SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • # супернатурална #
Не мога да не споделя с какво ме почерпи Танчето  Heart Eyes

Не знам дали е манип, но този мъж трябва само с карирани ризки и брезентови якета да ходи, че иначе е опасно греховен. Не че и по ризките не е, де  Rolling Eyes

# 526
Да, манип е, мисля дори, че разпознавам снимките, от които е направен, но това изобщо не е важно. Страхотен е Heart Eyes !
Напомни ми, че Дийн затри и второто кожено яке. Ако иска, може да дойде да вземе моето, ей такова червено, най-добре с мен в него Laughing .

Задачка с повишена трудност - открийте Дженсън:

# 527
  • # супернатурална #
Вторият в ляво, прав. Познах го по манекенската стойка  Wink Ако изобщо съм познала  Laughing

# 528
Вторият в ляво, прав. Познах го по манекенската стойка  Wink Ако изобщо съм познала  Laughing
И аз мисля, че е той  newsm78

# 529

Задачка с повишена трудност - открийте Дженсън:

Все такива задачки ни давай, сега ако ме беше видял някой още малко щях да ударя един език на компа  newsm03, но за Дженсън съм готова на всякакви жертви  Rolling Eyes newsm51

# 530
Познахте Hug .

Mystik, загадка спицялно за теб. Оближи устни, поеми въздух, свий ги за цалуфка! Ахтунг Mr. Green ! Отвори!
Скрит текст:

Кажи ми от кои епизоди са поне две от снимките. Ако те хване ток от екрана, мога да склоня да ми кажеш само от кой епизод са тези с искам-да-бъда химикалката Laughing .

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:14 от Impala

# 531
ех, каква награда....

спомних си като навремето имаше имаше гатанки в темата и после награди от Розето...

те и самите гатанки си бяха като награди де....

а има погледи, които никог няма да ми омръзнат

добро утро!

# 532
Добро утро!

Вторият в ляво, прав. Познах го по манекенската стойка  Wink
Joy Няма как да я сбъркаме манекенската стойка и аз го познах по нея.

Сега един спойлер
Скрит текст:
Question: I gotta say, this new version of Dean Winchester on Supernatural leaves me downright tingly all over! Any chance you might have some news about what’s on the horizon for our deliciously messed up Purgatory escapee? —Gina

Ausiello: You thought he was getting deeper, Gina, but your favorite Winchester brother is actually going to become two-dimensional in the show’s upcoming cartoon-inspired episode. Supe fans already know that the outing will find ‘toon elements enmeshed with the real world; I can add that all of the deaths in the ep are cartoon tropes – such as anvils falling from the sky and people plummeting off ledges after hovering in mid-air for a few seconds. I also hear that Sam, Dean and Castiel will step inside an actual cartoon (think Bob Hoskins in Who Framed Roger Rabbit?). Finally, all of the Saturday-morning-style fun will take place in the season’s eighth episode. As Porky Pig said, that’s all folks!
Източник - http://tvline.com/2012/11/06/supernatural-spoilers-glee-girl-mee … campaign=referral

Урааааа! Обичам шашави епизоди.

# 533
Oх загадките и наградите ... и на мен ми липсват  Hug

# 534
Познахте Hug .

Mystik, загадка спицялно за теб. Оближи устни, поеми въздух, свий ги за цалуфка! Ахтухг Mr. Green ! Отвори!
Скрит текст:

Кажи ми от кои епизоди са поне две от снимките. Ако те хване ток от екрана, мога да склоня да ми кажеш само от кой епизод са тези с искам-да-бъда химикалката Laughing .
Аз си признавам, че незнам  Embarassed #Cussing out

# 535
Щом ви липсват загадките, ето ви 'устната' Laughing .

Mystik, не се притеснявай Hug . Поздрав за теб и всички останали с Amersfoorts Youth Orchestra plays Carry On My Wayward Son for #GISHWHES

# 536
Щом ви липсват загадките, ето ви 'устната' Laughing .

Добре, тогава аз ще бързам да позная докато е лесно. Този незабравим за мен момент е от първи сезон епизод трети Dead in the Water.

А сега моята загадка.

# 537
  • # супернатурална #

Добре, тогава аз ще бързам да позная докато е лесно.

Бързаш да засмучеш младия Дийн ти  Mr. Green И печелиш ролята на капачкова химикалка  Laughing

За мой срам не знам от къде е следващата, но ще предположа, че са ръцете на Сам, както и обувките на Сам. Дийн май носи друг тип с токче  Mr. Green

# 538
[...] ще предположа, че са ръцете на Сам, както и обувките на Сам.
Почти позна Mr. Green .

Season 8 - November Sweeps Promo (8.06 & 8.07):

Уха, уха, уха! Подмокрих се... пак Flutter .

# 539
[...] ще предположа, че са ръцете на Сам, както и обувките на Сам.
Почти позна Mr. Green .
Почти, но не съвсем.  Mr. Green Това са ръцете на Дийн и обувките на Дийн. Но пък Галя е права, че това не са обичайните дийнски обуща.

Общи условия

Активация на акаунт