АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
ОООоо,  Вал и Ивайла спи или наляво или надясно и като си втълпих че има проблем с очите направо се побърках Crazy Сега й въртя главата на едната и на другата страна, даже и в кошарата я обръщам.

Тайра, съчувствам ти Hug При какви хора си попаднала Rolling Eyes

# 511
  • Бургас
Ех тази сутрин си седя на терасата и ме пече слънчицето-почти съм на плажа, пия безкофеиново почти кафе, децата спят-почти съм сама Joy.
Joy Joy Joy
След 3 часова разходка съм много изморена. Упс Виктор се събуди.
Бюти, знам  че ти е мъчно, но взимате най-доброто решение за вас, Анди и Коки Peace
Виктор в кошарата го оставям да спи, както си иска Whistling

# 512
  • София
val Емма от самото начало не искаше да спи настрани.Винаги е по гръб и главата настрани.Повече я върти надясно,но това не ме притеснява много.Просто така явно й е удобно  Simple Smile

# 513
Ей момичета тези дни направо изтрещях... много ми се насъбра, двете деца, работя на 4 часа, два пъти седмично водя Емма на плуване и сега трябваше да помагам на половинката за едно обучение, демек да го подготвя цялото, вечерта бях толкова уморена, пих една чаша бира и като прибирах чиниите в миялната забравих, че съм й оставила вратата отворена, спънах се и направо се размазах с всичките чинии, мъжа ми ме гледаше ей така #Crazy, а аз се чудех дали да плача или да се смея, сега съм цялата синя и вече ми е смешно, но си болеше.

# 514
  • Варна
Блонди,
ще вземем, два дни все не успяваме, защото мъжът ми закъснява от работа, а дребо се криви, но днес ако имаме късмет ще идем да го видим това, което набелязах - като на Ивка е. Дано да ни е удобно и да ни чака още, вече съм решила, че ще го вземем.

Биби,
и аз от няколко дни си мечтая за бира, довечера ще взема да се почерпя Laughing

За децата, аз принципно бих искала второ, но едва ли ще ме огрее Rolling Eyes

tayra,
какво я слушаш леля си, я не се давай. Всички бебета плачат, съвсем си е нормално твоето. Ще мине и този период, ще го забравим Hug

Вал,
моят повечето време спи по гръб и си върти главата. Рядко застава на една страна и то основно когато аз го "изсипя" от себе си настрани и той се свива на кравайче и остава така. Но после пак се протяга по гръб.

mishi17,  Hug

# 515
Белверде - тук съм , миличка, но догонвам от 1 седмица и все не съм час . Благодаря, че се сети за мен Hug Hug Hug

Аз какво да кажа...пак/още са със сополи и двете:( Никол се оправи...3 дни беше без сополи и от вчера пак:( Маги още се бори...през ден сме на преглед за да й чуват гърдичките...и така. Всичко си им е наред...нямат червено гърло и температури - СЛАВА-БОГУ, но тези сополи край нямат:( Twisted Evil
Иначе всички вкъщи си спят, само аз не, че Никол и Маги ме викат по график ту едната - ту другата през час-два нощем ...и за мен рядко остава време за сън Tired Tired Tired

Гледам, че проблеми изникват - решават се...но така си е...нормални неща са това.  Hug

Елси - кога успяхте да отидете, че и да се изпонатръшкате....дано вече всички сте добре Hug Hug

Гунди, кака - дано и вашите проблеми бързо се решат Praynig Hug Hug Айде другата седмица да се видим вече и ще разказваш

За забелването и аз да се включа - имам приятелка, която се върна от Швейцария, където роди първия си син. Сега в България роди 2-рия си син...и тя забелвала и двамата. Т.е. и в Швейцария забелват.Явно на всякъде си има педиатри и за и против! Thinking

За домашните любимци - Бютка не тъжи, мила....радвай се че имаш Анди и покрай него бързо ще забравиш....аз изгубих преди години домашен любимец, който умря и тогава нямах деца за да ме радват и беше тежко, после преди да се роди Никол имахме котка и я дадохме заради бебето ....е доста по-леко го преживях....гушках си бебето:) Ще мине време и пак ще си вземете.

И както Белверде беше казала "Нека млякото бъде с вас", аз ще добавя и "Нека съня бъде с вас" Hug Hug

# 516
 Hug Hug благодаря ви  Hug както се казва човек каквото сам си направи никой друг не може..одеве дойдоха да я вземат, сцепих се да рева и пред тях, и вкъщи и сега дори  Cry
Блонди, не си ме обидила, просто бях и съм тъжна  Hug и аз така мислех и винаги съм защитавала да не се хвърлят любимците..ама ей на - явно съм млада и зелена - и само грешки правя  Cry
Тайра, Анди също постоянно реве..не съм го чула още да се смее съзнателно, нито да гука..нито седи в шезлонг спокойно и да гледа..от 24 часа на денонощие дали спи и 6-8 часа  newsm78 през другото време само реве ..освен когато яде, разбира се.. майка ми казва, че не е нормално това и да го водя на лекар..и кво да кажа: бебето ми реве и не спи  Mr. Green
Миши  Hug
Вал  ooooh! Hug
Блонди, ми втора превръзка слагам  newsm78 те са 10 глобули, аз бутнах 5 и оня ден забравих и от вчера вечерта тече  newsm78 не знам дали е заради тоя един ден дето не бутнах или си му е било време..имам още 4 и във вторник съм  на лекар  Tired

# 517
Бютка, важното е да следваш сърцето си, пък каквото й е писано на Коки - това ще е. Не правиш грешки ти, мила  Hug
И моята космарланка ръси космаци навсякъде, ближе й на Камелия ръцете, ама аз се радвам, не ми пречи. Освен когато се издриска в кухнята диването  Twisted Evil
Вторник при кой от всичките ти лекари си? Е_а си  Tired

Вал, Камелия си се върти вече, нормално е, не се притеснявай и нека си спят както искат  Hug

Ох, я кажете за гсм и за тъч скрийн  Rolling Eyesмъж ми почти направо го е срам, че не съм с такъв и ме натиска да ми купи, а аз не искам  Joy Та в тази връзка - сони или самсунг е по-добре  Thinking Аз му казвам да си купи Ай фон 5 и да ми даде неговия 4 и да спре тази агония  hahaha

# 518
  • София
Галка, вие пък трето...  Crazy аз мъж ми едвам го навих за второ  Whistling

Мъж ти? Моят едвам нави мен  hahaha
Миши, нищо подобно, пиши като можеш  Hug Лелеее с чиниите си те представих hahaha
Зафира, цепиш мрака  hahaha
Тайра, вие колко души живеете в тоя апартамент? Ми то не ти, ми и дете се изнервя. Да си взимат фотьойлите и да излизат hahaha
Месечинке, аз днес пак ще си пийна биричка, гаранция, ще ти кажа наум "Наздраве", важна е и компанията и нагласата. Днес си мислех за теб да ти кажа да си създадеш приятни емоции, така твоето сърце ще е топло, бебо ще е спокоен, с мъжа ти няма да се карате толкова... Hug Защо да не те огрее за второ?
Елс, изплакна ли Минката в морето? hahaha
Тринити, криеш ми снахата нещо! А, начи ето - и в Швейцария , добавяме я към Италия  hahaha
Бют, вземи се в ръце! Радвай се на хубавото време!  Hug
Блонди, Самсуннг Галакси  Laughing Лелеее да ближе ръцете на детето, ще получа удар ако го видя  Laughing
Една позната на свекърва ми й разправяла, че тяхната котка, която си излиза навън, защото живеят на първия етаж, се прибира нощем по някое време и се качва на леглото в чаршафите и спи между тях. Но най- съм се потресла, че същите хора хапнали цаца една вечер и отишли на концерт, но оставили чинията на масата. Като се прибрали котката била яла от чиннията, но те били гладни и изяли каквото им е оставила котката...

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 16:31 от bi_bi

# 519
Към ЛЛЛ
Скрит текст:
Здравейте! Бих искала да попитам следното-  От около 2 седмици храня бебка от едната гърда т.е. редувам ги на хранене , тъй като тя се храни за около 10 мин и след това дори да предложа втората , много рядко суче и то неефективно.  Въпросът ми е - ще ми намалее ли така кърмата ? Не се цедя след кърмене ( понякога само и то гърдата от която съм дала да суче малката , изкарвам максимум 20-30мл) Малката прави паузи от по 2 и половина -3-4 часа , вечер даже имаме и по-големи.Гърдите ми (т.е. обикновено едната) , много рядко се напрягат . Малката пълни памперсите , но нааканите са 1 , максимум 2.  Притеснява ме само това , да не би с този режим и с кърменето "редуване на гърдите" да остана без достатъчно кърма занапред  newsm78 Благодаря!

# 520
  • Варна
Като се прибрали котката била яла от чиннията, но те били гладни и изяли каквото им е оставила котката...
Joy Joy Joy

Моята Кетя веднъж беше отмъкнала месото на мъжа ми от чинията Crazy Ама той не го дояде после де Mr. Green

Биби,
и аз ще ти кажа наздраве Grinning

# 521
Привет и от мен.Незнайно защо днес съм много крива,а и покрай мен бебчо  CryЧак си поревах одеве.Не знам какво ми става,но бях много напрегната и изнервена.Но като си поплаках ми мина.Днес давам още повече АМ,но нямам кърма,вече пресъхвам явно.Но то откъде да има,аз цял ден не мога да се организирам и да хапна нещо.
Утре смятам обаче да прекарам по-голямата част от деня навън,за да си подобря настроението.Ще се видя и с една приятелка! Hug
Спокойна вечер,сладки мои Hug Hug Hug

# 522
  • София - град
Като бебе съм яла от паничката на кучето, т.е. заедно сме яли. Ама съм си жива и здрава , нищо ми няма. Моето куче /живее при наще , не заради бебето,от няколко години е там/ много  е любопитно, гледа Емма с голям интерес,но я е страх да се доближи. Само я души по ръчичката и главата.

Ние също мислим за второ дете,даже мислехме да са породени, но според мен ще ми е трудно и освен да полудея друго няма да стане. Та се разбрахме да изчакаме 1-2 годинки още, тъкмо да сме още по-стабилни финансово.

Бюти, съжалявам но не мога да те подкрепя.... Няма невъзможни неща.  Rolling Eyes

Гунди, тия два дена съм на жито заради теб  Laughing Ти ми вкара тая муха в главата...

За спането, Емма спи по гръб и си върти главата. От известно време се засилва и понякога успява да се завърти на някоя страна, но рядко още.

Миши  Laughing за падането. Вкъщи много се смеем на такива случки.

Защо като имат проблем с очите трябва да въртите главата? Не схванах нещо....

# 523
Аз му казвам да си купи Ай фон 5 и да ми даде неговия 4 и да спре тази агония  hahaha
правилно казваш  Grinning

моми4ета, днес бяхме на страхотна разходка с племенника ми, снаха ми и аз със бебока в слинга: ееее страшен кеф; малкия беше тооооолкова впе4атлен от вси4ко наоколо 4е не издаде нито звук Simple Smile а като се прибрахме се по4на аааааааа,ееееееее оуууууу,гггг Разказва мили4кия какво е видял  Laughing

Бюти недей да пла4еш, ку4енцето си е добре- живо Hug, здраво- просто ве4е не живеете заедно.... пък и на мен ми се струва невъзможно с ку4е и бебе, освен ако не живеете в къща или пък ако бебока е суууупер спокоен и ти остава време и за ку4енце ....

# 524
Защо като имат проблем с очите трябва да въртите главата? Не схванах нещо....

Когато е новородено бебето в организма му имало течности, които още не били изхвърлени и ако спи само на едната страна изглежда все едно му е отекла бузката и едното оченце. Така ми обясни педиатърката.

Общи условия

Активация на акаунт