АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Блонди, с Тефита мислим еднакво - и за познанията ти и за тортата за Кики като завършваше:) Тъкмо мислих да ти пиша, че си толкова начетена, ако не си добра майка, за себе си ли ще четеш и ще се интересуваш за толкова много неща, които засягат бебетата и децата Simple Smile
Кашпичка, тази книга на Нютън ще ми е интересно да я прочета  Hug
Тефитка, ти милата се измъчи с това цедене, голям герой си Hug
Иначе и на мен понякога ми става мъчно как бързо расте, вече задеяме малките дрешки и вадим по-големи Simple Smile А моят юнак от няколко дни си вади езичето, май минаваха през този период Heart Eyes
Марги, и аз обичам много да вали, аз да си лежа на топло и да си чета нещо  Simple Smile

# 451
  • софия
Здравейте и от нас!
Отдавна не съм писала,но ви чета редовано.

относно забелаването - нашата докторка на всяка консултация ни проверява до къде сме забелили и все ми казва,че  нищо не съм направила. ами как да съм като не съм пипиала.

Скоро се коментираше за термометър в дупето. Не мога да ви опиша изумленито когато питах докторката как да процедирам като не ака няколко дни / аз не че нямам мнение по въпроса, ама раших да я попитам/ и тя ми отговори: - На втория ден с термометър. #Crazy

Блонди ти ако не си добра майка, не знам аз какво да кажа.

# 452
Блонди  Hug Ками и Криско са късметлии с такава майка, пък и всички други дечица на мамите от форума, щом майките им са достатъчно заинтересувани , за да четат, питат, обсъждат, коментират..... Е всички правим грешки понякога, но важното е да са в рамките на нормалното .... Аз вчера разбрах, че водата на хип дето давам на Ачето можела само веднага алед отваряне да не се преварява, а аз бях прочела до 48ия час след отварянето.... Направо ми идеше да се  #2gunfire ... Добре, че не съм му причинила нещо....

# 453
Cheta vi redovno no za jalost ot telefona i zato va ne pisha no dnes reshih da se pohvalq kolko dobra maika sam ama v kavichki Cry Moeto malko momche ima nqkakav vid detski bronhit a sega se machim da se izlekuvame bez antibiotik . ta eto koi e nai kalpavata maika v foruma.

# 454
  • Бургас
Абе, мацки хайде стига с това лоша, добра или скапана майка. Това да си майка не е конкурс: Кой е най-добър?
Естествено всички правим грешки. И не допуснатите грешки ни правят добри или лоши.
Всяка от нас е най-добрата майка за своите деца независимо от всичко
 Hug за всички ви.
Трябва да ходя на гинеколог, а навън вали Tired. И в мой стил избрах последния ден Crazy.

# 455
Другото заглавие на темата трябва да е за "лошите" майки.

# 456
Кашпичка, тази книга на Нютън ще ми е интересно да я прочета  Hug

Много е интересна, наистина. Поредицата се състои от три книги: Пътят на душите, Следите на душите и Спомени от отвъдното.Аз си ги купих от Хеликона.

# 457
Пътят на душите я имам, подари ми я една приятелка. Имам и подсъзнанието може всичко. И двете не съм ги прочела още  Embarassed

На 18-ти мойта баба става на 90г, ще се поровя за някаква кошница с цветя и сладости  Simple Smile

Благодаря ви за милите думи на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марги, ще се изпробва кекса  Hug

# 458
Ама Блонди, ти пък к'ви глупости мислиш Wink Няма ли за какво друго да се тревожиш Hug
Уф, при нас вали и няма да мога да изляза днес Crazy Ники отиде на училище и сме с Ивайлето у дома двете Crazy

# 459
Ама Блонди, ти пък к'ви глупости мислиш Wink Няма ли за какво друго да се тревожиш Hug

Ми не  Rolling Eyes Това ми е проблема  Rolling Eyes

# 460
Михи, около 10-12 дни беше периода. Другото, което ми прави впечатление е, че периода между хранене се удължава. Вече е около 3 часа и половина-4 часа. Ако плаче и и предложа гърда по-рано - тогава суче 3-4 мин и започва да плюе, т.е иска само да си дъвче нещо. По принцип не заспива с биберон Снежка - незнам вечер като се наяде и като я сложа в леглото и отнася плувката (сега се хваля, значи довечера ще ми разкаже играта  Mr. Green). А през деня заспива с биба понякога, но като заспи дълбоко и я махам, после ако хленчи - я помилвам и минава, е някой път пак давам биберон, но общо взето гледам да не е постоянно. Ставам, че мрънкоти...

# 461

Ми не  Rolling Eyes Това ми е проблема  Rolling Eyes

Ами прочети тогава на д-р Нютън книжката.Може да се окаже, че с Ками сте сродни души и че всъщност цял живот нея си чакала Heart Eyes

# 462
Точно на носталгична и леко депресивна вълна съм и аз  Sad
Явор беше едно малко сгърчено нещо в болницата.Нямаше къде да го ощипе човек.А сега е кюфте.....хилещо се кюфте,но кюфте.Носи все по-големи дрешки,а най-добре са му тези за 6 месеца. ooooh! След 10 дни става на 2 месеца..... направо ми се струва преклонна възраст.Кога минаха ooooh! А 9 месеца не можах да почувствам нищо към него  Cry Все имаше нещо друго по-важно,все нямах време за лиготии,все нерви и проблеми,болести,зор ...... а сега съм като фанатично влюбена в звезда ученичка  Heart Eyes Обожавам го!
Аз незнам какво е добра майка.Не съм срещала определение,незнам какво се очаква от "добрите"  майки.
За кърменето чувствам същото като Блонди. Хубаво ми е че съм му толкова важна,че ме търси.И като че ли трудностите от първия месец отминаха и с всеки ден се чувствам все по уверена,спокойна и убедена че ще имаме дълъг кърмачески стаж заедно  Heart Eyes
ОБАЧЕ.... от снощи ми е и малко свито и депресивно.Задето не изглеждам както преди,не мога да ида на кино,театър......изобщо закъдето и да тръгна все съм на тръни.
Изобщо докато разнасям и приспивам бебето все мисля,мисля,мисля....  Crazy Tired

# 463
  • София - град
Галка, (сега се хваля, значи довечера ще ми разкаже играта  Mr. Green).  тоооочно това си помислих и за това гледам да не се хваля  Joy

Муки, мила ще дойде време и ще ходиш и на кино, и на театър. В момента ти си най-важното нещо за мъничкото ти бебче, заслужава си да се лишиш от малко светски живот в името на детенцето. Ние за това в неделя събираме приятелите си, за да видят защо не излизаме вече по вечери, по кина и т.н. Вярвам и те ще разберат че в момента малката има отчайваща нужда от нас и ние сме й всичко  Heart Eyes

Вече съм на Случай 8 от книгата на Нютон,много зарибяваща  Peace

# 464
obi4livamama комплекта от пакостник е хубав,но само да отбележа че кошарата а е квадратният вариянт за игра.Не знам на тебе такава ли ти трябва или обикновена.Аз точно заради това не се спрях на този комплект,защото и нашата кошарка е на бертони.
Ами да но ще сложим матраче ако не намеря размери и с юргани става а тя е дребосъче и ще я ползва дълго. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт