223

Златко е на работа?

# 224
Даже и да е вкъщи аз не се карам с него. Такава ми е семейната политика. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт