АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Кашпи, правилно е обяснила педиатърката.

Софи, не че Теодора има някакъв проблем с очите, притеснено ми да няма някакъв проблем със сухожилията или мускулите на врата, понеже както казах в корема ми Санди е бил притиснал, нейната главичка с неговата и тя не е имала възможност да се върти. Не знам как го обясних, но се надявам да си ме разбрала.  Blush

# 526
Привет! Много се извинявам, че без да ви чета се включвам само с въпрос, но имам нужда от вашата помощ- днес ни изписаха Колийф- за тежък рефлуск, казаха ми да ги давам преди всяко хранене по 4 капки - това са между 36- 40 капки в случая на Ния. На опаковката пише да не се превишават 28 капки ? Понеже нямам връзка с гастро- то при която бяхме и затова питам какво мислите. Освен това , ако ги давам по 40 капки те ще ми стигнат за 4 дни- а те са 25 лв....оххххх ooooh!
Благодаря предварително. Hug  bouquet
Принцеска, кърмя за щастие- макар и с болка не се отказвам лесно. Hug

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 20:16 от gundie

# 527
Привет и от мен Hug
Бюти,недей да тъжиш,според мен постъпваш правилно.Наистина е трудно с бебе и куче,при нас изцяло мъжа ми е поел ангажимента за нашия Бъки-той го разхожда,храни,къпе.Чисти всеки ден заради космарлаците,а като почне да пълзи Велизара не знам как ще я караме.Определено кучето е ангажимент,и то голям.Аз сякаш си промених отношението към Бъки,по-малко внимание му обръщам,и той го усеща и тъжи,преди спеше при нас,а сега изобщо не го допускаме в спалнята.Добре си постъпила,не се тормози,важното е,че Коки е жива и здрава,дано да можете да я виждате отвреме  навреме Hug
Тайра,съчувствам ти за ревящото бебе,според мен е период,който ще отмине.Допреди три дни и Велизара беше така-или спеше,или ревеше,наистина е много изнервящо.От два дни обаче се промени много,чак ме е страх да се похваля,пу-пу-заглежда се,смее се,гука си и почти не плаче.Чак не мога да й се нарадвам,дано така продължава.Ако Емма има запек,нормално е да плаче,дано улучиш правилното мляко най-после,откакто ние сме на Аптамил АР,се родих-нито повръща,нито запек има.
Би би,браво за прекрасното настроение,дано дълго те държи.
Месечинке,подкрепям Блонди за кенкуруто-голямо удобство е,най-полезната ми покупка за бебето,в момента,в който я сложа бебка в него,и до две-три минути е заспала.
Блонди,трябва да пипнеш и двата телефона,за да прецениш кой е добър за теб,аз имах Самсунг,ми не ми допадна изобщо,не е моя телефон,сега съм със Сони и съм много доволна.
За очичките-моята Велизара много си криви очите,особено като се доближа близо до лицето й,сякаш не фокусира добре.Четох,че повечето бебета имат бебешко кривогледство,което отминава към шестия месец.
Ето една снимка от нас
Скрит текст:
Лека и спокойна вечер от мен  bouquet

# 528
Ивее, твойта Велизарка е голяма бонбонка, много е хубава Heart EyesДано да остане със сини очички Heart Eyes

# 529
Мерси,Кашпи,и аз се надявам да остане синеока.
Изобщо в нашата тема са най-хубавите бебета Heart Eyes

# 530
Ивка,много хубава Велизара  Heart Eyes
Гунди,аз няма да мога да ти помогна.Не съм давала Колийф,но обясниха ли как действат капките против колики при рефлукс?
Сиропче натриев цитрат пробваха ли да ви препоръчат? Не че ще помогне....
Снощи Явката повърна грандиозно  Confused Щом баща му се шашна... Бълваше мляко и от носа на фонтанчета.Рядко се е случвало да върне на фонтан.Обикновено ми е ясно кога е от преяждане,а това снощи не е било никога.Засега няма да се психясвам,че като знам как измъчихме Кика по доктори,прегледи,различно мляко през два дни  Tired
Аз си имам мнение за рефлукса- че няма да мине докато не започне да стои изправено детето и се въведат по-твърди храни.
Дано се справите и вие и Ния и намерите решение  Hug

# 531
Здравейте,

Гунди, моята голяма дъщеря като бебе имаше рефлукс и ни изписаха мотилиум, разтварях го във вода. Водих я при гастроенеролог д-р Куманова в мц Детско здраве. Ако искаш заведи я при друг гастроентеролог. Повдигна ли матрака на леглото? Количката също трябва да повдигнеш, за да не връща.

Ивка, Велизара е много сладка. Hug

Бюти, представям си колко ти е трудно в момента, но наистина с бебе и куче е много, много трудно.  Hug

И аз се чудех дали може от сега да се определи цвета на очите на бебето.

# 532
Ивка , голяма красавица щерка ти  Hug

абе нещо гънките по кра4етата ни се разминават  newsm78 притеснявам се ......

# 533
  • София
Ивка, ауууу каква е коконка Вели, чудно фръцле! Баща й ще дебне с пушката на терасата  Mr. Green Hug
Гунди, предполагам, че докторката знае, че изписва повече капки отколкото пише в упътването. Би трябвало да не се притесняваш, но и аз на твое място щях да търся док да питам пак. Аз нещо не съм разбрала какъв е проблемът при вас, рефлукс ли е и защо не кърмеше в началото, това има ли общо? Hug
Софи, ми нищо ти няма, какво да ти има. Щом кучето е било здраво. Въпреки всичко аз не си представям подобно нещо, ама аз съм си гнуслива и направо настръхвам.
Боре, вие ходихте ли на ортопед? Ох ние още не сме отишли, по преценка на личната нямало нужда, другата седмица ще питам на консултацията. Ти как ги гледаш гънките, по коремче го слагаш, нали?
Налях си едно бире, по тв нещо за млекоцентрали говорят, викам си тъкмо на място, дано и тук тръгне, не искам мандра да отварям, ама малко антитела да му дам на сладкиша  Laughing
Моето дете е прекрасно, няма такива ревове каквито описвате. Реве ако много му се спи или ако е гладен, но иначе е кротичък и спокоен, смее се, аз му се радвам и съм много щастлива и пълна с любов.  Heart Eyes

# 534
Блони аз съм фен на всичко на епъл така че с две ръце и два крака препоръчвам айфон Simple Smile

# 535
биби, на 12ти сме на консултация и ще искам да ни прати на ортопед..... да  по корем4е ама той много се мята насам натам..... не мога да  разбера със сигурност newsm78

# 536
  • София
Дано не си видяла правилно!

# 537
Лелелеееее, аз забравих, че трябва да водя детето на ортопед Crazy
Гунди, мисля че няма проблем да даваш повече капки Колийф, провери в темата за лактозна непоносимост за твое успокоение Peace
Тиина, на моя приятелка сина й до 8-9 месец беше с теменуженосини  очи и после станаха кафеви. Аз имах малко надежда щерка ми да е зеленоока, ама ще е с кафеви очи Heart EyesДа е жива и здрава, това е по-важно Heart Eyes
Биби, Сашето голяма душица Heart Eyes И Ивайлето е добричка Heart Eyes

Аз ще постна снимки от днес, да ме видите каква съм Убавица Crazy Вече съм на същите килограми преди забременяването, ама голям глад беше Crazy

# 538
  • София - град
Малко съм притеснена. Току що след банята на Емма видях,че на зърното на дясната й гърда има нещо като бяла пъпчица, на пипане е твърдо.  Rolling Eyes От днес е преди го нямаше.... Да звъня ли на педиатъра? На консултация сме чак на 22ри.
В Гуугъл нищо не намерих все разни страхотии за рака на гърдата излизат.

# 539
  • Добрич
Добра вечер, дами! Simple Smile

Блонди, още един глас за Епъл! Wink

бореборе, на моя Камен му се разминаваха също гънките на крачетата и няма проблем детето. Не се вкарвай във филми предварително, а за собствено спокойствие отидете да ви видят.  Hug

Ивка, Велизара е просто прекрасна!  Heart Eyes Разтапям се по момиченца...

Матей си спи по гръб още от родилното и си върти главата сам накъдето си пожелае.

Момичета, аз пак си отглеждам великанче вкъщи. С баткото ходех със свито от притеснение сърце на консултация, че все беше повече наддал и пораснал от нормалното и така си и върви - едър. Тогава все си мислих, че е от адаптираното мляко, с което го дохранвах. Сега обаче Матей е изцяло на кърма на поискване и е просто ... огромен.  Blush Пак почвам да се притеснявам. Вчера го изтеглихме с моя мъж и кантара беше категоричен - 6,700. Това ще рече, че за 17 дни е качил кило и 200.  Shocked Съответно отново бях обвинена, че само го хрантутя детето и че като ревнело малко и съм му бутала цица. Обаче всички само повтарят колко е спокоен и как седи и си гледка - ми да, майка му го гушка и му дава да яде когато поиска.  Whistling  Аз на всичко отговарям с усмивка и с оправданието, че такъв ни е гена, но вътрешно почвам да се притеснявам.  Confused  Сега остана и на 3 часа да почна да го храня на режим като в казармата.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт