SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • # супернатурална #
Еех, Миша да си  Mr. Green
Помните ли тази снимка 
smile3544

# 466
  • София
Они, няма, спокойно. Peace А защо не искаш да го  гледаш?

Не ми се занимава просто, нямам особено много време за гледане на сериали, в училище е гърч, а и подготовката за изпитите тече, та да...  Grinning

Галче, тъкмо си мислех, че трябва да си купя един пуловер, пък сега... ех, ако ги даваха с бонус Джаред в тях.  Rolling Eyes

# 467
  • # супернатурална #
Аз ако си намеря Джаред и без пуловер го вземам.

Татко Джефри  Grinning

# 468
Явно всички сме имали крив вторник, щом сме на втора страница  Laughing
За измъквация

Доказа ли се, че този в центъра не е нашият?
Със сигурност не е от нашите Laughing .
Моят ден беше пре-кра-сен Heart Eyes : разходих се, имам си ново палто, нова чанта и ново бижу.

Интервю с Тай - има малко спойлери за утрешния 8.05 'Blood Brother', останалото е за отношенията между Бени и Дийн.

Мдаам, имало е боричкане. Искам клипче Mr. Green ! Или билет за другия път. Или да се включа Joy .

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 01:19 от Impala

# 469

Mr. GreenОтивам да дълбая тиквата.

# 470
Разтекох се Heart Eyes .

The Мoose King (2012) Joy

Поредно интервю с Тай/Бени, спойлерско, но пак много хубаво. Обичам нови герои, а самият актьор започва да ми харесва подозрително много Crazy .

Официална SPN тиква от сета Joy :

"Официално" Mr. Green обяснение за разликата в лицевото окосмяване на Дийййн и Кас в Чистилището: "And of course, because serious journalism is very important to us, we had to ask both men why Castiel had a beard in Purgatory and Dean did not. "Well, it's because he's an angel, and all of his badass angel powers were congregating into his hair follicles because of the intense pressure of the atmosphere in Purgatory," Misha says. Jensen's response is a little bit different. "The answer I got from the writers was 'Dean has knives,'" he says." Joy

# 471
Здравейте!
Начетох се и се нагледах, и се наслушах доволно. Много обичам като има конвенция. Клипчето на Джаред и Дженсън от закуската беше с много добър звук. Аз доволен, омръзнало ми е на от други клипчета да си разтягам ушите и да чувам само бученето на публиката.

The Мoose King  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

А и двете обяснения за лицевото окосмение и липсата на такова къртят  Joy Joy Joy Joy

Бре, бре татко Джефри къф е пич!  Heart Eyes

Още една снимка  hahaha

и нещо, на което се смях много

# 472
Честит Хелоуин!Аз смятам да го отпразнувам гледайки хелоуинския епизод на СПН. Laughing

Мисля си относно лицевото окосмяване на Дийн и Кас, че или сценаристите не са го дообмислили добре или, защото Дженсън снима сцени ту в наши дни, ту в Чистилището и няма време толкова бързо да порасне брада.

Jared & Jensen sign items on set for "Team Levi" auction

# 473
  • # супернатурална #
И ние като Джен. Хелоуинското парти приключи, сега следва женско парти (аз дете и племенница, мъжът отиде да работи) с филм с хубави мъже   smile3508 Децата бързо ще заспят и оставам насаме с

И още нещо разтичащо  Grinning

# 474
Ухаа! Лелей! Въх! Joy
Ей това беше точния епизод за оправяне вкуса от предишния Peace . Просто му се насладете.

8.06 ‘Southern Comfort’ Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=uGZ7U7dR00Y

Спойлер за 8.11 ‘LARP and the Real Girl’, който много ме зарадва:
Скрит текст:

Hmm can anyone guess what I'm doing today?
https://twitter.com/feliciaday/status/263700091607580672

You guessed right!!! What better place to be on Halloween than on the set of #Supernatural? Charlie’s back! : )
https://twitter.com/feliciaday/status/263703152631623681

# 475
  • # супернатурална #
Оле, как ще се работи днес  ooooh! Да пускате снимки и гифчета, ей!
 hahaha

# 476
 smile3532

Импалко, разчитам да си 100% права, щото още имам гаден вкус от миналата седмица. Ей сега го захващам.

# 477
# 478
Епизода изгледан, доволна  newsm44
Скрит текст:
Хареса ми много, нямаше нищо общо с предишния епизод. Бени и Дийн са страхотна комбина заедно. Сега остава да върнат Кас за постоянно и всичко ще е ок. Страшно харесвам героя на Бени, дано остане за постоянно, не съм наясно, защото не чета спойлери искам да съм приятно изненадана  Whistling С нетърпение ще чакам следващият епизод. ПС: Този Дийннннннн  newsm76 newsm51 умирам за него  Shocked

# 479
  • София
И аз изгледах четвърти(най-накрая) и пети епизод. Ама май малко ще ви разочаровам с коментарите...
Скрит текст:
Четвърти епизод, противно на очакванията, много ми хареса. Беше интересен, що-горе динамичен, а и беше приятно да видя нещата от друг ъгъл...съвсем буквално в случая. Младежите ми  бяха симпатични и си го гледах с интерес общо взето.
Пети обаче... Този Бени нещо въобще не ме грабва, може и от мен да е, де, но да... Безразличен ми е героя му като цяло, дразня се и на Дийн покрай него - Сам как можело да има свои тайни, свой си живот и да иска нещо си там, ама щом е за Дийн изведнъж всичко става лично и няма проблем да изчезва, за да върши нещо. Не беше зле епизода, ама като цяло го гледах на пресекулки, на моменти давах само на слушане, защото не ми се занимаваше дори. Ще видим как ще е занапред, засега Бени не бива одобрен.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт