SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • # супернатурална #
Сраам  ooooh!  Laughing

Season 8 - November Sweeps Promo (8.06 & 8.07):

Оле! Олелелемале! Е такива серии обичам. Да си призная, последната не ми хареса много  Blush

Вижте  кой ще ни мокри след 3 до 5 години  Wink Брат да му беше, нямаше да си приличат толкова.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 18:46 от Г. Краули

# 541
  • гр. София
Гале, това малкото Самче ли е? То си ми е слабост от време оно  Grinning

# 542
Да, това е малкото Сами в най-новия епизод на сериала "Революция".Много ми хареса играта му и доста се беше източил във височина от миналата година.

Загадката на Златето е от епизод 7.12. Дийн в 1944г. като беше.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 20:18 от Jennifer.

# 543
Да, това е малкото Сами в най-новия епизод на сериала "Революция".Много ми хареса играта му и доста се беше източил във височина от миналата година.

Загадката на Златето е от епизод 7.12. Дийн в 1944г. като беше.

ей взе ми от устата.... Дийн е в миналото!!!!

не се забравя това току-така

серията тази нощ ли е? аз се бях засилила да гледам сега.... уф!

а революция хубав ли е?

# 544
Не е лош Революция.Крипке е създателят.Освен малкото Сами и Луцифер участваше в един епизод.

Загадка от мен.

# 545
  • # супернатурална #
Аа, тука съм аз. 1:01 - "Жената в бяло"

Лесно, за загряване

# 546
Haградка от мен за Джен.

А! И за Галчето. Ей сега.

# 547

Според мен това е от оня епизод с оживелите приказки, ама кой беше... Ех, старост Blush
IMDB помогна - Сезон 3 еп. 5 Bedtime stories

# 548
Сончеее! Здрасти, мила Hug .
Наградка:

# 549
Много  Hug и от мен, Импалка Hug
Да не би да познах?
Юхууу, кеф Laughing

Следваща картинка-загадка - от любим епизод:

# 550
Да. Прибързах и отговорих вместо Галчето, но исках да те поздравя понеже отдавна не съм те виждала. Тя ще си ме пляска после Flutter .

# 551
Ееее, тъкмо  мислех да зарежа Революцията, защото  девойката много ме дразни  Grinning   Хайде сега пак да го вкарвам в списъка заради малкото Сами  Grinning  Галче, как ми изостри интереса  Mr. Green   Епизодичен герой ли е?

# 552
Season 8 - November Sweeps Promo (8.06 & 8.07):
Ухааа! Страхотно промо!

Я малкото Самче на кака как се е източило!  Heart Eyes Аз си събирам Революция да го гледам като започиват всички останали.

Радвам се, че загадката ми не затрудни верните мараканки.  Grinning Загадката не Сонето е от сезон 3 епизод 2 The Kids Are Alright.

Хайде сега познавайте!

# 553
  • # супернатурална #
Аа, серията в която Закарая вкара Дийн в паралелна реалност, не и помня името, но ако искате ще ви я разкажа цялата  Laughing
Grinning  Галче, как ми изостри интереса  Mr. Green   Епизодичен герой ли е?

Путкаде да знам  Mr. Green И аз го зарязах къмм втора-трета.
Импалко, бих те напляскала, ама как да го направя, като нямам нищо напротив да ме минаваш...прекарваш, така де ... сещаш се  Joy

Опс, забравих:

# 554
За Златето:

Двойна, щот я забравих първия път. Затова се наложи и да е кадър от точно определен епизод, а ми се искаше наградките да бъдат снимки от конвенции. Ще внимавам повече занапред Confused .

И за Миуото:
Heart Eyes
Обожавам тази снимка.

Описание на 8.08 Hunteri Heroici:
Скрит текст:
CARTOONS AREN’T ALWAYS FUNNY — Castiel (Misha Collins) tells Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) that he’s decided to become a hunter like them. Sam and Dean aren’t sold on the idea but agree to investigate a case Cas found where a man’s heart literally burst through his chest. The guys discover there has been more than one odd murder in the small town and all of them resemble cartoon deaths.
Paul Edwards directed the episode written by Andrew Dabb.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 05:06 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт