SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Различно от моето мнение не може да ме разочарова, напротив, дава ми по-пълен поглед.

Страхотна сцена Heart Eyes , браво на сценаристите, режисьора, актьорите:

Още от Чистилището:

Финалната сцена:

Дер бауммайстаа Joy :

Закачка с феновете:

BTS #SPN # bloodbrother - Need a smashed cell phone? Just give Jensen a hammer!
https://twitter.com/guynormanbee/status/263899796744593408

# 481
И аз едва днес стигнах да изгледам предната серия, за новата не стигнах, нея довечера. От писанията ви бях настроена да очаквам голяма тъпотия, но ми хареса. Оказа се, че ми допадат такива изчанчени серии. А Бени го харесах още първия път като го показаха и с нетърпение чакам да си легне довечера домочадие да си го гледам на спокойствие.

П.П. Импалко, каква точно е закачката с феновете, че не схванах?

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:58 от Злата с метлата

# 482
  • # супернатурална #

Castiel&Dean?  newsm78  Mr. Green

Гледах го само веднъж и то с отвратен превод. Свирукането преди битка - якоо! Играта на Джаред и Дженсън на финала  Heart Eyes Обаче Ушана колко ме дразни  ooooh! Айде нИ сА знаем! Да ти влезе  Flutter такъв баумастааа и така да му се дръвчиш! Едно "ихи-ихиии" си е по-нормална реакция. И сега, да не кажете, че съм съвсем безкритична-нещо не ми харесва начина на представяне на ретроспекциите-вижда Сам един...климатик ли беше... и бам! Спомен. Малко...сапунен стил. В четвърти сезон беше много по-готино като режисьорско решение и изпълнение, когато разказваше на Дийн и си припомняше к'ви ги къдреха с Руби. Бени още не мога да реша дали ми харесва, но въпреки, че сините очета не са ми тръпка, неговите изглеждат много чисти и добри, някак си.

# 483
Castiel&Dean?  newsm78  Mr. Green
‘The Captain & Danneel’ Laughing . И интерпретацията на Галчето не е лоша, само дето сега е на мода лИбовния триъгълник Crazy .

PS. Нали няма нужда да ви обиждам като пиша какво свирука Бени?

# 484
  • # супернатурална #
Обиждай ме, обиждай ме!  Praynig  Joy Не чух, не разбрах. В свое оправдание ще кажа, че още имаше деца край мен. Не че съм и с много богата музикална култура, де  Laughing

# 485
Tеб направо ще те пляскам Shocked , ама не за наказание Whistling .

In the Hall of the Mountain King (Peer Gynt) by Edvard Grieg

Taзи част от сюитата е много популярна за озвучаване на всякакви страшни моменти в киното и телевизията. Както и ‘Утро’-то за разни идилии Laughing .
Беж сега да се плашиш от версията на Apocalyptica.

# 486
Castiel&Dean?  newsm78  Mr. Green
‘The Captain & Danneel’ Laughing .

Леле, и аз мислих, че е Кастиел и Дийн  Laughing

Изгледах епизода и много ми хареса.Интересни ми бяха Дийн и Бени.Мисля си да не би защото Дийн беше за малко време вампир и това да е предпоставка да се сработят с Бени.Сам пък голям майстор се извъди.То хладилници, мивки, вентилатори-всичко поправя.   Laughing Страхотни бяха моментите в Чистилището.

# 487
Хоп и аз тук!!!
Страхотна серия, то просто тук каквото и да кажа, вие вече сте го казали.
Свирукането ... битките ... Чистилището .. Кас (беше много сладък спорейки с Бени).
Сам като Момче за всичко  Heart Eyes, а Бени , просто невероятен.

Тъй като видеото от клипчето на Импалка  Hug ме привлече много, попаднах на едно друго и просто не се стърпях да не го споделя с вас ....

# 488
Добро утро Hug !

Има някакви смотани снимки от сета - поляна, палатки, коли. Нищо интересно.

Затова - гифчета Laughing :

Текстът е 'Dean, always in the middle'. Мръсници Joy .

Heart Eyes

# 489
Днес е годишнина от смъртта на Джесика и Мери.

А според вас като Дийн и Бени убият някое чудовище в Чистилището, то къде отива?Като е в Чистилището чудовището си е вече мъртво.

# 490
Спойлери за 8.12:
1) Тitle Change and Snippets:
Скрит текст:
"It looks like Supernatural Episode 8.12 now has a new title. It was previously called "Out of Time", however we've learnt that it will now be called "As Time Goes By".
We have a couple of small snippets about this episode.
- A character called Henry will all appear. He is a junior member of an anti-demonic cult in the 1950's. He manages to open a portal that takes him to 2013.
- Another character called "Josie Sands". She is the host of a Demon called Abbadon a she follows Henry through to 2013 to claim a vital artifact."
2) още инфо:
Скрит текст:
"Some of the best "Supernatural" episodes have explored time travel -- and this season, they're taking a new angle on the classic genre. This time, though, it's not Sam and Dean doing the decade-hop.
In episode 812, titled "As Time Goes By," we'll see a cult forming in 1958. The anti-demonic group has good intentions, as does Henry, a rookie member who joins the cult with the intention of protecting his 7-year-old son.
Described as "Robert Downey Jr. meets Cary Grant," Henry is dapper, smart, and considerably cocky... until he rips open a time portal and finds himself hurtled into 2013, where he's a little off his game. He doesn't time-travel alone, though. He's followed through the portal by 28-year-old Josie Sands, a sexy, strong Katharine Hepburn type... with a secret.
Needless to say, when Sam and Dean happen upon the time travelers in their hunt for a bloodthirsty demon, shenanigans ensue. Not to mention -- Henry's son would be 62 at this point, and we'd certainly expect him to factor in somehow.
If you recall, the Winchesters have time travel happen in a few different ways. While it's usually been the result of angel interference, they also confronted Father Time himself in a Season 7 episode."

8.06 'Southern Comfort' Sneak Peek:
Скрит текст:

Снимки от сета:

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 22:06 от Impala

# 491
Impala, благодаря за гифчетата

аз съм от вече една седмица официално на работа и не ми остава време дори да ви чета, камо ли да пускам гифчета....

но се надявам да свикна... въпреки че направо ми идва както казва Дийн в един мой любим епизод - Gun mouth now .... така се чувствам

идвам само да ви поздравя с това и да ви помоля - не ме забравяйте, дори и да не идвам често - а ако спра съвсем да се появявам - ми пратете някой ловец да ме убие ...да, де

# 492
Жива да си! Никога нямаше да се сетя за лодката.

# 493
  • # супернатурална #
Яд ме е, че смениха деня на излъчване  Crossing Arms Сега съботата ми е ...накак си...лишена от съдържание  Laughing

# 494
  • # супернатурална #
Оле! Оле-леле!!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт